חדשה בפורום :)

• פותח הנושא HL11
  • פורסם בתאריך

עמי1986

New member
מוזר לי לשמוע אותך

מדברת ככה חחח.. אני רגיל לשמוע אותך מדברת ברוסית

prezik

New member
../images/Emo205.gifמהה חח

איך אתה רגיל לשמוע אותי ברוסית, לא הבנתי את ההגיון

עמי1986

New member
לראות אותך כותבת?

נשמע יותר הגיוני..?? את כותבת הרבה ברוסית פה ובפייסבוק

עמי1986

New member
ברוכית :)

דבר ראשון אני מחזק את מה שליאור אמר... ומחלש את הדבר השני שהוא אמר....אני לא מבין יותר ממנו... דבר שלישי הגובה שלך באמת בעייתי ועוד בגיל שלך שרוב הסיכויים שלא תגבהי מטר 68 זה מאוד מאוד בעייתי... יש בך משהו אני מסכים עם כולם!מה שכן התמונות עושות לך עוול גדול! תשרפי אותן! אלא אם כן יש בהן איזה ערך סנטימנטלי... את יפייפיה את יכולה לצאת הרבה יותר טוב... בקשר לדוגמנות רוב הסיכויים כנגדך.. את כבר בת 20 את מטר 68 הסיכויים שלך מאוד נמוכים למרות שהפנים שלך יפות מאוד... אבל כמו שכבר נאמר כמה פעמים...דוגמנות זה לא רק פנים יפות זה מכלול של כמה דברים......

HL11

New member
תודה לכל העונים...

ובכל מקרה- במידה וכן הייתי מעוניינת לנסות את התחום, מאיפה אתם מציעים לי להתחיל? איך אפשר בכל זאת לפרוץ דרך בגיל כזה ועם גובה בעייתי? האם עדיף לי לנסות בחו"ל? בארה"ב או אירופה? (יש לי אזרחויות נוספות) אשמח לטיפים... תודה רבה..!!

עמי1986

New member
במצב כזה

צריך להיות בך משהו ממש ממש מיוחד... לי אין את הכלים לשפוט... אבל על מנת שבאמת תוכלי להצליח צריך להיות בך משהו עוצר נשימה... ולפי דעתי אין לך סיכוי כל כך גבוה, אם בכלל קיים סיכוי כזה... אפאחד פה לא ישלה אותך בכל מיני אשליות שרוב הסיכויים שלא יקרו...

prezik

New member
../images/Emo205.gif למה להשלות אותה

הגובה שלך לא מתאים לתחום, שום סוכנות רצינית לא תקח אותך תהי בעניין.וכן הגיל שלך גם בעייתי.. חול? אם לא בארץ את בחול?..ממ לא. שוב הגובה

barbie101

New member
..

ואיי איזה יפהה..
אני חושבת שהגובה שלך יהיה בעיה אבל אין ספק שאת יפה..

למעלה