חדשה בכח

1תיתי

New member
חדשה בכח ../images/Emo15.gif

אציג את עצמי : שרית עוברת מזה 4 שנים טיפולים, 2 הריונות שנפלו בשלב מאוד מקודם. בדיוק היום עוברת נקודת שבירה נוספת
ושום דבר לא עוזר לי כרגע. שמחתי לראות שיש פורום כזה , ושמחתי לשמוע על כל ההריונות של חברות הפורום. ושיהיה לכולנו בהצלחה!!

שרית ברוכה הבאה../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

אז אני הראשונה שמברכת... נקודות שבירה ידועות כאן בפורום אבל גם המון הצלחות אהבה ותמיכה אין סופית. אז הגעת למקום הנכון ונקודת שבירה זה בדיוק הזמן הנכון..... מאחלת לך שהות קצרה ושולחת אנרגיות חיוביות ומיליוני חיבוקים שחר

מיכל ק-ש

New member
ברוכה הבאה תיתי

אברך אותך בברכת הפורום: הלוואי ששהותך כאן תהיה קצרה ונעימה ככל האפשר. אני מקווה שהתמיכה והמידע שתקבלי כאן יעזרו לך לצאת מנקודת השבירה שאת עוברת כרגע ומנקודות שבירה אחרות (שהלוואי ולא יופיעו כי בקרוב תודיעי לנו שרק הגעת וכבר את עוזבת...). מיכל.

מרב.

New member
כוח פוריות

ויש כאן אכן הרבה כוח, גם אם הוא מתרכז בצד השלילי לפעמים- אבל כולנו נשות ברזל, רכות וחזקות בכפיפה אחת. בהסטוריה שלך יש הרבה כאב ונקודות שבירה- אבל לא נשברת, ואני מאמינה שלא תשברי. הלוואי והיה לנו סטופר המחשב את הזמן לאחור- עם דֶד ליינים שנוכל לצייר קווים על הקירות עד שיעבור לו הזמן ויגיע תורינו... אז מקווה שנקודת השבירה קצת התאחתה תמצאי פה אוזן קשבת, כתפיים וידיים מלטפות, והרבה הרבה ידע. שיהיה הרבה הצלחה בהמשך, מרב

1תיתי

New member
תודה ועוד

ברגע זה עם דמעות בעיניים מאוד קשה להיות אופטימים. איזשהו אור שהוביל אותי תמיד החל לגווע. ואני די מתקשה להפסיק את פרץ הנפילה ולצערי זו פעם ראשונה שזה בא בכזאת עוצמה. אופטימיות כרגע זה דבר שרק מעצבן אותי, מרגישה מכוערת, לא מתפקדת, וביחוד הפעם יותר מתמיד מרגישה לא נשית. מאבדת אמונה בכל הסובב אותי ואני פשוט לא מכירה את עצמי. מפגינה חיוכים ומצב רוח טוב לכל עבר, אך בפנים נאכלת עד כדי כאב. עד כדי כך רע שאפילו הזריקות כואבת (מה שלא קרה לעולם). מנסה להתעסק בהכל חוץ מזה אך אתן בטח מכירות את המצב שדווקא ברגעים כאלה פתאום הכל מסביב קשור ללידה, הריון וכו´... רוצה להרים ידיים יש דרכים פחות כואבות, סך הכל אנחנו די אינטרסטיות - ילד בכל מחיר. אז מה העניין אם זה לא יהיה הריון שלי - סוף העולם??? מצוקה עמוקה קוראת מהגרון שלי, וזה לא מתאים לי... עכשיו מצאו בעיה חדשה, וכך זה מטיפול לטיפול - בעיה נפתרת בעיה עולה - בעיה אחרת נפתרת בעיה ישנה עולה וכך מעגל האיימים נמשך ונמשך ונמשך .... אני שופכת כאב ללא קשר וללא חשיבה העיקר לשפוך... ואכן תודה לכולם על קבלת הפנים ועל הברכות להמשך הדרך כרגע הדרך נראת מאוד עצורה!!! שרית

שרית יקרה ../images/Emo140.gif

קבלי עוד פרח לעידוד
כמה כאב שפכת לנו - מרגישה קלה יותר? למי מאיתנו אין נקודות שבירה, הן חלק מדרכנו. אבל מטבען הן עוברות ואנחנו ממשיכות יותר חזקות הלאה. תסתכלי סביבך, על הדברים היפים שהגעת אליהם (גם ב-4 שנים המתסכלות שעברו), כמה חזקה היית, כמה נחושה ואמיצה. כמה עוצמה מעורבת ברכות ונשיות יש באישה כמוך שהולכת ועושה למען מטרה של להעניק אהבה נטו (לא אינטרסנטית בכלל). הזדהיתי והתרגשתי מהשיתוף שלך. קבלי
ואהבה גדולה

