חדשה בפורום

hanaailmn2

New member
חדשה בפורום

שלום לכולם, יש לי שאלה קצת אישית אבל מעניין אותי מה אנשים חושבים: אני אישה שמנה שמחפשת בן זוג, אני יודעת שאני צריכה דיאטה אבל מאוד קשה לרדת, אני אם חד הורית שרוצה להכיר מישהו אבל ניראה לי שאין גברים שאוהבים שמנות ואני מרגישה שאני צריכה לשנות את עצמי רק כדי שאנשים יכירו או יסתכלו עלי בכלל,אני לא חושבת שאני מכוערת וחושבת שאני ניראת טוב, זה מעצבן. רציתי לדעת אם יש עוד נשים במצבי ומה הן עושות כדי להפר את הבדידות?

DREAM111

New member
היי חנה ברוכה המצטרפת

מצטערת אבל לא מקבלת את הגישה הזו. את לא צריכה להשתנות בשביל אף אחד את צריכה להשתנות אם לך זה מתאים ואם לך זה נראה. אין קשר להיותך שמנה או כל דבר אחר השינויים שלנו צריכים לבוא מאיתנו ולא מאילוצי הסביבה. לגבי גברים שאוהבים שמנות אז גם אני חשבתי שאין כאלה עד שגיליתי שיש ונכון מודה שלצערי הם לא רבים כל כך ולכן קשה למצוא את המיועד. אני חושבת שאת צריכה לתת לעצמך את המגיע לך ולהמתין כי הנכון אם את באמת רוצה יגיע. לגבי הדיאטה מכירה את הסיפור הזה המאבק האין סופי הזה נגד כל קילו וקילו ונגד כל מאכל שרק רוצים להכניס לפה המאבק הזה יסתיים מצידך כאשר את תהיי שלמה עם הרצון לשנות ולהשתנות. כדי להפר את הבדידות מוצאים עיסוקים, חוגים יוצאים לבלות עם חברים לך יש גם את ילדך שמן הסתם ממלא לא מעט משעות חייך כאם חד הורית. מקווה שתמצאי את האושר ואת מבוקשך במהרה.

היי hanaailmn2 ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

הכל עיניין של איך את מרגישה עם עצמך אם את אשה שמנה שמרגישה סקסית מן הסתם את תקריני זאת כלפי חוץ אבל! אם את שמנה שמרגישה 'סתם' שמנה ומסורבלת זה בדיוק מה שתשדרי לסביבה, ובנינו, זה פשוט לא מושך... את יכולה להתלבש בצורה סקסית להתאפר להיות תמיד מסודרת עם הזמן יגיע גם השינוי במשקל גברים יקלטו את האור שתפיצי ובטוחני שאם תשדרי אטרקטיביות גברים יעוטו אחרייך אני מניחה שרוב בני האדם מרגישים ככה אחד שמן מידי ההיא גמדה הוא שעיר וזו מקריחה שורה תחתונה בימינו אנו אין סיבה שלא כל בני האדם ייראו במיטבם כותבת שורות אלה, וחושבת ביני לביני- ממחר דיאטה (אם הייתי מקבלת שקל על כל הצהרה כזו, קרוב לודאי שהייתי האדם העשיר בעולם) מאחלת לך כל טוב והרבה הצלחה

למעלה