חדשה בפורום

Tu Lus

New member
חדשה בפורום

שלום אני מאז ומתמיד אהבתי דיבוב וניסיתי לדבב ויש לי ניסיון מועט מאוד אני בצבא ולכן לא נראה לי שאני אצליח להמשיך אם זה יש כאן אנשים עם נסיון שעסקו בזה?

ברוכה הבאה!

בפורום הזה תוכלי למצוא רשימה ארוכה של משתמשים שהם גם מדבבים! אני בטוח שכל אחד יישמח לספר קצת על עצמו ועל הרקורד האישי שלו בתחום, אז לא ארבה במילים על אחרים. אני יכול רק להגיד לך שאני מדבב כבר שלוש שנים, ושזה כיף גדול! ישנם כאן גם המון משתמשים שאמנם לא יצא להם לדבב, אבל בכל יום אנחנו עדים לעוד מדרגה ועוד מדרגה שכל אחד מהם עולה בדרך להגשמת החלום, ככה שתוכלי למצוא שיש לכם המון במשותף. אז כמו שאני תמיד אומר, וכמו שגם אמרו לי... אל תוותרי על החלום! :)

Tu Lus

New member
אתה לפני צבא או בצבא?

איך זה משתלב לך עם הדיבוב? מסכימים לך? איך התחלת עם זה? אשמח עם עוד אנשים יספרו על עצמם שאני אתחיל להכיר

אני מתגייס בעוד חצי שנה P:

כרגע אני בן 18 ושבעה חודשים. בגלל שאני עדיין לא במסגרת צבאית... אין לי שמץ איך אפשר לשלב את זה עם הדיבוב, אבל אני בטוח שאפשר. אני, בכל אופן, לא אוותר על דיבוב גם כשאהיה בצבא. לפני שלוש שנים צפיתי בפרק של הסדרה "פוקימון" ומאוד התרשמתי מהדיבוב. מאוד הוקסמתי מהמחשבה שיום אחד אולי אוכל לדבב בעצמי. ובעיקרון - פניתי לאולפנים ששמם צויין בסוף הכתוביות (רולר, ע"פ מונחי הדיבוב) ואחרי זמן קצר התקבלתי לקורס דיבוב. בקור סהדיבוב קיבלתי את כל הכלים שהיו דרושים לי כדי לדבב בעתיד, ובמקביל לסיום הקורס התחלתי לעבור שיעורי שיפור דיקציה. ומאז הכל היסטוריה :)

Tu Lus

New member
הבנתי אותך

אני בצבא כבר כמעט 8 חודשים דיבבתי פעם בסרט ישראלי אבל זה היה הקלטת קול לקולות שלא יצאו טוב ברקע אבל למרות שזה לא מצוייר זה נחשב דיבוב. פנו אלי מאולפנים ממש במלחמה כמה שבועת לפני הגיוס שלי (לאודישן) ונאלצתי לסרב בגלל שני המצבים. שנים שאני שלחתי קורות חיים וכרגע שאני בצבא ואחר כך בחיים אין לי מושג איך אני אצליח לעשות את זה נ.ל.ס אמרו לי אפשר לעשות קורס אבל אין לי תקציב לזה ואני חושבת שאני טובה גם ככה. אולי אני לא זמרת אבל יש שחקנים של יודעים לשיר והדיקציה שלהם טובה. ואני חושבת שאני טובה בזה. כך שאין לי נסיון, אלא קצת ביש מזל. - בר הלוואי והייתי מצליחה להתחיל בגיל שלך. ההורים שלי אף פעם לא הסכימו כי זה רחוק לי מהבית. בהצלחה לך. מי עוד מדבב פה בפורום?