1תיתי

New member
כאב זו מילה עדינה

הכאב בא ממקום מאוד עמוק. דמייני בחורה בת 26-27 שמרגישה כי עברה חיים שלמים. והכל מתחיל מכך שבשנה שעברה לאחר שני טיפולים קיבלתי את הבשורה שייחלתי לה. עטפתי את עצמי בצלופן ושמרתי על עצמי מכל משמר, הכל התפתח יפה, עד לאולטרסאונד הראשון בשבוע ה- 6. מסתכלים מייחלים לראות משהו ויש רק שק... עוד שבוע!!! זה מה שאמרו לי ואני חיכתי. בשבוע אחרי - נצפה אותו שק הריון חלול וריקני. זה הסוף היתה הבשורה החדשה חכי עוד שבוע שירד... לא ירד והגעתי לגרידה. הגרידה הובילה לגילוי של בעיה נוספת ולניתוח. אחרי חצי שנה שינסתי מותנים והתחלתי שוב... טיפול אחד , שניים , שלושה ברביעי זה שפחות ציפיתי זה בא... בדיקות דם כל יומיים ואחרי שבוע במקום שהמדדים יעלו הם מתחילים לרדת ושוב מחכים שזה ירד לבד... הרגשה איומה... אובדן שבחיים לא חשבתי שאעבור... עכשיו אחרי חודשיים התאוששתי והתחלתי שוב... היום התגלתה אותה בעיה שעלתה בעקבות ההריון הקודם והתקווה פשוט גוועת לה. האור הזה שהיה כל הזמן הולך ואוזל, וזאת הבעיה העיקרית שגם מפחידה אותי, החשיבה הראשונה הייתה לא עוד... וההתחבטות ממשיכה עד לרגע זה, יש בחורות בגילי עם ילדים ויש כאלה עם כיף חיים ואני מתעסקת יום יום שעה שעה באיך זה יהיה ומתי ואם בכלל?!

רציתי גם להמליץ

על פורום אובדן הריון-תמיכה החדש, ושוטטתי והתפעלתי ממנו וראיתי שכבר מצאת אותו. שרית - ילדה/אישה יקרה, כמה צעירה ועם מה את מתמודדת. בגילך לי השתוללו הורמונים מסוג אחר בגוף והשאלות שהעסיקו אותי היו איך לא להכנס להריון בטעות.

כולנו באותה סירה../images/Emo24.gif../images/Emo50.gif

מה שאת מתארת עבר ועובר גם עליי וכחדשה בפורום אני מאחלת לשתינו הרבה הרבה סבלנות וכח ( יש מבצע בסופר פארם 2 במחיר אחד...) הבנתי שמתחילה מחר סדנת תמיכה שארגנו חלק ממשתתפי הפורום.הסדנא בפ"ת ,10 מפגשים בשעה 20:00 .אים זה מעניין אותך תוכלי ליצור קשר עם נעמה והיא תתן לך את שאר הפרטים .זה הדבר היחיד שנראה לי הכי הכי מתאים לך עכשיו.

1תיתי

New member
שאלה מעניינת../images/Emo35.gif

איך זה שבכל הפורום הזה וגם במקומות אחרים לא שומעים את הגברים? איפה הם? חשבתן על זה? הם סוגרים את הכאב עמוק בפנים (לפחות האהוב שלי), תומכים זורעים אופטימיות (שלפעמים מטריפה) אך לא משתפים במה שקורה להם שם בפנים. אנחנו סובלות פיזית ונפשית ולנו קל לשלוף זאת החוצה - אך הם...
.אני קוראת לכל הגברים - תתעוררו אנחנו רוצות לדעת מה קורה אצלכם!!! תשברו גם אתם לפעמים אולי זה יחסן אותנו קצת יותר

matan10

New member
יש גברים!!

סליחה, מהיכרותי השטחית עם הפורום יש ויש גברים שמוצאים את האומץ לומר את אשר על ליבם.. לא רבים אומנם אבל הם קיימים.. ואולי אישך יהיה הבא בתור ?

1תיתי

New member
סליחה אם פגעתי../images/Emo52.gif

סה"כ אני חדשה פה וההכרות שלי בטוח שטחית יותר משלך. ושלא תבין לא נכון, אני בעד... לעבור את זה יחד זה הרבה יותר טוב... כן ירבו הגברים שחושפים (רגשות)!!!

dandushx

New member
לגברים יותר קשה

להיפתח ולדבר מאשר לנשים . נשים הרי אוהבות לדבר ( כאלו אנחנו), כמה פעמים אנחנו אומרים לבן הזוג אחרי מריבה " בוא נדבר על זה " והוא
" תני לישון", מה לעשות אנחנו והם בנויים אחרת מבחינה רגשית . נכון יש גם גברים בפורום וכל הכבוד להם , אבל נראה לי שהרוב נמצאים פה איתנו רק מאחורי הנשים שלהם , כמו שלי שכל פעם שואל אותי מה חדש בפורום? אבל הוא לא נכנס בעצמו. אז מה ששוב זה שאת תשאבי את העידוד שאת צריכה מפה ואת האנרגיות הללו תפני כדי לתמוך בבעלך. חוץ מזה רציתי גם לברך אותך ולאחל לך המון

ברוכה הבאה אלינו

בתקווה שלא תספיקי להתמכר.... תמצאי פה בית חם, תמיכה וגם הרבה מידע מבינה את הכאב על ההריונות, את יכולה לנסות במקביל להיכנס גם לפורום החדש של אובדן הריון. חיבוק לחיזוק זוהרה

למעלה