חדשה בעסק

sophie1980

New member
חדשה בעסק

אני וחבר שלי נפרדנו לפני שבועיים אחרי 4 שנות חברות (אנחנו בני 23). אנחנו אוהבים, ומסתדרים יחד מצויין. הרגשתי שהוא החצי השני שלי, הגורל שלי, השותף שלי לחיים. חברי לשעבר יזם את הפרידה בטענה שהוא זקוק לחופש כדי לטעום דברים חדשים/אחרים ולהיות בטוח שאני אהבת חייב. למרות שהוא טוען שהוא אוהב אותי וטוב לנו יחד הוא לא בטוח ויש לו ספקות בקשר. החלטנו (או יותר נכון הוא החליט ולי לא הייתה ברירה אלא להסכים איתו) שכל אחד יפנה לדרכו, ואם אלוהים ירצה נחזור להיות יחד. פניתי לכמה קוראות בקלפים שאמרו דברים מאוד דומים ואף זהים - אך אינני מתפתה להאמין להן משום שהן אומרות דברים כללים שיכולים להתאים לכולם - ואני בעצם מכוונת אותן ל"אמת שלי" השאלה שלי היא, האם ניתן לעשות איזשהו כישוף אהבה להחזיר את אהובי? (הכוונה היא לכישוף שיתבצע ע"י צד שלישי, כי אני פשוט טרייה בעסק) אני לא מרגישה שזה לא מוסרי כי אני יודעת שהוא אוהב אותי ורוצה להיות איתי, הבעיה היא שהוא פשוט בתקופה מאוד מבולבלת? איך אפשר לגרום לו להבין ולחזור אליי ובלי לכפות את עצמי עליו במודע (בשיחה וכדומה). המצב שלנו מאוד רגיש ואני מפחדת שככל שיעבור הזמן שנינו נתפתח לכיוונים שונים ולא נצליח לחזור להיות יחד למרות האהבה הגדולה.... אשמח לכל תגובה בנושא תודה

nubis

New member
אם את

אוהבת אותו אז אין לש שום סיבה להגביל את החופש שלו או לבחור במקומו את החים שלו. בברכה אלמוג

sophie1980

New member
תגובה:

אני אכן אוהבת אותו, ומנסה להשלים עם העובדה שמרוב שנתתי לו מעצמי, והעמדתי אותו בראש סדר העדיפויות, לפני(!!!), מרוב שננתי לו את החופש - אז הוא פשוט רוצה רק עוד ועוד... האמת הפשוטה היא שהראש לי מבין שעדיף לי בלעדיו. אך הלב שלי לא נותן לי לוותר על האהבה והקשר הטוב שהיה ביננו, אני נוטה לשכוח את מגרעותיו, ולקוות שביום מן הימים הוא יתעורר מהבילבול שלו, החופש שלו כבר לא יהיה כ"כ נפלא ומרגש, והוא פשוט יתגעגע למסגרת החיים איתי. אני רק רוצה לזרז קצת את העניין

nubis

New member
ישנם דברים

שלא רצוי לזרז אך בכול מקרא אולי תקחי את הזמן הזה לתת לעצמך את כול מה שעד עכשיו נתת לו? בברכה אלמוג

כרמית.

New member
מחזיר אהבות קודמות

מכירה את הספר הזה? ספר מדהים, כדאי לך לקרוא. אחד המסרים בספר הוא שאי אפשר להחזיר אהבות קודמות. כמו שאמרו כאן אחרים, כישוף אהבה על יקירך הוא אפשרי, אבל לא מוסרי, ולכן גם לא יסייעו לך בנושא כאן. אני הייתי גם מציעה לך להיזהר מכל מי שכן יציע לך עזרה בנושא, מפני שהדבר יעיד על כך שמניעיו ככל הנראה מפוקפקים. אם בכל זאת את רוצה להשתמש במאגיה כדי לשפר את מצבך הרומנטי, את יכולה להטיל כישוף על עצמך. יש הרבה כישופים שנקראים "כישופי זוהר", שמטרתם להפוך את האדם לחזק יותר, בריא יותר, מושך יותר וכולי. כמו כל הכישופים, גם כישופי הזוהר עובדים על הרובד המנטלי (אם את מאמינה שאת מושכת יותר, חזקה יותר, שמגיע לך יותר ושתקבלי יותר - זה יקרה). כמובן אף אחד לא יכול להבטיח לך שכישוף הזוהר יחזיר לך את אהובך הספציפי. יכול להיות שהוא יסייע לך לפגוש מישהו אחר, אולי טוב יותר. וכמי שגם איבדה אהבה גדולה לאחרונה, הרשי לי רק לומר לך, שגם זה יעבור. לכל דבר שמתרחש יש סיבה, וכנראה שיש אהבה עוד יותר גדולה שמחכה לך מעבר לפינה. תהיי חזקה ובהצלחה.

sophie1980

New member
לכרמית...

