חדשה באטסי..

LATIKAsoap

New member
חדשה באטסי..

שלום לכולם! שמי מזי פלד, ביומיים האחרונים התחלתי להעלות מוצרים לחנות שלי (בעזרת המדריך של לימיצ :) רציתי להציג את עצמי, בשבועות שקדמו להיום חפרתי בפורום שלכם ולמדתי המון על איך העולם הזה עובד.. יותר מזה- אני חייבת לציין שממה שראתי, הקהילה שבניתם יחד נראית מגובשת, חזקה, פעילה ומאוד יוצאת דופן! יש פה תמיכה הדדית ופרגון ותהליכי למידה משותפים, בדיוק כמו שצריך להיות, אז סתם שתדעו שזה מרשים נורא! החנות שלי היא חנות סבונים שנקראת לאטיקה latikasoap יש לי בלוג, בלוגון.. וכתובת דומיין שתהפוך ביום מן הימים לאתר.. latikasoap.blogspot.com פתחתי חנות באטסי רגע לפני שחתמתי חוזה עם חברת אינטרנט על פתיחת חנות אונליין- וניצלתי מלקיחת הלוואה ותשלומים גבוהים על קידום וכו.. באטסי יש עבודה קשה על קידום, אבל זה נראה לי עדיף וגם יותר כיף.. לסיכום העניין- החנות היא הבחינה שלי האם אני בונה אתר חנות משלי או אתר תדמית ומוכרת רק אטסי.. אני מאוד רוצה לשמוע חוות דעת על החנות- הפוליסיז, מחירי המשלוח, התיאורים של המוצרים ועוד.. יש לי עוד המון המון מוצרים שטרם צילמתי תמונות איכותיות והם יועלו בהמשך.. ויש לי גם שאלה קטנה למי ששרד את ההודעה הארוכה שלי- אחרי שעושים מכירה- צריך לוודא שהכסף עבר בפייפאל? איך זה קורה? אז תודה לכם, אני בסביבה, פתוחה לשמוע כל מה שיש לכם לומר! בהמון אהבה, מזי פלד גן יבנה עוד לא עשיתי חתימה.. זה יבוא, זה יבוא...

onor

New member
איזה חנות מקסימה!

התאהבתי
החנות צבעונית ושמחה. אין לי ספק שהיא תהיה חנות מוצלחת. מחכה כבר לראות עוד מוצרים. בהצלחה!

ניליכ

New member
החנות מקסימה, אהבתי את הראיון שבבלוג

כל הנתונים להצלחה!!!!! בהצלחה!!!

Lilach O

New member
החנות נראת מדהים!!

איזה יופי של צבעים ומוצרים.. וצילומים ..תענוג!!! המון המצלחה ואני רואה שכבר היתה לך מכירה אז מזל טוב!!!!

anatbarshalom

New member
חנות מקסימה,הסבונים נראים מעולה וממש מפתים, ר

ראיתי את בקשתך, נכנסתי לראות את הפוליסיס שלך ועם כל משפט הייתי יותר מופתעת ויותר משועשעת כי גיליתי יותר ויותר משפטים הלקוחים מהפוליסיס שלי...
אז קודם כל- תודה שבחרת להשתמש דוקא בניסוחים ממני (סימן שהם עובדים...
) וכמובן שמה שיש לי להגיד על הפוליסיס זה שהניסוחים סבבה (גם אלו שלא לקוחים ממני) ורק דבר אחד- בפרופיל שלך את כותבת im וצריך לכתוב i'm התמונות מקסימות, המוצרים נראים מעולה, ההסברים טובים וברורים. למה המשלוח לישראל יותר יקר משאר העולם? וחוץ מזה, אני הייתי מעגלת את מחירי המשלוח ללא סנטים זהו, שיהיה בהצלחה

חנות מקסימה

ולמוצרים כמו שלך, אטסי בהחלט מתאימה. כן זה הרבה עבודה, אבל מוצר טוב, יימכר טוב. ולפי מה שאני רואה כבר מכרת!!!!
לוודא תמיד מול פייפאל אם נכנס הכסף - לפעמים פייפאל לא שולח (סתם באג) ולפעמים אטסי לא מעדכן בזמן (גם סתם באג, לפעמים כמה דקות) ברכות ובהצלחה

לימיצ

New member
אחחחח, ידעתי!! החנות שלך מהממת

ו2 מכירות יקירתי על היום הראשון, לא צריך להוסיף דבר (פרט לעוד מוצרים!!) הבאנר מקסים בעיני הצילומים מעולים את תלמידה מצוינת
בהצלחה רבה, ואמרתי, אבל אומר זאת שוב חברת האינטרנט לא תלך לשום מקום 0והכסף שכמעט השקעת שם יכול לחכות בבנק שלך ולצבור בשקט ריבית) בינתיים מקומך בהחלט באטסי! שאפו.

ayeletim

New member
בהצלחה

החנות שלך מהממת! הוספתי אותך למעגלים שלי לא שהבנתי עדיין מה זה מותן (-:

LATIKAsoap

New member
תודה לכולכם!

איזה תגובות כייפיות.. איך אני לא אהנה לקרוא את זה :) טוב, לקחתי לתשומת ליבי , ואני מקווה שתהיה הצלחה.. זה כל כך כיף כשזה עובד.. מעלים, מוכרים, שולחים- מגניב! את הפוליסיז באמת שהשתדלתי לא להעתיק ניסוחים - פשוט קראתי כמה שיותר מהם, במיוחד מישראל (בגלל החריגות של המשלוח) וזה מה שיצא, מיקס.. הכל מכוונה טובה ואני מקווה שזה בסדר .. המשלוח- חישבתי לפי אתר הדואר- חבילה. אבל בפועל כשהלכתי לשלוח היום ראיתי שמכתב במשקל 700 גרם עולה פחות ממשהו באותו משקל שמוגדר חבילה.. סתם בלבול- אני אעדכן את זה.. אם יש לכם עוד הערות- הכו בי! אני אשמח :) שיהיה לנו חג אופטימי ומלאן מכירות.. ♥ מזי

nonibam

New member
אהבתי!!!

את הצבעוניות, הצילומים והפריטים הטעימים
מציעה לך לעגל את המחירים בטח לא 0.37... נראה לי ש0.4 יותר טוב ו-0.5 עוד יותר טוב!!! בהצלחה!!!

למעלה