חדשה בקשר לפרסומת לג´ינס..

ב ../images/Emo32.gif לדיון - ראית את התרגיל

בעניין הפורנוגרפיה ? לא ניתן לאכוף את החוק החדש כי הוא אוסר על שידורי פורנוגרפיה על בעלי רשיונות שידור, והכבלים הם בעלי זכיונות ולא רשיונות...
תרגיל שנון של מישהו שהבין כנראה שש"ס מבינים פחות ממנו, מייחסים את התרגיל אולי לפורז.

אמיר.

New member
בקיצור.

יש עוד הרבה דברים מרגיזים ואסורים הלכתית בתקשורת - ולא נלחמים בזה. במוזיאונים יש (למרבה צערי) תמונות עירום - לא נלחמים נגד זה (אלא אם תוקעים באמצע העיר). כאן נוסף מרכיב ההשפעה על הציבור ואישית (לא יודע מה חשובים אחרים) אני תומך במאבק בפירוש מפני שהשיקול ההלכתי מזדהה עם שיקולים חינוכיים ופמינסטיים. רק שיש ח"כים דתיים שלא יכולים לומר ´אני פמינסט´ כי זו מילת גנאי ולכן אומרים ´אני בעד כבוד האישה´ וכדו´. אם יהי לי זמן - מייל.

טל קר

New member
ראיתי אותה היום בערב כמו כלום

בערוץ 2. השינוי היחיד שראיתי זה שחתכו את הכמה שניות האחרונות בהם הכיתוב הופיע על רקע הבובה הזרוקה, אבל כל הההתחלה והאמצע עדין שם.

אכן פורסם לשוא שהפרסומת יורדת

אתמול בערב היא עוד שודרה במלואה. לדעתי יש כאן תכמון קטן. מן הסתן כל פרסומת רצה שבועות ספורים וכנראה שההסכמה להוריד אותה קשורה למועד מאוד קרוב שהיתה מורדת ממילא....(השערה שהעלה אחי, שווה לבדוק
).

אלה_ה

New member
אין הרבה פרסומות שמצליחות כמוה

לזעזע. ואני חושבת שהבחילה שהיא מעוררת בי לא שייכת לקטע הפמיניסטי כמו לקטע של אלימות. הפרסומת הזו ממש מעוררת אסוציאציות של אונס. הוא מפשיט בכוח בזמן שהבחורה מסתכלת עליו בכאב וחוסר אונים. אין הרבה פרסומות שקוממו אותי כל כך. לדעתי צריך פשוט להחרים את המוצרים שלהם.

calisto

New member
אצלי כבר התעוררה ההרגשה...

כאילו עושים את זה בכוונה, בשביל לעורר המולה ציבורית סביב הפרסומת ומתוך כך ליצור מודעות לפרסומת ולמוצר. אחרת איך תסבירו את הטרנד המקולל הזה שנהיה לנו בחודשים האחרונים?

musmus

New member
רציתי להקפיץ את זה

אבל עשיתי הודעה בלי תוכן, אז עכשיו אני מקפיץ

anatu

New member
אין לי טלוויזיה...

ספרו איזו פרסומת, ומיד את מוצריה.

שימו לב לכתבה הזו ב"וואלה-תרבות"

שוב - סליחה על הנידנוד בנושא הפרסומת הזו... דיעה קצת מוזרה, מנקודת מבט לא מקובלת. לדעתי - כל ההתפלספות של הכותבת מהווה התעלמות מסוכנת מהאלימות והאגרסיביות שמשודרת בפרסומת. יעל בר-זוהר, חזקה וכוכבת וסקסית ככל שתהיה, עדיין עומדת שם (בפרסומת) חסרת אונים...

למעלה