לא ממש
אני קצת מיוחדת אם לומר את האמת. במנילה שלי אפילו לא היה את זה. הייתי אמורה להיות בודקת מעברים והיתה לי הרגשה שאני אהיה בגבול עם עזה. הגעתימ לבסיס בו אני משרתת עד היום ואמרו לנו שאין יותר בודקות מעברים. כולן היו אמורו להיות פקידות. שמו אותי כפקידת ת"ש ואחרי כמה שבועות אמרו לי שאני עוברת לאגף הרפואה. הייתי בטוחה שהולכים לשם אותי בתור פקידה שם בכל מקרה אני מגיעה ושומעת אנשים כזה אומרים " הנה הסבצית החדשה". על התפקיד אם תעברי טירנות מיוחדת לזה שמיד אחריה תעברי קורס תלמדי הכול זה אמור להיות קצת קשה אבל יתך לך המון חוויות. אני לא עברתי קורס והיות ואני כבר יותר מתשע חודשים בצבא לא נראה לי לעבור קורס. להגיד לך את האמת זה לא תפקיד קל. המון מתח , המון אחריות, זה משתלט על סדר היום שלך אני עושה לילה לפעמיים ואז מרגישה כמו ערפד ישנה ביום. אבל בכנות זה תפקיד לא רע הוא חשוב תוכלי להיות מוקדנית של מדא באזרחות . מה את יודעת על להיות סמבצית? הפרוש הוא סמלת מבצעים יושבים בחמל שזה חדר מלחמה ושומרים על הטלפונים. את השלוחה של הקצינים .העבודה היא במשמרות תלוי בכמות האנשים ואת קרוב לוודאי תסגרי שבת כן שבת לא. זהו מקווה שעזרתי לך .