אני מבינה שיש לך הרבה נסיון
נשמע שיש לך הרבה נסיון... נפגשנו היום והם היו מקסימים... דיי זורמים- הם לא יתעקשו על דרך טיפול הורמונאלית או על בדיקות פולשניות ללא צורך רפואי מחייב. הגענו להבנה שלמרות שאני מתנגדת נחרצות לבדיקת מי שפיר- אם יהיו תוצאות בדיקות אחרות שיצריכו מי שפיר לדעת הרופא- עדיף לבצע- אבל אם אפשר להמנע אז נמנע...
אבל קודם כל יש לי עוד דרך ארוכה לפניי- לאסוף את כל המסמכים (בטיפשוטי זרקתי את סיכומי ההריונות הקודמים שלי) לבצע בדיקות שמשרד הבריאות דורש וכו',
אבל בגדול דיי מצאנו שפה משותפת- לפי איך שהדברים זרמו בשיחה הם ממש לא לוחצים- הרופא שיעקב אחרי ההריון יכול להיות הרופא שלי, בגדול אני רוצה מינימום התערבות תרופתית בכל השלבים כולל בלידה והם הסכימו שלא יבקשו אלא אם יהיה הכרחי- שזה נראה ליגיטימי לחלוטין.
יצא לי לבדר אתמול עם מישהי שגם נמצאת כרגע בטיפולים עם פונדקאית וגם היא סיפרה לי על כמה דרישות הזויות של פונדקאיות שהיא נפגשה איתן- כמו לממן שאיבת שומן אחרי הלידה וחדר כושר לאחרת אני בטוחה שלפעמים בקשות ליגיטימיות של מישהי אחת נראות הזויות לאחרות- אבל אם לחשוב על זה לעומק כל המצב הזה של אשה אחת נושאת ברחמה עובר של זוג אחר היא סיטואזיה לא שגרתית ולא טבעית אז הגיוני שגם לחלק מאותן נשים שמסכנות את בריאותן בכל הריון ולידה ( כי עדיין יש בהליך המדהים הזה סוג של סיכון) יהיו דרישות ובקשות הזויות.
אני אישית הייתי מעדיפה שלא יהיו תאומים, אבל אם וכאשר בעזרת השם והמדע (לא בהכרח בסדר הזה- אני חילונית לגמרי

) אם כן יהיו תאומים- כי אף אחד לא יכול להבטיח לי מראש שלא- אז אני בטח ובטח שלא אבקש לדלל- הזוג הזה עבר כל כך הרבה וכל כך מחכה לילד ( כמו הרבה זוגות אחרים כאן אני מניחה) שנראה כי אם יוצא שנקלטים שני עוברים זו ברכה בשבילם- וזה הסיכון שמי ששוקלת להיות פונדקאית צריכה לקחת (יחד עם עוד מס' סיכונים לא קטן בדרך)
לסיכום המפגש שלי איתם היום- ממש התרגשתי והוקסמתי מהם ואני מקווה שאעבור את כל הבדיקות והמיונים ואוכל לסייע להם בחלומם