חדשה בפורום ושאלה

sigalit33

New member
חדשה בפורום ושאלה

שלום לכולם/ן, אני כ"כ שמחה לגלות את הפורום הזה! רציתי לשאול - אני מחפשת מעיל, איפה כדאי לקנות? אם אפשר באיזור השרון. וכמובן במידות גדולות... תודה, סיגלית

madam pompadour

New member
Welcome../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

I'm sure Dream would be able to help you once she enters the forum

../images/Emo24.gifברוכה הבאה...

מה רע במתאים לי...או עונות.? החנויות שלהם בנתניה.רחוב סמילנסקי-"מתאים לי",גם בקניון השרון ואפילו באזור תעשיה חדש ,שם חנות העודפים שלהם. "עונות"-בפינת הרצל,סמוך לבנק איגוד.בהצלחה

sigalit33

New member
למברכות תודה|

אין שום רע ברשתות האלה, אבל חשבתי לגוון... לא רק לגבי המעיל, אלא בכלל בקניית בגדים. כבר די נמאסו עלי החנויות ה"רגילות"
באיזור כפ"ס, רעננה, הודה"ש אבל גם ת"א (שם אני לא מכירה בכלל חנויות) שוב תודה

RotemDan

New member
לא צריך ללכת לבנאלי-

יש כמה וכמה מקומות שיש להם אחלה בגדים. קודם כל, נסי את קרייזי ליין בקניון שבעת הכוכבים- יש עכשיו סוף עונה ויש גם ז'אקטים וגם מעילים יפים. חוצמזה, אם את בקטע יקר- לכי לדורין פרנקפורט בכפר סבא, יש לה העונה הזאתי מעיל קטיפה מטריף עד הברכיים, רק שהוא נורא נורא יקר. אריסטו שמט בכפ"ס- לא הייתי עדיין אבל תמיד יש מידות גדולות ודברים יפים, ובטח גם מעיל, וג'אמפ בקניון שבעת הכוכבים- גם שם יש מידות גדולות ובגדים יפים. אל תתפתי ללכת בכפ"ס- המוכרות מאוד לא נחמדות.

sigalit33

New member
../images/Emo62.gif איזה כיף על כל הרעיונות!!

ממש תודה לכולן, אני אעשה סיבוב בחנויות בשבוע הבא ואם אמצא משהו מעניין - אשתף אתכן כמובן...

DREAM111

New member
היי סיגלית ברוכה המצרפת אלינו

מעילים אני יודעת מקניה חדשה היום שבעונות יש מבצע מי שקונה מעל 300 ש"ח מקבלת מעיל דמוי עור ב-80 ש"ח. אני ראיתי בקלוג של ורדה לילית מעיל מטריף אבל בסופו של דבר לא הגעתי אליהם בכלל העונה אלא רכשתי הכל בעונות. כתובות של כל החנויות את יכולה לראות בשורת המאמרים במעלה הדף של הפורום.

למעלה