חדשה בפורום..!

Chikolito

New member
חדשה בפורום..!../images/Emo41.gif

היי אני חגית...חדשה פה בפורום פעם ראשונה! קצת על עצמי :אני בת 15 וחצי רוכבת כבר 4 שנים בחוות תלמי -מנשה אין לי סוס אבל היה לי בחופש הגדול פנסיון על צ'יקו (מי שמכיר) עד שנפצעתי לא מסוסים.... וזהו :)

ניצקוש

New member
היי...../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

היי חגית...אני ניצן בת 14 אני רוכבת במרכז רכיבה נהלל....6 שנים..אנגליש.. ראיתי תמונה של ציקו הוא נראה סוס מדהים!! תהני בפורום

Blue Eyessss

New member
צ'יקו=שיץ'../images/Emo11.gif

לא ידעתי שהחווה בתלמי קיימת כבר ארבע שנים!מענין באמת...
אה וברוכה הבאה

Chikolito

New member
תגובה

חוות תלמי מנשה קיימת 2 +- רכבתי שנתיים וקצת בצר סירני עד שעברתי עם המדריכה שלי והסוסים לתלמי מנשה לפני שנתיים

היי חגית...

קוראים לי דרור וראית אותי כבר שבאתי עם שי לתלמי מנשה לראות אותה באימון שלה עם חיים וצ'יקו ולצלם אותה.. זה היה לפני 4-5 חודשים בערך... אממ אני רוכבת בחוות הפארק ואני עוד מעט בת 16... והנה הסוס שלי.. אפולו
וחזרת לרכב אחרי הפציעה?? ברוכה הבאה!!

Sweet SuGaR

New member
היי חגית(=

ברוכה הבאה... חח לא נראה לי שאני צריכה להציג את עצמי
צ'יקו מלך

Chikolito

New member
היי לכן..

היי רעות ,שי ודרור את דרור אני זוכרת ויש לך סוס פשוט יפה!!! את שי ורעות אני מכירה שי יצאת ממש טוב בתמונה עם צ'יקו..! ואחרי הפציעה חזרתי לרכב עם הפסקה שהיתה לי מיזה 3 וחצי חודשים

תודה ../images/Emo13.gif

ומה קרה בתאונה הזאתי שגרמה לך להפסיק לרכב כל כך הרבה זמן?? אם אפשר לשאול..

היי../images/Emo13.gif

אני נדב בן 11 רוכב בחוות הפארק שנה וכמה חודשים השתלבות נעימה בפורום

Chikolito

New member
מיוחד לשאלה של דרור

הפציעה נגרמה בגלל שקרעתי רצועה ברגל ולא יכולתי לרכב המון זמן (3 וחצי חודשים) היתי עם קביים וזה ממש לא נעים...

°fanta°

New member
שלום...../images/Emo24.gif

היי חגית ברוכה הבאה לפורום
אני יעל בת 13 ואני רוכבת בחוות הפארק תהני בפורום

חגית מה המצב?../images/Emo80.gif

זאת אלה, רכבנו ביחד לפני שנתיים או יותר אפילו באתי לבקר את הסוסים בתלמי מנשה וראיתי אותך לא משנה מקווה שאת יודעת מי אני! ביי אם את רוצה את האי סי קיו שלי תפני אלי במסרים

ברוכה הבאה...!

אני מורן, בת 13 רוכבת בחוות צח אינגליש - קפיצות וכרגע גם מתה מגעגועים לחבר שלי ואני לא במצב נפשי טוב.... השתלבות נעימה ותהני בפורום! ואני מקווה שעכשיו את בסיידר ....לא נשמע נחמד מה שקרה לך...:(

היי חגית............/images/Emo24.gif

ברוכה הבאה................אני שיר בת 14 רוכבת 5 וחצי שנים.... גם אינגליש וגם ווסטרן....וזהו.........
אני בטוחה תהני בפורום.........

טוי בוי

New member
היי

אני אלה ואני רוכבת בג'וקי קלאב שברשפון והנה קלייד...
אחד הסוסים שאני רוכבת עליהם

למעלה