אממ..
אם כבר השתתפת בדברים כאלו או אחרים אני מניחה שזה כבר יעזור לך טיפה. אולי אפילו בתור ניצבת בפירסומות... וקרינות... בכלל. [= תראי, ההזדמנות שקיבלת היא לא חד-פעמית. היא יכולה לחזור אליך שוב (אולי אפילו טובה יותר) בהמשך כך שאין יותר מידיי מה להצטער על זאת שהייתה... בקשר לקורס, אני לא יודעת איזה קורס דורש 4000 ש"ח אבל אני נמצאת בקורס ב"ג'פטו" בנדרשתי לשלם 2310 ש"ח. איפה רצית לעשות את הקורס? היציאות בכלל לא רעות... אולי תוכלי להיסתדר איתן. אני מציעה לך לברר לגבי קורסים קרובים (לא חשוב איפה) ולראות אם תוכלי להיסתדר עם לוח הזמנים או אם הם יכולים לבוא לקראתך ותצליחי להגיע איתם לאיזה הסכם. ואם את ישר קופצת לעבודה. אני עדיין מציעה לך קודם לברר את כל הפרטים ואחר כך להתארגן עם זה כי את לא יודעת מה ידרשו ממך בדיוק ואולי... זה לא יהיה בעייה. [= ואם כבר שאלת, אז קצת על עצמי: שמי מתן, בת 20 מקיבוץ בצפון. שירתתי בחיל הים בתור בקש"ית (בקרית שליטה ימית) שזה אומר בעצם יושבת מכ"מ. אחלה תפקיד ונהינתי מאוד!!! אל האזרחות נכנסתי לפני שבוע ויומיים ואני בינתיים עובדת בקיבוץ בגנונים ובתור מדריכה לכיתות א'-ו'. אני ממשיכה עם זה לפחות עד שאני אמצא עבודה מועדפת באיזור. בינתיים אני נחה (משתדלת), נמצאת בקורס ו... מנסה להסתגל לחיים האזרחיים (מוזר קצת ^^") ומנסה לשחזר קשרים שנותקו עקב הצבא. מה התפקיד שלך בחיל האוויר?