חדשה בפורום :)

• פותח הנושא HL11
  • פורסם בתאריך

HL11

New member
חדשה בפורום :)

יש סיכוי לדגמן..? גיל: 20 גובהף 1.68 משקל: 49

Kalderaro

New member
אממממ...

נראה שיש בך משהו אני אהבתי את המראה אבל כדיי ממש לתהות על קנקנך צריך עוד תמונות ולפחות אחת עם בגד ים .. מעבר לכך אל תצפי ליותר מדיי בתחום בגלל שמבחינת גיל את יחסית "מבוגרת" להתחיל את חיי הדוגמנות והבעיה הכי גדולה היא הגובה שלך - את צריכה עוד 5-7 סמ זו דעתי .. בקרוב עמי ואולי עוד כמה שמבינים יותר ממני יחזקו או יסתרו את דבריי. בהצלחה בכל מקרה :) ליאור קלדררו.

יחסית "מבוגרת"?

אתה עושה צחוק? ד"א- דווקא לקמפיינים לוקחים את ה"מבוגרות" יותר - אחרי שנות ה 20

Kalderaro

New member
כן רק שבד"כ אלו דוגמניות מוכרות כבר

כמה שנים בתחום שוב - זה לא יעצור משהיא שהיא טייקון אבל בחורה שניראת טוב ורוצה להתחיל את חיי הדוגמנות בגיל 20 זה אפשרי אך קצת מאוחר.

Shiri Fe

New member
מה שבטוח את נורא יפה ../images/Emo13.gif

אני לא מבינה הרבה, אבל הגובה מהווה פקטור רציני אם את רוצה להתקבל לסוכנויות נחשבות ולעבוד ברצינות כדוגמנית. אני מציעה לך ללכת לקריירה של משחק, אבל שוב - זו רק דעתי ואני לא מבינה הרבה

תיקון טעות|אזהרה|

"אני מציעה לך ללכת לקריירה שלך משחק, אם קריירת משחק מעניינת אותך" כי קריירת משחק זה לא בחירה סוג ז' זאת אהבת אמת-כמו שיש לי.

Shiri Fe

New member
אמרתי שזו בחירה סוג ז'?

לא. ודיי ברור שהיא תלך רק אם זה מעניין אותה. שוב - אמרתי רק את הדעה שלי ולא התכוונתי שזה ישמע כמו שהבנת את זה.

זה יכול להישמע רק ככה כשאת מציעה לה

קריירת משחק בלי בכלל לדעת אם היא מעוניינת בה ורק על פי מראה!!

Shiri Fe

New member
הצעתי לה הצעה.

אסור? אמרתי שלדוגמנות היא לא מתאימה בגלל הגובה אבל אם היא רוצה להצליח ולהתפרסם אולי קריירת משחק יכולה לעניין אותה יותר. התייחסתי בעיקר למראה שלה כי לדעתי שחקנים מצליחים כיום מקבלים גם עבודות של דוגמנות ופרסום מוצרים. אין צורך לתקוף. אם את רוצה להמשיך להתנצח איתי, את מוזמנת במסרים.

אז שתהיי בעניין שמי שהולך על קריירת דוגמנות

או משחק בשביל להתפרסם-זה לא אנשים שאוהבים את העבודה שלהם באמת ולכן הם לא יצליחו באמת שכבן אדם רוצה לעסוק במשהו ובין היתר במשחק הוא חייב לחיות את המקצוע בשביל להצליח ולהתפרסם!

prezik

New member
../images/Emo205.gif וואי כמה חפרתם כולכם

מה אתם כ"כ רגישים בקשר למשחק, מי שאוהב את התחום אז שינסה.. אפאחד לא יפנה לתחום שהוא לא מתחבר אליו מן הסתם, אז רק מציעים אז שיציעו

למעלה