חדשה בתחום

corny

New member
חדשה בתחום

הי שלום לכולם, אני אומנם בת 16 אבל אני רוצה להתחיל עכשיו לנגן בגיטרה... (חלום). אין לי מושג בגיטרות, כלומר, סוגים וכאלה... הבנתי שאני צרכה להתחיל על קלאסית... נכון?! יש אלפי סוגים.... אוכל לקבל המלצות??? ובקשר למורים.... איך מוצאים אחד/ת כזה? טוב אני מתכוונת.... אשמח מאוד לקבל תגובות, שלכם, נוי

ככה,

גיטרה קלאסית, לא חייב אבל מומלץ מאוד. גיטרה קלאסית: כל גיטרה שהמחיר שלה לא נמוך מ200 ש``ח ולא גבוה מ600 ש``ח (גיטרות יקרות הן לרוב גם יותר טובות) לפני שאת בוחרת את הגיטרה תנסי אותה ותראי אם היא נוחה לך. מורים: תלוי איזה אזור, אני מכיר באזור כרמיאל וגם מכיר בפתח תקווה.

Noi_Ly

New member
אז ככה,

קודם כל תודה... שנית, מה זאת אומרת נוחה? איך אני אדע עם גיטרה מסויימת נוחה לי? ודבר שלישי אני ממרכז הארץ- תל- אביב.... מכיר מורים טובים מהאיזור? תודה רבה, נוי

red hot

New member
המלצה שלי: קלאסית admira paloma

היא עולה בסביבות ה-600 ש``ח והיא ממש טובה.

אקוסטית

אין הבדל בין אקוסטית וקלאסית מבחינת מהלכים וכ`ו. אבל בין קלאסית לחשמלית יש הבדלים ענקיים. קורט, חזר ממשמרת לילה ולא מצליח לישון.

xflil

New member
למה?

חשמלית עולה 5000-8000 שקל! בזבוז לדעתי.....קודם צריך לפי דעתי להתחיל על קלאסית

Distorted...

New member
איזה בולשיט...

חשמלית פשוטה למתחילים עולה 700 שקל!! אפשר לקנות משהו קצת יותר טוב עד 1800 שקל, אבל 5000-8000?!?!?!?! השתגעת?????

xflil

New member
אני השתגעתי?!

האקוסטית שלי עלתה 990! קניתי אותה במרום כלי נגינה חנות מוכרת לא איזה חור... היו שם אקוסטיות ב-2550 שקל אז חשמלית ב-700?

xflil

New member
והאקוסטית שלי

אקוסטית פשוטה! אפילו לא מיטרים ממתכת...אז....

Distorted...

New member
קודם כל...

אם אין לאקוסטית שלך מיתרים ממתכת, אז היא לא אקוסטית, ואם ביא כן אקוסטית, אז דביל מי שהחליף לה מיתרים ושם לה מיתרים מניילון. עכשיו, לנושא של החשמלית. אתה מוזמן להיכנס לכל חנות גיטרות, ולראות שם חשמליות. כל חשמלית חדשה שעולה פחות מ-1700 ש"ח, לא שווה כלום. למעט מתחילים, שיחליפו אותה ברגע שיגיעו לרמה מסויימת. זה ששלך עלתה 990 שקל זה אומר שאו שהיא עשוייה מעץ טוב מאוד, או שעבדו עליך. יש גם אקוסטיות שעולות 3000 ש"ח, אז מה, אז זה אומר שחשמליות חייבות בהכרח לעלות יותר? ושוב אני אגיד: בולשיט.

xflil

New member
למה?

חשמלית עולה 5000-8000 שקל! בזבוז לדעתי.....קודם צריך לפי דעתי להתחיל על קלאסית

xflil

New member
כנ"ל

אני גם חדש בתחום..... אני נורא רוצה ללמוד גיטרה חלום שלי גם...אני שומע רוק ישראלי אגב ואני בן 13..... קניתי כבר גיטרה קלאסית נוחה..מיטרים רכים...הכל סבבי... אגב עלתה לי 990 שקל במרום כלי נגינה...(חנות ליד הבורסה..כלי זמר פשוט נשרף בדיזינגוף...) עכשיו אני צריך רק להתחיל ללמוד....המלצות?

למעלה