תודה על מילות העידוד, אבל כפי שאת בטח יודעת, הרבה יותר קל לעודד אחרים מאשר להתעודד בעצמך. הייתי בטוחה שהוא הגבר של חיי, דיברנו על העתיד, על החתונה. היו לנו המון תוכניות משותפות - ועכשיו אני מרגישה שאין לי עדיין חיים משלי בלעדיו. והוא לעומתי, המשיך הלאה די בקלות (או לפחות ככה זה נראה)

כרמית.

New member
אני הייתי בדיוק במצבך לפני חצי שנה

כולם אמרו לי שהזמן הוא רופא גדול ואני לא האמנתי להם. חצי שנה אחר כך, העולם נראה בהיר יותר והעובדה שהוא המשיך הלאה בקלות לא חשובה בכלל. אז כן, אני יודעת שהניסיון שלי לא יעודד אותך. גם אותי זה לא עודד כשאמרו לי שכולם עברו את זה. כל אחד צריך ללכת בדרך שלו וללמוד את הלקחים שלו. הדבר הכי חשוב שאני יכולה להעביר לך זה להתרכז לא בו (טעות!) אלא בעצמך.

sophie1980

New member
כל כך אמיתי ונכון

הראש שלי מבין ויודע שמעכשיו אני מקום ראשון, אינ החשובה,ו אני צריכה להחלים ולדאוג לעצמי. אבל הלב... עושה בעיות. אני עדיין אוהבת, מתגעגעת, כל דבר קטן מעלה זיכרון יפה. והעובדה שזה ממש טרי (שבועיים), לא מקלה. מה גם שנפרדנו ממש יפה, בלי לריב, להתווכח. ישבנו, דיברנו והשלמנו עם המצב החדש...

TheBlueOne

New member
הממ רעיון קטנטן...

(וסליחה שזה קצת
) אני יודע שהרבה מהחברים/ות שלי עושים את זה כשהם נקלעו למצב של אהבה אבודה וכדומה... פשוט מאוד אימצו לעצמם שיר, בד"כ זה היה "I Will Surviv" או "Stronger" או משהו בסגנון, המילים של השיר התנגנו להן כל הזמן בראש כשהיה להם קשה, מהר מאוד זה גורם לך לחייך ולהרגיש חזק יותר וטוב יותר עם עצמך... הרשי לי להקדיש לך את השיר
:
At first I was afraid, I was petrified Kept thinkin' I could never live without you by my side Then I spent so many nights thinking how you did me wrong And I grew strong And I learned how to get along And so you're back from outer space I just walked in to find you here, with that sad look upon your face I should have changed that stupid lock I should have made you leave your key If I had known for just one second you'd be back to bother me Go on now, go walk out the door Just turn around now 'Coz you're not welcome anymore Weren't you the one who tried to break me with goodbye? Did you think I'd crumble? Did you think I'd lay down and die? Oh no not I, I will survive For as long as I know how to love, I know I'll stay alive I've got all my life to live And I've got all my love to give I'll survive I will survive Hey hey (I, I will survive) Hey hey (I, I will survive) Every day (I, I will survive) Oh yeah It took all the strength I had not to fall apart Just trying hard to mend the pieces of my broken heart And I spent oh so many nights just feeling sorry for myself I used to cry, but now I hold my head up high And you see me, somebody new I'm not that chained up little person still in love with you And so you felt like dropping in and just expect me to be free But now I'm savin' all my lovin' for someone who's lovin' me Go on now, go walk out the door Just turn around now You're not welcome anymore Weren't you the one who tried to break me with goodbye? Did you think I'd crumble? Did you think I'd lay down and die? Oh no not I, I will survive Oh as long as I know how to love, I know I'll stay alive I've got all my life to live And I've got all my love to give I'll survive I will survive Hey hey Go now, go walk out the door Just turn around now 'Coz you're not welcome anymore Weren't you the one who tried to break me with goodbye? Did you think I'd crumble? Did you think I'd lay down and die? Oh no not I, I will survive Oh as long as I know how to love, I know I'll stay alive I've got all my life to live And I've got all my love to give I'll survive I will survive I will survive​

sophie1980

New member
אחלה רעיון

כבר אימצתי את השיר allways look at the bright side of life... ידיד שלי שר לי אותו, ויש עכשיו גם פירסומת בערוץ 2 עם השיר הזה, ככה שיוצא לשמוע אותו כמה פעמים ביום... יא תודה...

למעלה