NanyGosh

New member
ברוכה הבאה [=

היי, מקווה שתהני פה ^^ והסיפור שלך ממש דומה לבחורה ששירתה איתי... אבל אני אספר את הסיפור שלי: אני חיילת משוחררת (שבוע באזרחות) וגם אני רציתי מגיל צעיר לדובב אבל בגלל המרחק זה היה בעייתי מאוד. לקראת סוף השירות שלי התחלתי (יותר נכון... עזרו לי להתחיל) לחפש אינפורמציה בנושא. התברר לי שקיים קורס לדיבוב וקבעתי אודישן. בגלל שכבר הייתי ממש לקראת השיחרור לא עשו לי בעיות... וזה המזל שלי. כרגע אני בקורס. אני לא יודעת מה התפקיד שלך ואיך היציאות אבל אם זה יכול לאפשר לך להתחיל קורס אז אני מציעה לך שתלכי על זה! (בסך הכל פעם בשבוע..) ובנוגע לשירה... אני אישית באה מרקע קולי אבל רוב האנשים שעושים איתי את הקורס בכלל באים ללא רקע קולי אלא יותר ברקע של משחק. אם יש לך מוטיבציה אני בטוחה שתצליחי!!! המון הצלחה והמשך שירות נעים :)

Tu Lus

New member
אז ככה ../images/Emo8.gif

יש לי המון ידע בנוגע לדיבוב כי שנים ניסיתי. אפילו עמי מנדלמן הזמין אותי לאודישן ולהכרות אבל ההורים שלי לא הסכימו שאני אסע (בית ספר וכל זה שוב המרחק ושיעלה לי מלא כסף הנסיעות) אז לא הגעתי... עכשיו אני חיילת נחשבת בתחילת השירות והיציאות שלי זה שבת אחת בבסיס ושני סופ"שים בבית. זה די טוב כי אני בחיל אויר ואלו יציאות טובות לבסיס שלי שנחשב טוחן! אני לא עשיתי קורס כי דיברו איתי על 4000 שקל בערך. וכרגע גם אין לי כסף לזה. והם לא מאלו שיתנו מלגות כי זה לא הזמן. אין לי מושג איך אני ממשיכה כרגע. והיה חבל לי על ההזדמנות שהוצעה לי לפני הגיוס במלחמה כי הרגשתי שאני אצליח. אבל לא ניגשתי. הנסיון שלי זה מניצבות בסרטים ופרסומות, דיבוב בסרט ישראלי (יותר קריינות אבל גם בקטנה) הייתי רוצה להצליח בזה. אבל האישור עבודה שהצבא מספק כולל מכשול: אם המצב הכלכלי לא קשה, קשה להוציא אישור. ומי שמוציא אישור יכול לעבוד רק בזמן הפנוי. אם יום העבודה מסתיים למשל (אצלי ב5-6 בערב) אבל לפעמים הוא עלול להימשך. כך שרק סופ"שים שאני בטוח יוצאת טובים לי. כמו שאת רואה זה מסובך אבל אם יש לך רעיון שיעזור לי אשמח להקשיב. אגב, מה עשית בצבא? איך האזרחות?

NanyGosh

New member
אממ..

