חדשה בפורום

shanyzilber

New member
חדשה בפורום

היי היי כולם, אני חדשה כאן.... נישלחתי ע"י scarlett. אם מישהו זוכר, לפני כמה זמן היא סיפרה על מישהי שהייתה בהופעה של שאניה בניו-יורק לפני שנה.... זו אני:) בכל אופן, סוף סוף אני כותבת הודעה ראשונה. אז ביי בינתיים:)

S c a r l e t t

New member
סוף סוף :)

היי שני ברוכה הבאה, אני שמחה שהחלטת להצטרף. ואל תיבהלי מהשגעונות של אנשים מסוימים פה (בלי להזכיר שמות...)

m L m

New member
הי שני....

ספרי ספרי ספרי... איך הייתה ההופעה?! יש לך תמונות????? יו... ספרי... את היחידה בפורום שבכוונה תחילה הלכה להופעה של שאניה. בעצם. רוני, היית בהופעה נכון? אני כבר לא זוכרת. אההף וגם נועם היה אבל בטעות.... איזה כיף לו
אני גם רוצה לעשות טעות כ"כ נהדרת..................

cosefi15

New member
היי שני! גם אני הייתי באותה הופעה!

נכון שהיה מגניב!! יש לך תמונות?? צרפתי אחת!

cosefi15

New member
את אמרת "ישראל" כשהמנחה שאל מאיפה

האנשים שבקהל נמצאים?

shanyzilber

New member
תודה על קבלת הפנים החמה...

איזה כיף לקבל תגובות כל כך חיוביות. ההופעה הייתה מ-ד-ה-י-מ-ה, ואני אשמח לספר בפירוט (למרות שבטח כבר שמעתם כי מישהו מהפורום היה...). יש לי גם וידאו וגם תמונות:) אז כהתחלה טובה אני אצרף את אחת התמונות שיש לי...תהנו ושוב תודה

GUY1980

New member
ברוכה הבאה!!!!!../images/Emo9.gif

אהלן שני, ברוכה הבאה לפורום...יהיה סבבה!!!

הגר לי

New member
../images/Emo140.gif שלום לך ../images/Emo140.gif

have fun! ולא קשור... עכשיו חזרתי מההופעה של Lord of the Dance ו....אין מילים! מדהים! בא לי לקפץ בריקוד אירי! אחחח...איזה רקדנים.

shanyzilber

New member
קצת חוויות

באותו יום שאניה הופעה פעמיים בניו-יורק, בבוקר בקורפלר סנטר (ההופעה שקיבלה הרבה פירסום) וכמה שעות אחר כך מול האולפנים של CBS(הופעה הרבה פחות ידועה לקהל הנרחב...). אז קמתי ממש מוקדם בבוקר (גררתי את אמא איתי) כדי להספיק לתפוס מקום טוב ברוקפלר סנטר. א-ב-ל מכיוון שאני לא מכירה את המקום טוב מידי אז חיכיתי לצערי בעמדה הלא נכונה...בכל אופן, התברר שגם אם הייתי מגיעה ב-4 בבוקר זה לא היה עוזר לי כי אנשים הגיעו לשם בערב קודם. אז הייתי קצת מבואסת כי לא יכולתי אפילו לראות קצה שערה שלה. אבל פתאום קלטתי שאם כולם כאן בטח אף אחד לא הגיע למקום בו מתקיימת ההופעה השנייה. אז מיד גררתי את אמא והתחלנו לצעוד למקום השני. לשמחתי הרבה מאוד הייתי הראשונה שהייתי שם (בקושי הייתה במה אפילו), והחלטתי שאני לא זזה מכאן. אמא הלכה לטייל ולאכול ואני נשארתי במקומי במשך 4 שעות בערך. אנשים התחילו להגיע והכרתי המון מעריצים נחמדים:) ואז עלו המנחים ובסופו של דבר גם שאניה עלתה לעשות חזרות. היא הייתה פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה!!!! כל כך מתוקה....והיא אפילו עשתה שלום למצלמת וידאו שלי בזמן החזרה על אחד השירים (אתם יכולים לשאול את scarlett....היא ראתה את הוידאו). בכל אופן היא שרה מדהים והייתה ממש מתוקה. המנחים ניסו להלהיב את הקהל בטירוף. אגב, אני לא הייתי זו שצעקה "ישראל" כשהם שאלו מאיפה האנשים...עדיין אין לי מושג מי זה היה. הכי יפה היה שהיא לקחה את הגיטרה ושרה את you're still the one. בקיצור...היה פשוט מדהים! ואני אשרשר את התמונות שיש לי (אין הרבה כי הייתי צריכה גם לצלם תמונות וגם וידאו).

S c a r l e t t

New member
החיים הטובים../images/Emo168.gif

טוב, כבר שמעתי את החוויות, ראיתי את התמונות וגם את הוידאוי, אבל תמיד נחמד לשמוע שוב איך אנשים אחרים נהנו בהופעה של שאניה ואני לא
סתם שני, את יודעת שאני מתה עלייך

m L m

New member
אח.... הקנאה ../images/Emo7.gif

שני- אני באמת לא בנאדם קנאי... אבל את לא יודעת איך שאני מקנאה עכשיו! אני מאחלת לכ-ל אחד מהמעריצים של שאניה לזכות להיות במופע שלה...

abanili

New member
גם אני מקנא למרות שהייתי כמה מטרים

לידך.. לי יש את הזווית הכי מחורבנת, לא ידעתי שהיתה עוד הופעה באותו יום .. האמת שלא הייתי מעריץ של שאניה באותו זמן.. אבל הסי בי אס זה מה ששמת פה נכון?

abanili

New member
אהה.. זה אני ... ספי ..

פשוט נכנסתי דרך אחד אחר לא שלי.... אני לא בבית..

למעלה