חדשה בפורום + שאלה

batela1

New member
חדשה בפורום + שאלה

היי קוראים לי בת-אל כל כך מגניב שיש פורום שלם לנושא כל כך רגיש מקווה להשתלב בפורום ויש לי שאלה איפה אפשר למצוא מגפיים לנשים מלאות ? כי אף פעם לא נסגר לי המגף
בעיקר בחיפה תודה מראש:)

DREAM111

New member
היי בת אל ברוכה המצטרפת

לצערי אני לא אשת בשורות מכיוון שאין לי מושג ובטח ובטח לא באיזור הצפון. יכולה רק על יפו להמליץ בכל הנושא של נעלים במידות גדולות.

Lylyana

New member
אהלן וברוכה הבאה.

גם לי יש את הבעיה שכל המגפיים היפות לא נסגרות על רגלי השמנמנה. אבל מצאתי כמה וכמה זוגות מגפיים שעושות את העבודה מצויין (לטענת בעלי -יותר מדי מגפיים
). אז ככה-זוג מצוין של מגפי עור מ"יוליה" בקומה ראשונה בגרנד.מגפיים ליומיום מזמש ב"ברמא" גם מגרנד. ושנה שעברה מצאתי אחלה מגפיים בUNIQUE קומה 3 בגרנד. אני אנסה להעלות מאוחר יותר תמונות. מקווה שתמצאי!

ליקש

New member
אני קניתי מגף נמוך של קליגולה מעור

שנסגר לי (גם לי בד"כ לא היו נסגרים מגפיים ) המחיר לא זול -450 ש"ח אבל המגף מאוד נוח ואיכותי ,גם בעקב לא גבוה מדי

לי יש מגף של קליגולה דיי גבוהות

עלו לי 600 ש"ח לפני שנתיים וחצי והן במצב מעולה - הולכת להנות מהן שנה שלישית יש לי פלטפוס ואני בעיתית בנעלים , לאמסוגלת ללכת על 1/4 עקב אז אני ממליצה בחום על קליגולה - שווה את המחיר והן גם נשארות לעוד עונה וכ'

נועה37

New member
בקליגולה מצאתי מגפיים ממש נוחים

ונסגרו לי על השוק בלי בעייה (שוקיים רחבות) 450 ש"ח אבל אלו המחירים אני משערת גם בשאר המקומות

למעלה