חדשה בפורום-מידה 44

benkesher

New member
חדשה בפורום-מידה 44

רק עכשיו גיליתי את הפורום, ורציתי לחלוק איתכם בעיה כאובה - למצוא מכנסיים. יש לי ירכיים רחבות,( ברוך השם..) ומותניים צרות יותר. למצוא מכנסיים זה סיפור. הייתי לפני כמה חודשים בקרייזי ליין בצומת ביל"ו לחפש מכנסיים. הלכתי לשם כי פעם עשיתי קניה מאוד מוצלחת של כמה זוגות מכנסיים במכה, והלכתי רק איתם.לצומת ביל"ו כי זה עודפים ומאוד זול. בקיצור.. הייתי שם אולי שעה, ביום שישי לחוץ. המוכרת המקסימה פשוט הורידה לי כל מכנס במידה אקסטרה לארג' ומדדתי את כולם. יצאתי עם חמישה(!) זוגות, במחיר ממוצע של 100 ש"ח לפריט. חוצמיזה הייתי בניו יורק בחודש שעבר ומצאתי ב old navy מכנסיים בגזרה נהדרת, אז כמובן שלקחתי את כל מה שהיה להם בגזרה הזו. בקיצור, בעיית המכנסים לשנה שנתים הקרובה די נפתרה, אלא אם כן אני אעלה שוב במשקל.. מקווה מאוד שלא.

lee_1

New member
את בידיוק בידיוק כמוני...

ואכן גם לי יש מכנסיים מאוד נוחות וגרסה יפה מקרייזי ליין וגם אצל ציפי מצאתי כמה מכנסיים שהתאימו לי

benkesher

New member
תודה רבה לכולכן

אני מקוה לבקר פה לעיתים קרובות. ואגב, בזכותכן נכנסתי לראות את קטלוג עונות והוא אכן מקסים. אני מתכננת שופינג...

DREAM111

New member
היי וברוכה המצטרפת

שמחה לקרוא שבהשפעת הפורום הצצת וגם את "ניכוות" ויוצאת לשופינג. כן כולנו השנה נדלקנו על הקטלוג של עונות הם שיחקו אותה בגדול העונה הזו. תתחדשי על כל זוגות המכנסים ותהני מהן.

למעלה