אם כבר השתתפת בדברים כאלו או אחרים אני מניחה שזה כבר יעזור לך טיפה. אולי אפילו בתור ניצבת בפירסומות... וקרינות... בכלל. [= תראי, ההזדמנות שקיבלת היא לא חד-פעמית. היא יכולה לחזור אליך שוב (אולי אפילו טובה יותר) בהמשך כך שאין יותר מידיי מה להצטער על זאת שהייתה... בקשר לקורס, אני לא יודעת איזה קורס דורש 4000 ש"ח אבל אני נמצאת בקורס ב"ג'פטו" בנדרשתי לשלם 2310 ש"ח. איפה רצית לעשות את הקורס? היציאות בכלל לא רעות... אולי תוכלי להיסתדר איתן. אני מציעה לך לברר לגבי קורסים קרובים (לא חשוב איפה) ולראות אם תוכלי להיסתדר עם לוח הזמנים או אם הם יכולים לבוא לקראתך ותצליחי להגיע איתם לאיזה הסכם. ואם את ישר קופצת לעבודה. אני עדיין מציעה לך קודם לברר את כל הפרטים ואחר כך להתארגן עם זה כי את לא יודעת מה ידרשו ממך בדיוק ואולי... זה לא יהיה בעייה. [= ואם כבר שאלת, אז קצת על עצמי: שמי מתן, בת 20 מקיבוץ בצפון. שירתתי בחיל הים בתור בקש"ית (בקרית שליטה ימית) שזה אומר בעצם יושבת מכ"מ. אחלה תפקיד ונהינתי מאוד!!! אל האזרחות נכנסתי לפני שבוע ויומיים ואני בינתיים עובדת בקיבוץ בגנונים ובתור מדריכה לכיתות א'-ו'. אני ממשיכה עם זה לפחות עד שאני אמצא עבודה מועדפת באיזור. בינתיים אני נחה (משתדלת), נמצאת בקורס ו... מנסה להסתגל לחיים האזרחיים (מוזר קצת ^^") ומנסה לשחזר קשרים שנותקו עקב הצבא. מה התפקיד שלך בחיל האוויר?

OrlyNL

New member
יש../images/Emo70.gif עוד קיבוצניקית../images/Emo70.gif ../images/Emo8.gif

אורלי את קיבוצניקית?

גם אני סוג של..כל המשפחה שלי מקיבוץ בדרום ואני שם לפחות פעם בשבוע..

Tu Lus

New member
אני טכנאית אלקטרוניקה של יסעור

שזה אומר בעצם שאני מתקנת את כל המערכות האלקטרוניות של המסוק הזה, שזה כולל אנטנות ומכשירים בתא טייס ובמסוק עצמו. זה ממש מעניין ואני לומדת המון אפילו שסיימתי קורס לפני חודשיים. אנחנו שם המון זמם ואפילו לקראת אמצע וסוף השירות לומדים! את חושבת שאפשר להגיע למשהו בלי קורס? המחיר צורם לי....
נ.ב
גם אני מהצפון. איזה קיבוץ את? אני מקרית חיים

NanyGosh

New member
מגניב!!!

התפקיד שלך נשמע ממש טוב! אין לי ספק שיהיה לך שירות ממש מעניין [= ואני חושבת שאפשרי להתקבל בלי קורס. אבל אין ספק שהקורס תורם הרבה ומשפר את היכולות... את לא יכולה להפסיד כלום מזה שלפחות תבררי עם המקום שאת רוצה לפנות אליו בעניין הדיבוב מה דורשים ממך.אם את מוכשרת גם ככה אולי את לא זקוקה לקורס... (אין ספק שאני הייתי צריכה את זה ^^") והמחיר נשמע פחות נורא מ-4000 נכון? ;) לא כזה זול... אבל אני חושבת שזה שווה את זה. אגב, אני מקיבוץ הגושרים. זה בגליל העליון קרוב לקריית שמונה.

Tu Lus

New member
לא מכירה אבל לא נורא. אז..

כן זה פחות נורא אבל אין לי את הסכום לצערי ברור שקורס יכול לעזור אף אחד הוא לא מאה אחוז אשמח לשמוע ממך ומאנשים שעברו את הקורס מה עושים שם אין לי מושג איך כדאי לי להמשיך מאיפה שאני אולי אחרי הצבא אולי לא אין לי מושג אני פשוט מפחדת שאני לא אגשים את זה.. למרות שאני כן בטוחה שיש לי כשרון למשחק ולדיבוב גם. בין היתר אני גם עושה כל מיני קולות אבל אני חושבת שלפחות בהתחלה משתמשים בקול האמיתי שלנו. (נראה לי) בטח לוקח זמן עד ש"מגלים" שאתה עושה עוד קולות. אז מה עושים בקורס מאלו ששם?

NanyGosh

New member
אל דאגה...

