חדשה בתחום!

קולוביה

New member
חדשה בתחום!../images/Emo9.gif

שלום אני חדשה בתחום ,אך מגיל מאד קטן אני יודעת שטמון בי כוח כלשהו האם יצא למישהו אי פעם להביט בראי ולראות דמות אחרת במקום או את עצמך רק מאד מאד מבוגר ואם כן מה זה אומר?

jbu

New member
יש כמה אפשרויות

יש מסטקנים שיגידו שקיבלתה מתנה מהיקום לראות את הבן אדם בעתיד, אני פעם שמעתי על מישהוא שיכל לראות את האיברים של הבן אדם, אני אישית לא מאמין בזה אבל אני לא שופט. יכול להיות שהעין השלישית שלך פתוחה ואתה רואה ישות אסטרלית שמסותבבת איתך (זה לדעתי ממש מצחיק),אבל בחיים שלי לא שמעתי על מקרה כמו שלך.

romharel

New member
עיצה קטנה

תני לתשובות [שלך ושל האחרים לבוא וללכת [אל תתפסי לאף אחת מהן] השאלה היא זו המסקרנת ומלאת החיים..............

nubis

New member
אפשרות ודרך לבדוק

זה נשמע שיש לך מתת די נדירה, שינויי המודעות באופן ספונטני מעידים על פוטנציאל גדול מאוד. אני מניח שראית את עצמך במראה גם כשראית דמויות אחרות רק שראית חלקים אחרים של הנשמה (גלגולים אחרים). כלומר טמון בך הכשרון להתחבר לגלגולים אחרים ואת זה את יכולה לברר בקלות תשאלי את עצמך כמה כשרונות טבעיים יש לך? כמה קל לך ללמוד מיומנויות חדשות והאם יש לך הבנות מעבר לנסיון והגיל בדברים שאת מתעסקת בהם? אם את יכולה לענות על אלו בחיוב, תפרטי קצת יותר על עצמיך כדאי שאוכל לתת לך טכניקה שאיתה תוכלי לחקור את הנושא. בברכה אלמוג

Swicca

New member
היי.....

... וברוכה הבאה!!! ^_~ בקשר למה שחווית ממש מעניין עם זאת באמת תיהי את בעוד כמה שנים (אולי יותר) בפעם הבאה שדמות זו תופיע לפניך תנסי לשאול אותה מספר שאלות בשביל ללמוד קצת על למה היא מופיע לפניך!!! .... בהצלחה! אור ואהבה ,שימי.

קולוביה

New member
לnubis ../images/Emo13.gif

אני לא יודעת כל כך בנושא , אך חוץ המראה בראי היה לי חלום, על :אני חושבת שזה מין כוהנת אינדיאנית , כאשר הסתכלתי בראי אז היה לי שיער קצר (עד הסנטר) ופתאום ראיתי או לוחם או אישה מבוגרת עם שיער ארוך ומלא שיבה. אני יודעת שמגיל 8 בערך היה לי משיכה לקרוא בקלפים לכן הייתי קוראת בקלפים רגילים ואז היה מצבים ועד היום שאני לא יכולה לישון מכוון שאני מרגישה כאילו מישהו נשען עלי ולא נותן לי לזוז. ובהקשר גילגולים קודמים הפחד הוא לגלות שהייתי טיפוס מאד מאד חזק ומאד מאד גם רע ואני מפחדת שאולי עם אני יעסוק בזה בדרך לא נכונה יקרה לי משהו לא טוב. אם לך יש דרך שונה הדריכי אותי. (לכל אחד יש תפקיד בחיים האלה)

nubis

New member
המשך

מכיוון שכך חשוב גם לדעת בת כמה את?, כמה את מקורקעת כלומר במה את עוסקת בחיים שמקשר אותך לאדמה (עבודה,תחביבים ), כמה את מרגישה שייכת לעולם? אגב הפחד שלך לא מוצדק את עכשיו לפי התיאור טיפוס מאוד מאוד חזק במהות! ולכן חשוב במיוחד החיבור לקרקע. בקשר ל לגלות שהיית בגלגולים קודמים בצד האפל של הכח, מה זה משנה את עכשיו את כאן הבחירה היא שלך כאן. אגב מה כבר עשית בתחום המיסטי חוץ מקלפים? תרגיל: קחי לך זמן שקט לעצמך חישבי על כל החיות שאת מכיר (כולל אגדיות), אם צריך תסתכלי על תמונות ותתני את 7 החיות האהובות עלייך ביותר או אלו שאת היית יכולה להרגיש איתם הכי בנוח. אם יש לך בחדר תמונות של חיות תרשמי אותם גן כן. בברכה. אלמוג

