חדשה בפורום

חדשה בפורום

שלום לכולם אז ככה, יש לי המון מה לספר על עצמי אבל נתחיל בקטן. נתחיל מזה שאני גרושה טריה,בת 48 שמאד מחפשת התחלה חדשה (ולפני שמישהו יקפוץ ויגיד לתת לעצמי זמן תרשו לי לציין שלמרות שהגירושין טריים הלבד שלי ממושך הרבה יותר). אתרי ההכרויות הם מפח נפש גדול מאד מבחינתי ולמרות שאני מוצאת את עצמי מנהלת חיים עשירים מאד ומספקים מהמון בחינות כולל שלל תחביבים וחברים קרובים ויקרים מאד עדיין יש לי מקום פנוי על הכר לצידי וכמהה למישהו שיחבק אותי כשקשה לי וגם כשטוב לי וכמה בנאלי ישב איתי בשקיעה וידבר או ישתוק או יחבוק. מבטיחה גם אני לתרום שיר משלי בהמשך... ראיתי כאן כמה כותבים שמצאו חן בעיני.

../images/Emo24.gif היי יקירה..למרות שאני לא משתמשת בסוכר

ואפילו לא בכפית...אותך אקבל בחיבוק גדול
ברוכה הבאה לפורמנו....מקווה שהשכנים יהיו טובים בעינייך.....

PINOKY1

New member
שלום כפית של סוכר

וברוכה הבאה. מאחלת לך הרבה דבש מתוק בחיים, ושהכר לצידך לא ישאר עוד הרבה זמן פנוי.

היי לך. החיים הם מה שאנו עושים מהם. לכולנו

בסופו של דבר כמיהה לזוגיות, לאהבה ולחברות אבל מה בולעים מסתבר הרבה צפרדעים ולפעמים ההרגשה די עד כאן לשם מה? אבל בכל זאת נבראנו לחיות בזוג ולכן אאחל לך שתמצאי במהירות את זה שיהיה מאושר איתך עד אז קחי כסא ושבי בזה הבית

ברוכה הבאה

קחי כסא ושבי עמנו , יש פה אנשים נחמדים מאד קראי מעט כתבי הרבה ,ככה נכיר אותך יותר מהר בילוי נעים עם החבורה שתאספת לכתוב פה שידוך לא מבטיחים אבל חבורה נאמנה ומיוחדת בטוח תמצאי פה

ben 911

New member
ברוכה הבאה..../images/Emo140.gif

כבר על ההתחלה מתלבט כיצד לקרוא לך...כפית? סוכר? נשמע מוזר, לא?
לא נורא...אפשר להתרגל.
למלא פרטים בכרטיס האישי חשוב מאד לגבי אותם אנשים המעוניינים..לדעת יותר פרטים. ולא לשכוח איזור מגורים.. זה מאד חשוב.

גאיה ק

New member
ברוכה המצטרפת../images/Emo140.gif

את היית המוזה של שאול צירלין? סוכר ביצוע: שאול צירלין מילים ולחן: שאול צירלין אני יושב לי במרפסת משחק תופסת עם היתושים והשכנה פתאום נכנסת בחיוכים נורא מנומסים אני תוהה מה היא רוצה עכשיו כבר לא נישאר בבית שום דבר לחמניות היא כבר לקחה אצלי לקחה ביצים וירקות וגם בשר היא בעיני לא מסתכלת אל הריצפה היא מורידה מבט אני שואל, היא משתעלת והנה זה יוצא לאט לאט אני צריכה כפית סוכר, כפית סוכר אני רוצה ממך כפית סוכר אני נורא צריכה ממך עד מחר אני יודעת שזה לא יפה ובטח מאוחר לך אבל אני רוצה סוכר עד מחר כבר מאוחר, אני רגוע הכל בשקט וכולם נחים שוכב בחוץ מבלי לנוע כמעט שומע את שירת המלאכים עוד לגימה מכוס היין והעיניים נעשות כבדות רק נשמעות הנשימות שלי פתאום בדלת מה עיני רואות זאת השכנה שלי ממול כפית וכוס היא מחזיקה ביד חלוק פתוח ברישול והעיניים מבקשות מעט אני צריכה כפית סוכר... סוכר, קצת סוכר סוכר, עד מחר השמש עוד מעט תהיה פה זה כבר שעה אני ישן עמוק חולם על מה אני עושה פה עם חלומות אני הולך רחוק כיצד חרקה הדלת לא שמעתי ואיך קרבו הצעדים אלי אני זוכר שהתעוררתי והשכנה שלי היתה עלי אני צריכה כפית סוכר... איחולים לכולם ולך למישהו/י שיחבק אותנו כשקשה לנו וגם כשטוב לנו וכמה בנאלי לשבת יחד בשקיעה,מדברים או שותקים ומחובקים.

דוקא לא

ולכל אלה התוהים לגבי הכינוי - זו סתם הדרך שלי לנסות להמתיק קצת את החיים - כמו בשיר של מרי פופינס, רק כפית של סוכר כל גלולה מרה תמתיק....

קליאוש...כוס דבש???אפשר להכין עוגה מכוס שלמה

וזה מלאן קלוריות...חה..חה..אה הבנתי.....את רוצה לכולן תהיינה דבות....ואת תישארי החתיכה של הפורום אה????שובבה....

קליאוש לא יעזור את חתיכה נקודה.....

היום היה י יום נחמד.....בדקתי ילדים שעולים לכיתה א' והיה הפנניג ססגוני...תמונות בערב....אצלנו היום מאוד נעים....ואני כבר מאוד רוצה לראות את החברה.......

ben 911

New member
כפיתוש...אחלה ניק מקורי...../images/Emo106.gif

לי זה כבר עושה טעם מתוק בפה..
אגב..סוכר לבן? או דמררה? סתתתתתם סתתתתתתם... מה זה חשוב... העיקר שיהיה קצת מתוק על הנשמה. בימים טרופים אלו...כל דבר מתוק מתקבל בברכה ובלי שאלות מיותרות.

איזה יצרתיות בן

כפיתוש זה במשקל של חביתוש שהיה פעם בתוכניות הילדים המשקל של משהו אהוב , וחמוד מאדדדדדדדדדד

טומי*

New member
הלו גברת צוקר ../images/Emo6.gif

יש כאן חולי סוכרת, אז כדי שתתפסי מרחק ברוכה הבאה!

ben 911

New member
../images/Emo6.gif חחחח אתה בטח מתכוון תתפסי מרחק יותר קרוב.

למעלה