חדשה בפורום...

חדשה בפורום...

שלום... אני טרייה בפורום וזה המסר הראשון שלי...מישהו מוכן להסביר איך עובד הרעיון... ואיך מתמודדים עם יום שישי בערב כשאת בסטטוס של פרודה?

tintong

New member
שבת שלום לך ..

ילדה מסיפור אחר.... האמת כל הסיפורים אותו דבר....או לפחות הדמויות בסיפורים ... הרעיון עובד בראש....אך שתחשבי על זה אך שתנתבי את זה כך זה יעבוד.. יום שישי בערב ...את מוזמנת ...לארוחה וירטואלית ...איתי..
פרודה, גרושה....... תכיני את עצמך חתיכית....סדרי את שיערך...היתבשמי לך ...עדיף קול וואטר של דבידוף... צאי לפגוש חברים.... לדבר...לחייך וקצת לצחוק.... שפרי את הרגשתך...תעבדי על עצמך...סוף העולם לא הגיע. וואלה אתמול שתיתי יותר מידי...

tintong

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif

שיחרור...............................................................................................................................

אייבורי

New member
../images/Emo3.gif

מבטיח לפתוח שירשור שיחרור לכל חובבי הנקודות המיותרות.

tintong

New member
שבועת צופים..

גוזר עלי תוכנית גמילה מנקודות מיותרות . חחח

שבת שלך גם לך ../images/Emo13.gif

אני מניחה שכל הסיפורים אכן אותו דבר... אבל בתחושה האישית שלך - אתה חי לפחות בהתחלה את הסיפור שלך.. דווקא בא לי על ארוחה וירטואלית טעימה ...מה אתה מכין? תקשיב, בד"כ אני בן אדם אופטימי..אבל איכשהו יצא שרוב החברים נשואים ואוכלים משהו קצת יותר אמיתי מארוחה וירטואלית...ואלו שנותרו רווקות לא פנויות היום...ונשארתי לי עם עצמי בבית..זה יכול להיות נחמד אבל לאור המציאות החדשה גם קצת עצוב, אם עובר עלייך יום קשה.. בכל מקרה - מקווה שגם היום תשתה לך איזה אלכוהול נחמד.. שיהיה ערב של כייף

Rtitan

New member
ערבי שישי... ../images/Emo39.gif

ללא ספק - שישי בערב הוא זמן לא קל למי שרק נפרד (האמת - שגם אח"כ זו לא מציאה גדולה...) אבל יש כמה דרכים לעבור את הזמן הזה... הדבר הראשון שכדאי לך לעשות - הוא להקיף את עצמך בחברים, ידידים, קרובים - לא להיות לבד כדי לא לשקוע לעצבות האופפת. אני הייתי מכין לעצמי טונות של עבודה, ותכניות שלא היה שום סיכוי להספיק לסיים כדי להיות בטוח שלא יהיה רגע דל - וזה עבד. לפחות בדרך כלל - זה עבד. במקביל - חשוב שתתני לעצמך את הזמן לעבד את השינויים שאת עוברת ולא להתכחש להם - טבעי להיות קצת מלנכולי - רק להזהר להישאר בגבולות ה-"קצת" ולא להתדרדר למעמקים. שיהיה לך סוף שבוע נהדר - הוא יהיה

ערבי שישי ...

המון תודה על המילים החמות. בד"כ אני מקיפה את עצמי בחברים אבל לא תמיד זה עובד... אני מניחה שהשמש תעזור לי לא לשקוע במלנכוליה.... מה אתה עושה בימי שישי כשאתה לא עוטף את עצמך בעבודה? בכל מקרה, שיהיה סופש נפלא גם לך.

אייבורי

New member
זמן טוב לתכנן שבתות אחרות

חפשי לך קבוצות עם תחומי עניין דומים טיולים ספרים מוזיקה או כל תחביב אחר שאת אוהבת. התמקדי בקבוצות אשר פעילות בסופישבוע שאת פנויה.

רעיון טוב ../images/Emo39.gif

אף פעם לא חשבתי שאחפש לעצמי חברים באינטרנט
קומי טרגי משהו לא? ...אני מניחה שקיימות קב' כאלה ברשת? בכל מקרה המון תודה על ההצעה ועל העידוד אני אתחיל בשמש וים
) שתהיה שבת טובה ו... קצת אחרת...

אייבורי

New member
בעיני אין דבר טראגי או פאטתי

בחיפוש אחר חברים חדשים. לכל אדם פאזות שונות בחייו, חלק מהחברים בפאזות העבר אינם מתאימים להווה או לעתיד ולכן מכירים חברים חדשים המתאימים לפאזה הנוכחית. זה לא סותר שיש חברים שהולכים איתנו לאורך כל הדבר מעגלי חברים ברמות קירבה שונות. בכל מקרה שמש וים זה תמיד מתכון להצלחה. <מעדיף את השבת שלי לא אחרת לגמרי>

רגע לפני שהשבת מסתיימת...

אתה צודק...למרות שבסופו של דבר החברים שהולכים איתנו לכל אורך הדרך הם חברי הנפש. אבל אני מניחה שחברים חדשים עם סטטוס דומה יכולים להבין אותך ואת הסיטואציה שבה אתה נמצא ולכן זה כ"כ נוח ואולי מתבקש. בעניין השמש והים - היה מעולה
למרות שהשמש קצת זייפה אבל זה לא באמת משנה... (מקווה שהשבת שלך היתה דומה לאחרות, ועדיין - שהכילה משהו אחד שונה ורענן...)

tintong

New member
עכשיו הסתיימה..

ים מוזיקה טובה אחחחחחחח אחלה סופ"ש עבר עלינו... ואצלנו ה
לא זייפה . וגם לא חזרנו רעבים
שמח לקרא שאת ילדת ים ושגם אצלך היה מעולה. next time מוזמנת להצטרף , אצלנו ה
לא מזייפת

אני חושבת שהכרחי להיות לבד

אני חושבת שלפעמים אנחנו עושים טעיות בגלל שאנחנו מפחדים להיות לבד. מוצאים את עצמנו במערכות יחסים שספק אם היינו נכנסים אליהם בסיטואציות אחרות. לא עוזבים מערכת יחסים אחת לפני שיש אחרת רק כדי לא להיות לבד. יש הבדל גדול בין להיות לבד לבין להיות בודד. להיות בודד זה עצוב. להיות לבד זה בסדר גמור.

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

לא ממש הייתי בסטטוס של פרוד תקופה ארוכה מספיק כדי לגבש תובנות, אבל בנוסף לנסיון לעשות כיף ולהיות עם אנשים שעושים לך טוב כשאת עושה דברים שעושים לך טוב, הייתי מוסיף טיפ - להתשדל לא ללכת למקומות שהייתם הולכים אליהם כזוג... המון בהצלחה פפ

ramoni1

New member
ברוכה הבאה

תהני לך מהחופש,אומנם זה קצת אחרת, חדש, משהו שלא הרגשת מיזמן אבל מיתרגלים לכול דבר , ותיראי שבסוף זה יכול להיות גם כייף להיות עם עצמך בהצלחה בדרכך החדשה.

למעלה