המלצה על המדיטציה הטרנסנדנטלית
תמר20 היקרה את כותבת שאת מחפשת משהו חדש, עמוק יותר. אני ממליץ לך ללכת ישר על המדיטציה הטרנסנדנטלית (TM). בזמן תירגול TM, נוצר מצב מיוחד ביותר של מנוחה. לא קיימת היום שיטה בעולם, לא שיטת מדיטציה, לא שיטת הרפייה ולא טכניקה רוחנית, שנבדקה מדעית, ואשר נותנת מנוחה שאפילו מתקרבת למנוחה שזוכים בה בתירגול TM. המנוחה העמוקה והמיוחדת הזו, יכולה לשחרר אותנו לא רק מעיפות, תשישות יומיומית אלא גם ממתחים, לחצים עמוקים שמושרשים במערכת העצבים. מתחים ולחצים אלו אלו אחראים לרוב הצרות בחיים. לצורך המתמיד שלנו לחפש משהו חדש, עמוק יותר. התשובה שלי יכולה להראות אולי "אינטרסנטית" כי אני מורה מוסמך למדיטציה הטרנסנדנטלית. היתרונות של מדיטציה זו הן בולטים: 1. היא מאוד פשוטה וקלה לתרגול וללימוד. התוצאות שלה מתחילות מיד מהתחלה (מהמדיטציה הראשונה), וככל שעובר הזמן, הן מתרבות ומצטברות. 2. הגוף (האגודה הבינלאומית למדיטציה) שמלמד אותה קיים בעולם המערבי כמעט 50 שנה ובארץ (כאגודה רשומה) כ - 35 שנים. פירושו שזה לא משהו שהיה ונעלם. 3. למדו אותה בארץ למעלה מ-50,000 איש ואשה - יותר מכל המדיטציות האחרות ביחד. 4. התוצאות שלה מוכחות על ידי מאות מחקרים מדעיים אובייקטיביים ביותר. 5. מלמדים אותה רק מורים מוסמכים , שעברו הכשרה קפדנית ביותר אצל מהרישי מהש יוגי, מייסד המדיטציה הטרנסנדנטלית. לא מישהו שקם בבוקר ומרגיש שהוא גורו ענק ויכול ללמד איזו מדיטציה שהמציא ערב קודם. 6. כל אחד יכול לתרגל אותה. 7. היא (בצדק) מאוד לא זולה (to say the least). אבל מי שמתרגל אותה באופן סדיר, יכול לומר רק שהיא שווה כל שקל. במידה ואת חושבת שזה עשוי לעניין אותך, אפנה אותך להרצאת מבוא, לא מחייבת, על מדיטציה זו, באזור מגוריך. אני יכול רק להמליץ. כל טוב וחיפוש נעים דניאל גליקר