חדשה בפורום

snopish

New member
חדשה בפורום ../images/Emo13.gif

שלום לכולם :) מה פחות או יותר ממוצע הגילאים של הגולשים בפורום? (סתם לידע כללי :) )

snopish

New member
כמה שאלות ../images/Emo9.gif

סבתא שלי טענה שיום אחד התגלה לה מלאך בחלום ומאז היו לה כוחות. היא נפטרה כשעוד הייתי צעירה ולא בדיוק הבנתי למה הכוונה... אני רק זוכרת שהיא סיפרה לאחותי שמי שהיא יצאה איתו בזמנו לא יהיה בעלה ותיארה לה במדוייק את מי שהיא באמת התחתנה איתו ודבר נוסף, היו לה כוחות ריפוי (אני לא בטוחה איך את זה אני כבר זוכרת מראיה ושמיעה של ילדה בלבד ותמיד הייתי סוג של סנילית...). בתיכון נורא התעניינתי בנושא אחרי שקרו לידברים מוזרים כמו לראות אנשים שהכרתי שנפטרו, הזזת דברים ע"י מחשבה, חלומות נבואיים... התחלתי לפתח את זה אבל זה היה בראש של מתבגרת שחיפשה עיניין בחיים. לקראת הבגרויות המסכמות של י"ב הפסקתי לעסוק בזה (לא שהתקדמתי יותר מנגיד יכולת להפוך דף בספר במאמץ רב) אבל זה עוד היה בתודעה שלי ובצבא הפסקתי בכלל "להכיר"בזה. זה בכלל לא היה קיים בסביבה שלי... אני עומדת להשתחרר בקרוב מאוד וזה פתאום חזר לי לראש, ואחרי הערה מוזרה שאחותי זרקה בשבוע האחרון בנוגע לזה שאני מזכירה לה שדון בגלל צורת האוזניים שלי והקישור של אמא שלי לזה שזו הייתה צורת האוזניים של אמא שלה ז"ל ושלה היו כוחות ואולי גם לי יש הביאה אותי להתעניינות חזקה בנושא מחדש רק הפעם מנקודת מבט בוגרת יותר... עכשיו זה התחיל לעניין אותי אם זה בכלל תורשתי ומולד? אם יתכן שסבתא שלי הייתה מכשפה ואני איכשהו ירשתי את זה ממנה? ואיך אני יכולה ללמוד ולפתח את זה? אולי "מורה"? אני מתנצלת שחפרתי וההודעה שלי לא הכי מובנת אבל זה באמת מעניין אותי...

MaaYan B23

New member
יתכן מאד.

כמו בשרשור קודם, ה"תורה" [אין לי שם כללי יותר וזו לא רק מאגיה] עצמה טמועה בדרך זו או אחרת אצל כל אחד, אצל חלקינו היא מוחבאת עד כדי כך שלא ניתן להגיע אליה ואצל אחרים היא גלויה. האם זה גנטי? לדעתי, בפירוש כן. כמו מנת משכל או פיתוח המח [מי רואה קייל xy?
], גם גנים ייחודיים יכולים לגרום ל"|יכולות" להתגלות עוד מלידה. עד כמה הגנטיקה חזקה? עוד לא יצא לי להתקל במישהו שלא היה צריך לעבוד בצורה משמעותית וחזקה בשביל לפתח את עצמו. בשביל לפתח את זה אכן כדאי שיהיה לך מדריך שיהיה בקיא בחומר, בעיקר בהסברה על פני כל השאר. נכון לעכשיו ובשביל לחזור יותר ל"שגרה", אני ממליץ בחום על מדיטציות [רגילות ומאגיות].

משהו ששמעתי ...

ואני יותר מאשמח אם תביעו דעתכם כי לי אישית אין מושג האם זה נכון או לא... פעם אמר לי מישהו שאצל נשים העיסוק בתחום הכישוף קופץ דור , כלומר מסבתא לנכדה (לא להרביץ לי! רק שמעתי את זה)

למעלה