קולוביה

New member
לnubis ../images/Emo13.gif

אני בת 23 התחביבים שלי הם העיקר ציור ורישום. הבע"ח שאני מרגישה איתם קשר הם: כלב , חתול , ויש אהבה מוזרה מגיל מאד קטן לעורביםונצים. ויש בחדר שעון שעליו נשר. העיקרון אני אוהבת את כל החיות פרט, לחרקים ויונות למרות שהייתי קטנה נהגתי להתעלל ביונות וחרקים היום יש בי שנאה גדולה ובעיקר גועל כלפיהן.

nubis

New member
שער החיות

את השאלה על החיות שאלתי בשביל לתת לך כוון ראשוני מהכלב והחתול אני אתעלם מכיוון שהן חיות שרובינו מורגלים בהם. נשארו עורבים, ניצים, נשר יונה כי היא מעוררת אצלך תגובות חזקות. 3 עופות דורסים ויונה אחת מסכנה :), 3 עופות דורסים שמסמלים סגולות אצלך ויונה אחת מסכנה שמעוררת אצלך את העוצמה לכן גם את הפחד שלך מעצמך ומהאפלה שיש בפנים. האם יש לך את מה שדרוש בשביל להאיר את את האפלה? תרגיל: קחי לך זמן שקט דף ועפרון ורישמ תמונה מפורטת של נמלה חיפושית ועכביש בצורה הטובה ביותר, קחי את כל הזמן שנדרש לך וספרי איך היה. בהצלחה אלמוג

קולוביה

New member
ל nubis מורת דרכי../images/Emo13.gif

אני לא מבינה בדיוק את הכוונה תמונה מפורטת, ז"א לתאר איך נראה הכביש בבקשה תסברי לי שוב.

קולוביה

New member
ל NUBIS

אני מקווה שהבנתי אותך נכון. התמונה המפורטת: 1)העכביש: קטן , שחור עם פס אחד לבן אנכי כאשר הוא בזמן טווית חוטיו,בין עמוד ברזל צבוע ירוק לעץ זקן כאשר קרני אור גורמים לטווי החוט לנצוץ כמו חוטי כסף דקים. 2)החיפושית: גדולה, מסורבלת ,בעלת צבטות ,שחורה עם כתם בלתי מוגדר שלטורקיז, הולכת בלי מטרה על אספלט רותח בשמש. 3)נמלה: עם כנפיים, גדולה, שחורה,ברורה,עומדת על קצה המדרכה. אני מקווה שהתמונות האלה כפי שעלו במוחי שימשו את מטרתן לתרגיל!

nubis

New member
zoom In

לא הבנתי אם ציירת אותם פיזית, בכל מקרה ציירי אותם מוגדלים רק החרקים עם כמה שיותר פרטים. הכי חשוב שהציור יראה לך הכי טוב שאת יכולה להגיע. אח"כ תתארי את הציורים (אגב סחתין על התאורים היפים
) ואת מה שאת מרגישה כשאת בוחנת אותם (מרוצה?, אדישה?, מעוצבנת?). בהצלחה. אלמוג (בזכר)

ommy

New member
"צלם"- הגוף הנעלם מן החושים !

הגוף מתחלק לשני "גופים" האחד נראה וגלוי לחושים ואילו השני נעלם מן החושים. ה"צלם" הינו דיוקנו של האדם כפי עיצובו בעולמות העליונים (ללא התיחסות לזמקום וזמן) והוא מעיין תבנית שבתוכה ייקבע הגוף. תרשים אנרגטי זה מכונה בשפה המודרנית בשם "הילה" . הוא מלוה את האדם מיום היולדו ועד יום מותו. לצורת ההילה וצבעיה משמעות גדולה לאלה שבורכו ביכולת לראותה, או שבורכו בידע הכולל טכניקות לראית ההילה. רבי משה קורדובירו בספרו "פרדס רימונים" ורבי אברהם אזולאי בספרו "חסד לאברהם" (חברון 1620-30) מרחיבים ומפרטים כי לכל אחד מחלקי הנשמה (נפש, רוח,נשמה) יש "צלם" (הילה) נפרד. אין סוף הסברים אוכל להוסיף פה אך קצרה היריעה ואין לדעת מה ממש באמת היתה הדמות שראית אך האפשרויות רבות ויש לברר העניין ככל הניתן שכן אולי בכוחך לפתח יכולות וכישרונות שיעזרו לך עצמך או יותר חשוב, לאחרים . . . צירפתי סתם להארת ההסבר סקיצת הילות האדם. OMMY

למעלה