LATIKAsoap
New member
חדשה באטסי..
שלום לכולם! שמי מזי פלד, ביומיים האחרונים התחלתי להעלות מוצרים לחנות שלי (בעזרת המדריך של לימיצ
רציתי להציג את עצמי, בשבועות שקדמו להיום חפרתי בפורום שלכם ולמדתי המון על איך העולם הזה עובד.. יותר מזה- אני חייבת לציין שממה שראתי, הקהילה שבניתם יחד נראית מגובשת, חזקה, פעילה ומאוד יוצאת דופן! יש פה תמיכה הדדית ופרגון ותהליכי למידה משותפים, בדיוק כמו שצריך להיות, אז סתם שתדעו שזה מרשים נורא! החנות שלי היא חנות סבונים שנקראת לאטיקה latikasoap יש לי בלוג, בלוגון.. וכתובת דומיין שתהפוך ביום מן הימים לאתר.. latikasoap.blogspot.com פתחתי חנות באטסי רגע לפני שחתמתי חוזה עם חברת אינטרנט על פתיחת חנות אונליין- וניצלתי מלקיחת הלוואה ותשלומים גבוהים על קידום וכו.. באטסי יש עבודה קשה על קידום, אבל זה נראה לי עדיף וגם יותר כיף.. לסיכום העניין- החנות היא הבחינה שלי האם אני בונה אתר חנות משלי או אתר תדמית ומוכרת רק אטסי.. אני מאוד רוצה לשמוע חוות דעת על החנות- הפוליסיז, מחירי המשלוח, התיאורים של המוצרים ועוד.. יש לי עוד המון המון מוצרים שטרם צילמתי תמונות איכותיות והם יועלו בהמשך.. ויש לי גם שאלה קטנה למי ששרד את ההודעה הארוכה שלי- אחרי שעושים מכירה- צריך לוודא שהכסף עבר בפייפאל? איך זה קורה? אז תודה לכם, אני בסביבה, פתוחה לשמוע כל מה שיש לכם לומר! בהמון אהבה, מזי פלד גן יבנה עוד לא עשיתי חתימה.. זה יבוא, זה יבוא...
שלום לכולם! שמי מזי פלד, ביומיים האחרונים התחלתי להעלות מוצרים לחנות שלי (בעזרת המדריך של לימיצ