חדשה בפורום........

gaya123

New member
חדשה בפורום........../images/Emo168.gif

שלום לכולם!! אני רוצה לשתף אותכם איך הגעתי לפורום ובכלל לשמוע שלמה ארצי..... ההתמכרות שלי עוד טרייה , זה היה בתחילת החופש הגדול..... הכרתי אחד , חמוד ומצחיק - זמר צעיר הוא תמיד קורא לעצמו "שלמה ארצי - בקטן" חבר טוב שכל הזמן תלוי במצב רוח היה שר שירים ורק של שלמה ארצי , עם הזמן התרגלתי לשירים עד שיום אחד ב"BoOm" אדיר , התאהבתי בשירים....... אז היה לי זרוק באיזה מקום הדיסק של "אהבתיהם" , וזה היה לפני חודשיים בדיוק!! היום חסרים לי דיסקים מועטים , למדתי לנגן חלק מהשירים (אני מנגנת טרייה על הגיטרה....) וכל מקום שמדברים על שלמה - אני שם!! ככה הגעתי אליכם... אז אני רוצה להגיד "תודה" ל"שלמה בקטן" , ולהגיד לכם להמשיך לנהל את הפורום כמו שהוא , כי הוא מצויין!! שלכם , אלה

yoavl1

New member
בוקר טוב, אלה

זה נחמד לאללה לשמוע איך כל אחד התחיל לשמוע שלמה ובאיזה שלב הוא נכנס לנו לורידים. גם לי זה בא בבום, אבל לפני בערך 5 שנים. עם האלבום "שניים". אני מקווה שתשתתפי איתנו פה בפורום כמה שיותר. חברים חדשים תמיד מבורכים. יואב.

ברוכה הבאה לפורום!../images/Emo6.gif

שלום אלה, אהבתי את הכינוי שלך.. את תהני בפורום הזה, כולם פה מטורפים על שלמה ומטורפים בכללי.. גם אני מקווה שתהיי כאן כמה שיותר! תרגישי ב-
והנה |גלידה| בשבילך!

n o a l e

New member
שלום לכולם!

שמחה להצטרף אליכם.. מגיל שנתיים בערך אני שומעת את שלמה ארצי בעקבות אבא שלי, שתמיד אהב אותו. עם השנים, כשפיתחתי טעם משלי במוזיקה למדתי לאהוב אותו יותר..:) הפורום הזה נפלא!!

ברוכה הבאה, אלה ../images/Emo70.gif

ברוכה הבאה לפורום המקסים שלנו ... מקווה (בעצם- בטוחה) שתהני פה , המקום למטורפי שלמה. תתרווחי בכיסא, רגליים על השולחן ... תמונה של שלמה מולך, השירים ברקע .. והפורום על המסך - עולם מושלם
(..."אנחנו נורמלים, השאר לא ...")

למעלה