חדשה בפורום

Hawkgirl

New member
השאלה על הצבא הייתה מופנת לרמי XD

אבל לא משנה, בסדר שגם ענית XP ואני לא מדבבת, עברתי רק קורס דיבוב ובגלל בעיית דיקציה טורדנית ומעיקה אני הגשמתי רק חצי חלום עד כה ;-;

רותם, תגשימי כבר גם ת'חצי השני! ../images/Emo8.gif

אני מאמין בך!!!1 XD בכל אופן, מה שלא יהיה - אני יודע שתצליחי להגיע רחוק, כי יש לך את זה P: אגב, אני אענה לשאלותייך מאוחר יותר היום X= אני בדיוק עובד על הכתבה שלי לקראת חג הפסח! D:

Tu Lus

New member
יש לך באמת זימונים?

ולגבי מה שהיא שאלה אותך יש תיכמונים שאפשר לעשות בצבא כדי לדבב? או לשחק?

../images/Emo207.gif רותם, בקשר למה ששאלת :)

כן, יש כמה תפקידים שדווקא ממש הייתי רוצה להתקבל אליהם בצבא. הייתי רוצה לשדר בגלי צה"ל, אבל לצערי ולצער רבים אחרים - כל המערכת שלהם בנויה על פרוטקציות. אז אין לי טעם כבר לנסות ולהמשיך. מה שכן, הייתי מאוד רוצה לחבר את הכתיבה שלי לשירות הצבאי ואולי להיות כתב ב"מחנה". ואם גם זה לא - אז תמיד אשמח לנסות דברים אחרים. מה שבטוח, אני מה-זה לא הולך לוותר על דיבוב וכתיבה XD אני יודע שצריך להשיג איכשהו אישור מיוחד לזה, ואני ממש אעשה הכל כדי להשיג כזה. אני לא יכול להתפטר משתי עבודות חשובות ומשמעותיות בשבילי רק בגלל הצבא. אני לא קוטע את כל החיים שלי רק כי אני מתגייס חחחח בקשר לזימונים - שולחים לי זימונים לכל מיני שטויות ואני ישר מבטל וזורק לפח, כי אני באמת מקובע מאוד בקשר למה שהייתי רוצה לעשות\להיות בצבא. וזה התחום התקשורתי. אני רוצה להצליח לממש את עצמי. ת'אמת, מאז המלחמה האחרונה - תמיד חלמתי להיות דובר צה"ל. כל כך התרשמתי מהעובדה שגם אוכל לממש עצמי בדיבור (שזה כלי חשוב מאוד בתחום התקשורת) וגם מבחינה צבאית כמובן. אבל אין לי מושג אפילו איך לפנות לגורם המתאים בכדי להגיע לשם. וזו קצת בעיה XP אילו עוד זימונים יש לך? P: ואם בא לך, גם את יכולה לשלוח לי במסר אישי או משהו XD

miaBaby

New member
נעים מאוד וברוך הבא :) :)

סביר להניח שתמצאי פה את כל המידע שאת צריכה... הפורום הזה מפוצץ בהודעות שמסבירות על המקצוע ומלא גם במדובבים, שנשמח לענות על כל שאלה כמובן D:

Tu Lus

New member
אז הנה שאלה

בת כמה את? מה עשית בדיבוב? איך התחלת? אם את בצבא אז איך זה משתלב?

miaBaby

New member
תשובות

אני בת 19 עשיתי בדיבובים את ג'וניפר לי, מק מבית פוסטר לחברים דימיוניים, עוד דמויות ראשיות בסוניק X, פינקי דינקי דו, מיי ליטל פוני, כל מיני דברים... ועוד תפקידים משניים בכל מיני סדרות כמו ליגת הצדק, אטומיק בטי, וכו' וכו' ואין לי כוח להזכר... אני אישית לא עושה צבא, אני בלוס אנג'לס כרגע לומדת וזה... אבל כשדיברתי עם הצבא על העבודה שלי בדיבוב ומה אני אעשה אם אני אתגייס הם אמרו לי שאחרי הגיוס אפשר להגיש בקשה לאישור עבודה... מסובך, אבל אפשרי.... לגבי האולפנים, הם מנסים לבוא לקראת ילדים שבצבא ולהזמין אותם רק כשהם יכולים... שמעתי גם על מקרים שבהם הקליטו את כל התפקיד של הילד שבצבא בכמה סשנים מרוכזים כדי שהוא יוכל לחזור לעבודה בצבא מהר... קיצר, יש דרכים מסביב לזה אבל זה לפעמים מסובך...