אם את מרגישה שיש לך את זה ואת מאוד רוצה להגיע לדיבוב את תגיעי! לא משנה באיזו תקופה או באיזה גיל. בקורס שאני נמצאת בו אנחנו 6 אנשים, הכי צעירה בת 18 והכי מבוגרת היא כבר סבתא לנכדים. רואה? אפשר להתחיל בכל גיל... גם אני תמיד רציתי לדובב ולא היה לי מושג איך להתחיל אז טיפה חיפשתי באינטרנט לקראת השיחרור שלי ו... זהו, אני בקורס (אחלה נקודת מוצא). תנסי לברר פרטים וזמנים. רק תבררי... אולי תגלי שתוכנלי להסתדר עם זה גם בזמן הצבא. לגבי מה שעושים בקורס... בהתחלה באמת עובדים איתנו בקול הרגיל שלנו, את ההבעה בקול והמשחק (לא מוגזם כמובן...) ורק אחרי שכבר יודעים להשתמש בקול לדיבוב פחות או יותר גם נותנים לנו לנסות קולות אחרים. זה ממש כיף! :) לכולם יש הזדמנות לנסות לשחק עם הקול שלו קצת. לכל אחד (לפחות בקורס שאני עושה) מוקצבת כחצי שעה פרטית שלו שבה הוא נותן מה שהוא יכול ועובדים איתו ומתקנים ומשפרים מה שצריך. בשאר הזמן של השיעור צופים בשאר החברים בקורס ושומעים את ההערות וההארות שנותנים להם ולפעמים אפשר גם ללמוד מהם משהו...

Bar391

New member
וולקאם!!

אני בר, בת 15 ואני מדבבת ...עברתי קורס בנלס ,מאז דיבבתי כמה תפקידים ממש קטנים בג'וניפר לי, תפקיד ראשי משני, את החזירה טיני ב"סוסלנד"(סדרה שעוד לא שודרה ,עדיין מקליטים), ותפקיד ראשי לסידרה בהופ בשם "פפה" (אני פפה^^ שתעלה בפסח אני חושבת..) חחחחחח וזהו (בנתיים ^^) נעים להכיר
^_____________^

Hawkgirl

New member
ברוכה הבאה! ^_^ (וגם רמי תכנס)

ברוכה הבאה לפורום הצנוע שלנו ^_^ הרבה משתמשים פה הם גם מדבבים(חלק תפקידים גדולים וחלק תפקידים קטנים ^^") ונדמה לי שאפילו כמעט כולם פה עברו או כבר נמצאים בקורס דיבוב(אני מאלו שכבר עברו קורס דיבוב ^_^ ) ורמי, אני לא ממש בטוחה שאפשר לעבוד בזמן הצבא X: צריך לזה אישור מיוחד, מצד שני אני גם לא מכירה את כל התיכמונים שאפשר לעשות לצבא XP ורמי, יש לך איזה תפקיד כלשהו שאתה בונה עליו בצבא? XD עוד שולחים לך זימונים? XD לי יש זימונים למערך הטכני(תפקיד אלקטרוניקה) של חייל האוויר ב-1/4(מי יודע, אולי הם עובדים עלי XDDDD ). דרך אגב, אתה מוזמן גם לענות לי בפרטי אם אתה לא רוצה לדסקס על זה פה P:

Eyal 1 2 3

New member
ברך הבא!../images/Emo9.gif

אני אייל בן 12 וחצי מהרצליה... גם אני דיי חדש אבל עדיין לא מדובב..

Tu Lus

New member
אם ההודעה הופנתה אלי...

אז אני בת. כבר בצבא והזימון שלך למערך הטכני באלקטרוניקה מזכיר לי אותי לפני שנה. אם זה זימון לקד"צ אלקטרוניקה שיהיה בהצלחה כי אני הייתי שם ועברתי בהצלחה. מה אתך? את מדבבת?

למעלה