חדשה בפורום

לילך1

New member
חדשה בפורום

שלום אני חדשה בפורום רציתי לשאול לגבי סוכנות דוגמנות לילדים הבת שלי בת 6 חולמת להיות דוגמנית וחולה על המצלמה ( אני לא בטוחה שאני מתלהבת מהרעיון אבל .... ) רציתי לשאול איך מתחילים ולאן בכלל פונים מצרפת תמונות אשמח לשמוע את דעתכם לילך

Gal Nissan

New member
ואי איזה מתוקה!

טוב אני אישית ממליצה לך לקדם עניינים כי היא ממש מתוקה ויש לה פנים שמאוד מתאימות לדוגמנות ילדים לדעתי תפני איתה יש מס' סוכנויות {אני לא יכולה לפרסם אותן בפורום כי אסור , אבל את יכולה לפנות אלי במסר אישי =]} וזהו שיהיה המון בהצלחה אל תוותרי תגשימי לבת שלך את החלום =] היא ממש ממש חמודה אל תוותרו

ילדה =מ=ד=ה==ימ=ה=

בגיל שלה אין לך מה לדאוג שלחי אותה חופשי לדוגמנות:) שיהיה לה ==ב==ה==צ=ל=ח====ה==:) בקשר לסוכנויות לגיל הזה אנשים אחרים יענו לך כי אין לי שמץ:) וווששייי היה פה:)

topagency2

New member
מתוקה ויש לה פוטנציאל

את מוזמנת לעיין בפורום ישנם מלא שרשורים בנוגע לדוגמנות ילדים. בנוסף באזור המאמרים של הפורום יש מאמר בנוגע לדוגמנות ילדים. במידה ואת מעוניינת בהכוונה לסוכנויות מתאימות צרי קשר במסר מייד אשמח לעזור .

לילך1

New member
תודה רבה

תודה רבה על הפירגון
לילך

חדשה (לא רציתי לפתוח שרשור חדש)

נעים מאוד, אני עדי בת 17 אני מתעניינת בצילום, דוגמנות ואופנה. קראתי כאן מספר פעמים. יש לכם פורום נחמד. שמתי לב שהוא נפתח רק השנה והוא יחסית חדש, אז מזל טוב! מקווה להשתלב.

topagency2

New member
תודה רבה על הפרגון

נשמח לראותך איתנו בפורום ומקווים שתהני בו

היית יכולה לפתוח שרשור:)

ברוך הבא לפורום:) נעים מאוד וווששייי את מוזמנת לשים כתבות ולהרגיש בבית:) אני שותה נס 2 סוכר:) סתם בדיחה:)וווששייי היה פה:)

shir shoshan

New member
חדשהה!!

שלום קוראים לי שיר :)בעוד חודשיים בת 13, רוצה להיכנס לתחום הדוגמנות. קיבלתי כמה הצעות בילדות שלי לדוגמנות ולקטלוגים אבל הייתי קטנה וזה לא היה מתאים כ"כ..=/לפני שבועיים קיבלתי הצעה מסוכנות לוק l00k ורציתי לדעת אם כדאי לי להירשם? הם שלחו לי טפסים עם אישורי עבודה, ושצריך להתחים רופא, ומנהל ביה"ס.בכל אופן אני הולכת כנראה לסגור את העניין השבוע!.רציתי לדעת אם יש כאן מישהו שצריך לקטלוגים, פרויקטים , ילדים בגיל שלי?נתונים : גובה : 1.58.. ( בערך)משקל: 39 ק"גמבנה גוף: רזה .עיניים : חומותושיער: חום ארוך..הצטלמתי בתחילת השנה בסטודיו של צחי וזאנה.. מישהו מכיר?

כן אחלה צלם צחי:)

שיהיה לך ==ב==ה==צ==ל=ח===ה==:) לא יגיד לך לאן ללכת אבל לפי מה שאני יודע לוק סוכנות טובה:) וווששייי היה פה את מוזמנת לשים עוד תמונות שלך:)

למעלה