Tu Lus

New member
יש לך טיפ בשבילי שאני בצבא

איך להצליח? כי עכשיו נסיעות זה לא בעיה כי יש חוגר ואני לא אבזבז על זה כסף כמו שההורים אמרו ("ולא אקבל כסף שיכסה את הנסיעות" לציטוט) מה אפשר לעשות?

miaBaby

New member
צלוי מה התפקיד שלך...

אם התפקיד שלך זה יציאות גרועות או שיש לך הרבה עבודה, עדיף שתשקיעי בצבא וכשתשתחררי תתחילי לקדם את העיניין של הדיבוב. אם התפקיד שלך הוא יומיות ולא לוקח ממך הרבה זמן ואנרגיה, תבררי על אודישנים בנלס, ג'פטו או קובי אשל.. (יש מספרי טלפון בפורום בטאגליינס לדעתי...) תעשי אודישן וקורס... (הסברים גם בטאגליינס) ואם יקום הצורך לעבוד באיזו סדרה או לעשות אודישן, תגשי למשקית ת''ש ותנסי להשיג אישור עבודה. או במילים אחרות- לא לעורר מערכות בצבא לפני שאת בטוחה שאת בתוך העבודה של הדיבוב... הקורס הוא בערב ואם את יוצאת יומיות לא בעייה להגיע אליו אחרי השעות של הצבא...וככה להתקדם בינתיים עד שיקראו לך לאודישן אמיתי ואז תצתרכי לעבוד על אישור עבודה..

Tu Lus

New member
אז ככה

אני יוצאת כעיקרון חמשוש או שוש אם יש משהו לא צפוי. אני סוגרת שבת אחת ויוצאת שתיים. זה שלישים בח"א. והתפקיד שלי דורש עבודה למרות שכרגע אני עוד בחפיפה. מה שכן בגלל כל ההצעות וקצת שעבדתי בניצבות ופעם אחת ב"דיבוב" הבנתי כמה אני אוהבת את זה וקשה לי שלא לעשות את זה השנתיים האלה. בגלל ההצעה מוידאופילם אני מרגישה שפספסתי את ההזדמנות בגלל הצבא והתפקיד שלי מעניין אותי ואולי אני אמשיך בו ישר אחרי הצבא בחברה מסודרת. ואין לי מושג איך זה לעבוד "בשתי עבודות" כי בהתחלה דיבוב זה עוד לא עבודה זה תחביב. בגלל זה המרחאות. "

miaBaby

New member
אז האמת שזה שיקול שלך כבר...

נשמע שהצבא תופס לך הרבה מהזמן, והאמת שזה לא משהו כי אם תתחייבי לתפקיד ויהיה לאולפן DEAD LINE ואת תהיי תקועה בצבא ולא תוכלי להשלים הקלטות בזמן זה סתם דופק את האולפן... הייתה לי חברה שעשתה קורס לפני הצבא ואז בזמן השירות התקשרו אליה לאודישן.... זה היה המקרה היחידי שבו יעצתי למישהי בכלל לא ללכת כי היא הייתה מודעת לזה שהצבא לא יתן לה שחרורים לסשנים כ''כ בקלות ושזה אנוכי לדפוק ככה את האולפן בלוח זמנים רק כי היא רוצה להגשים את החלום שלה... כן, זה מבאס ונשמע מעפן אבל זו האמת, שאם רוצים לדבב צריך לקחת בחשבון שאת בורג קטן במערכת גדולה תחת לחץ, ושאם חלילה הצבא מחליט להעניש אותך ולא לתת לך לצאת לסשן, זו בעייה גדולה לא רק לך אלא לכל ההפקה של הסדרה.

אוקיקי

New member
ברוכה הבאה

אני אורי, בת 13. מקווה ללכת לקורס דיבוב בזמן הקרוב, מחר אני נוסעת לטיול של 4.5 חודשים במזרח הרחוק, אז ככה שיש לי עוד זמן עד הקורס... השתלבות נעימה!

ת ה נ י ../images/Emo140.gif

וואו..4.5 חודשים זה הרבה...מקנאה בך..! ושוב תהניייייייייייייייייייי

אוקיקי

New member
יאפ

תודה!

OrlyNL

New member
אורי - נסיעה טובה ../images/Emo65.gif

תסעי לשלום ותחזרי בשלום והכי חשוב - תעשי המון כייייף

למעלה