חדשה בפורום

myangel

New member
חדשה בפורום

מה בקשר לבטחון שדה באמת ?מדברים כן על הכול או לא בדיוק? אני מניחה שזה נתון איש לשקולו. בכל מקרה אני סמבצית רפואה שמשרתת בעזה . יותר מזה אין לי מה להגיד כרגע. יש שאלות?
 

bravdy

New member
כן לי יש שאלה.....

כבר הרבה זמן שאני מחפשת סמב"צית איך הגעת לתפקיד? בטירונות כלל צהל"ית נכון? והאם הם בחרו לך את התפקיד או שפשוט ביקשת אותו? וספרי לי קצת על התפקיד- מעניין??
 

myangel

New member
לא ממש

אני קצת מיוחדת אם לומר את האמת. במנילה שלי אפילו לא היה את זה. הייתי אמורה להיות בודקת מעברים והיתה לי הרגשה שאני אהיה בגבול עם עזה. הגעתימ לבסיס בו אני משרתת עד היום ואמרו לנו שאין יותר בודקות מעברים. כולן היו אמורו להיות פקידות. שמו אותי כפקידת ת"ש ואחרי כמה שבועות אמרו לי שאני עוברת לאגף הרפואה. הייתי בטוחה שהולכים לשם אותי בתור פקידה שם בכל מקרה אני מגיעה ושומעת אנשים כזה אומרים " הנה הסבצית החדשה". על התפקיד אם תעברי טירנות מיוחדת לזה שמיד אחריה תעברי קורס תלמדי הכול זה אמור להיות קצת קשה אבל יתך לך המון חוויות. אני לא עברתי קורס והיות ואני כבר יותר מתשע חודשים בצבא לא נראה לי לעבור קורס. להגיד לך את האמת זה לא תפקיד קל. המון מתח , המון אחריות, זה משתלט על סדר היום שלך אני עושה לילה לפעמיים ואז מרגישה כמו ערפד ישנה ביום. אבל בכנות זה תפקיד לא רע הוא חשוב תוכלי להיות מוקדנית של מדא באזרחות . מה את יודעת על להיות סמבצית? הפרוש הוא סמלת מבצעים יושבים בחמל שזה חדר מלחמה ושומרים על הטלפונים. את השלוחה של הקצינים .העבודה היא במשמרות תלוי בכמות האנשים ואת קרוב לוודאי תסגרי שבת כן שבת לא. זהו מקווה שעזרתי לך .
 

myangel

New member
טוב יש לי שני אפשריות לשירים על זה

אפשרות ראשונה: אל תלכי מכאן עדין לא תם זמנך לזרוח אל תשאירי אותי כאן ערום ,עייף ושכוח התדעי אי פעם כמה חשובה את לי? אך את כשמש בחיי? אפשרות שניה: שתיקה כל כך הרבה דברים נשארים בתוך הלב שתיקה צורמת מכסה את ליבי הדואב לא יודע אם אוכל שוב לאהוב ליבי מחורר רק יודע לכאוב. אותך כבר לא רואה כאילו נעלמת ואינך רוצה לראותי יותר. הולך כסומה בחשכת הליל כשרק אורה הזוהר של האהבה החדשה מאיר את דרכי בתוך החשכה. שתיקה כתבתי מזמן את הראשון כתבתי על המקום. מה דעתך?
 
למעלה