חדשה בפורום

נועה37

New member
חדשה בפורום

שלום לכולן, שמי נועה והגעתי לפורום במקרה ( אני לא שולטת באינטרנט כל כך...). אני מחפשת בגדים אופנתיים במידה 52-54 ולא כל כך מוצאת. אולי תוכלו לעזור תודה על העזרה נועה

Agnetta

New member
ברוכה הבאה נועה../images/Emo45.gif

יש בקישורים מלא לינקים לחנויות למידות גדולות. את יכולה למצוא בגדים ב"מתאים לי", "עונות", "אישה אישה", XXMIX, COTTON,הגרה קדם ששון, דברים מסויימים בג'אמפ, קרייזי ליין, ועוד חנויות שמחזיקות כמה מותגים ביחד ברחבי הארץ, הכל תלוי במה שאת אוהבת ובתקציבים שלך וגם באיזה מקום את גרה. שיהיה בהצלחה!!!

ר V י ט ל

New member
אני חזרתי עם שלל נחמד לפני דקותיים

מעונות שבמתחם ביג ובלב המפרץ(אגב ממליצה על החנות בלב המפרץ יש שם מוכרות מקסימות) מצאתי שם חולצות טריקו יומיומיות ממש חמודות במחירים שפויים יותר משל ML . ובלי שום קשר לקנייה שלי, כל החנות מלאה בחולצות וג'ינסים מדהימים... הלוואי והיה לי יותר כסף הייתי חוזרת עם שלל גדול יותר. לכן ממליצה לך לבקר בעונות, אני אישית מאודדדד התאכזבתי מ -ML חולצת טריקו שחורה עולה שם 200 ש"ח, זה שפוי תגידו לי?!? וברוכה הבאה לפורום ! ! !

Agnetta

New member
היי רויטל תתחדשי!

דווקא ניכנסתי היום לאתר של "עונות" וראיתי שהמחירים שם דומים מאוד ל "ML" אבל יש להם מבצעים כמו גם ל"ML" איפה ראית טריקו ב 200 ש"ח??? לא ניתקלתי בזה, אבל ניתקלתי בחולצות שיפון ב 300 ש"ח...שזה בהחלט יקר.

DREAM111

New member
היי נועה ברוכה המצטרפת

אז כמו שאמרה אגנטה יש המון זה מאוד תלוי איפה את גרה. את מוזמנת להציץ בכל הקישורים/מאמרים ולמצוא את המתאים לך לפי איזור מגוריך.

למעלה