חדשה בפורום

flowers girl

New member
חדשה בפורום../images/Emo9.gif

שלום, אני לא יודעת בדיוק איך זה הולך, אם אני יכולה לכתוב הודעה שאני חדשה בפורום וכ'ו.. אבל בכל מקרה, הנה ההודעה
קוראים לי נעה, אני בת 14 מת"א. חלקכם אולי מכירים אותי כי אני מנהלת את פורום כריסטינה אגילרה בתפוז, אבל- לא לסקול- אני מעריצה של בריטני גם כן. את האמת, הערצתי את בריטני מאז שהיא יצאה (אני הייתי אז בת 7) ועד שהיא עשתה הפסקה (אני הייתי אז בתחילת כתה ז', בת 13). 6 שנים של הערצה
הייתה לי "הפסקונת" בהערצה אליה, אפילו שעדיין חשבתי עליה מלאא דברים טובים, וקצת דיברתי דברים רעים עליה מול חברות שלי וזה, אבל לאט לאט הקשבתי לדיסק החדש שלה (יש לי ולאחותי אותו- גם אחותי אוהבת אותה, היא בת 23 עוד מעט
) והבנתי שהיא עדיין אותו דבר כמו קודם בצורה שאהבתי אותה.. הבנתי שהיא כוסית לא נורמלית, יש לה שירים יפים, היא רוקדת טוב, קליפים מגניבים ומלאים בחיים, הופעות יפות וכ'ו וכ'ו, אז למה לא להעריץ
אז הנה.. אחרי המגילה הארוכה הזאת (באמת, מצטערת..
) אני מודיעה ש.. הצטרפתי לפורום
מקווה להתקבל יפה נעה

britney4u

New member
נועה

המעריצה המושבעת של כריסטינה??? לא האמנתי, בהתחלה לא ראיתי את השם ואז אני רואה "ילדת הפרחים"... היית מעריצה של בריטני? טוב לדעת...
anyway, אני שמח לדעת דווקא ממעריצה של כריסטינה שהיא אוהבת את in the zone... ברוכה באה לפורום

oNyX H o T e L

New member
יפה, ברוכה הבאה

ברוכה הבאה, בריטני אכן יפה, מוכשרת, שירים יפים וכו.... לא יודע מה היה לך לחפש אצל כריסטינה?! אבל לא נורא, העיקר שחזרת... תהני!!

Let Me Be

New member
../images/Emo110.gifנעה../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

אני מכירה אותך קצת מפורומים פה ושם.. היית מעריצה של בריטני
הכנסת אותי לשוק
בכל אופן.. שהות נעימה בפורום

flowers girl

New member
כן, כולם../images/Emo9.gif

הייתי מעריצת בריטני, ו.. עכשיו אני שוב
כבר כמה זמן..

Let Me Be

New member
../images/Emo110.gifאממ...אז אני מסיקה מזה

שבתקופה האחרונה היית: מעריצה בהכחשה

britney4u

New member
טוב... נעה!

אם את מעריצה את בריטני והקשבת לדיסק החדש... סתם ככה איזה שירים הכי אהבת בדיסק

flowers girl

New member
חחח אתה לא מאמין../images/Emo35.gif

סתם חח זה סתם נראה ככה.. אני אוהבת בעיקרון את כל השירים אבל השירים הכי אהובים עלי הם: MATM TOXIC BRAVE NEW GIRL SHADOW BOOM BOOM (אוי.. יותר מדי
)

britney4u

New member
חס וכרפס../images/Emo70.gif (חיקוי עלוב של אסי)

למה שאני לא יאמין לך
ואיזה שיר היית מטיסה מהדיסק
, או צייני שיר שאת הכי פחות אוהבת (מעניין אותי לדעת)... ואז אני באמת יאמין לך

flowers girl

New member
אממ..

לא אהבתי כמה שירים.. אבל נראה לי שהשיר שהכי לא אהבתי היה שיר 3.. לא זוכרת איך קוראים לו
מוזיקה טובה, אבל גניחות חזקות מדי. אממ.. ושיר 7- אאוטרייג'ס.. נחמד אבל לא משהו

Ghostmize

New member
WeLcOmE../images/Emo24.gif

Have fun ! אני הכי אוהב את Touch of my hand, Toxic, Boom Boom, ושניים מהבונוסים The Answer I've Just Begun (Having My Fun) כולם מדהימים אבל !

i4britney

New member
אין על TOUCH OF MY HAND

איזה שיר אדיר, הגעתי למסקנה שהיא חייבת פשוט חייבת להוציא אותו כסינגל!

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifמה אני אמור להבין מזה../images/Emo35.gif

שאתה מחכה אותי בצורה עלובה או שאני עלוב

למעלה