קצת חוויות
באותו יום שאניה הופעה פעמיים בניו-יורק, בבוקר בקורפלר סנטר (ההופעה שקיבלה הרבה פירסום) וכמה שעות אחר כך מול האולפנים של CBS(הופעה הרבה פחות ידועה לקהל הנרחב...). אז קמתי ממש מוקדם בבוקר (גררתי את אמא איתי) כדי להספיק לתפוס מקום טוב ברוקפלר סנטר. א-ב-ל מכיוון שאני לא מכירה את המקום טוב מידי אז חיכיתי לצערי בעמדה הלא נכונה...בכל אופן, התברר שגם אם הייתי מגיעה ב-4 בבוקר זה לא היה עוזר לי כי אנשים הגיעו לשם בערב קודם. אז הייתי קצת מבואסת כי לא יכולתי אפילו לראות קצה שערה שלה. אבל פתאום קלטתי שאם כולם כאן בטח אף אחד לא הגיע למקום בו מתקיימת ההופעה השנייה. אז מיד גררתי את אמא והתחלנו לצעוד למקום השני. לשמחתי הרבה מאוד הייתי הראשונה שהייתי שם (בקושי הייתה במה אפילו), והחלטתי שאני לא זזה מכאן. אמא הלכה לטייל ולאכול ואני נשארתי במקומי במשך 4 שעות בערך. אנשים התחילו להגיע והכרתי המון מעריצים נחמדים

ואז עלו המנחים ובסופו של דבר גם שאניה עלתה לעשות חזרות. היא הייתה פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה!!!! כל כך מתוקה....והיא אפילו עשתה שלום למצלמת וידאו שלי בזמן החזרה על אחד השירים (אתם יכולים לשאול את scarlett....היא ראתה את הוידאו). בכל אופן היא שרה מדהים והייתה ממש מתוקה. המנחים ניסו להלהיב את הקהל בטירוף. אגב, אני לא הייתי זו שצעקה "ישראל" כשהם שאלו מאיפה האנשים...עדיין אין לי מושג מי זה היה. הכי יפה היה שהיא לקחה את הגיטרה ושרה את you're still the one. בקיצור...היה פשוט מדהים! ואני אשרשר את התמונות שיש לי (אין הרבה כי הייתי צריכה גם לצלם תמונות וגם וידאו).