חדשה אצלכם...

LeeLoo1

New member
חדשה אצלכם...

עוד לא בקנדה אבל מאוד רוצה להתחיל לקדם את העניין, התחלנו למלא טפסים והייתי רוצה לשמוע ממכפ קצת על האזורים המועדפים למגורים למשפחות, עם בתי ספר טובים וכן תעשיית הייטק מפותחת משום שבעלי עובד הייטק. אשמח לכל עצה והכוונה...

david58585

New member
אפשר לגור קרוב להייטק

אך זה לא מבטיח עבודה. אתם צריכים להיות מצוידים בסכום כסף שיאפשר לכם לחיות לפחות חצי שנה בלי עבודה....... מצב השוק ההייטקי קשה, אם אין קשרים זה חסר סיכוי לא רוצה להפחיד אבל לי לקח חצי שנה, מצאתי עבודה דרך קשרים. אם אין קשרים,לא מסתכלים עלייך תמיד יעדיפו מישהו עם נסיון קנדי

LeeLoo1

New member
דויד, ראיתי הרבה הודעות שלך שהם...

נגד קנדה וקצת צינים ולא אוהבים את קנדה. ֿאני מבינה שאתה גר שם, אתה לא אוהב לגור בקנדה?? אם אתה לא אוהב את קנדה או לחיות שם אז למה אתה עדיין שם?? ואני עדיין שואלת איפה יש הכי הרבה הייטק? ומה האזורים בהם כדאי לחיות?

F a t C a t

New member
אזור טורונטו

ריכוז ההיי טק העיקרי בעיירה מרקהם שבצפון מזרח טורונטו. העיירה לא יהודית במיוחד אך קרובה לאזורים יהודיים (טורן היל). המקום רחוק מאד מהמרכז ומי שחי ועובד שם רואה את מרכז טורונטו כמו שאני רואה (אני חי כרגע בישראל)

מרקהאם..

אני מתגוררת בטורנהיל ומשלמת מיסים לעירית מרקהאם.ממערב ליאנג- טורנהיל,ווהן. ממזרח ליאנג -מרקהאם. באיזור #7 לסלי- יש הרבה מפעלי היי -טק וכן על גבול טורונטו ומרקהאם.

LeeLoo1

New member
זה היה בסינית בשבילי......

אני כמעט ולא מכירה את האזורים האלו... איפה אני יכולה לבדוק על האזורים האלו???

F a t C a t

New member
תלוי מה את רוצה לבדוק

הקלידי Markham בגוגל או מנוע חיפוש אחר למצוא אתרי אינטרנט קשורים בעיר-פרבר זאת. למצוא את מרקהם על המפה, קחי מפה של טורונטו רבתי (GTA) וחפשי בצפון מזרח המטרופוליס. צפונה מכביש 7 ומערבה מכביש Don Valley Parkaway. בהצלחה אגב סינית, האם אמרת את זה במקרה? כי מהגרים סינים הם רוב תושבי מרקהם.

מרקהאם -האזור.

אין צורך להכנס לפניקה.טורונטו מסתיימת ברחוב סטילס.צפונה לסטילס,בהמשך לאזור רחוב יאנג עד בכביש המהיר #7 טורנהיל.צפונית ל #7 נמצאת העיר ריצמונד היל.טורונטו והסביבה מאוכלסים עם הרבה מהגרים מכל העולם...ביניהם גם יהודים וכולם חיים בהרמוניה כמו בסיפורים.

למעלה