חדשה. אפשר להציק?

המידות ינועו בין...

14.5 אינץ'-16 אינץ', תלוי בחברה שמייצרת את האופניים את צריכה למדוד כדי לראות אם האופניים מתאימים. בכל מקרה, זה יהיה מידת Small בכל החברות והמידה מאוד קריטית- בעצם זהו המשתנה החשוב ביותר באופניים.

CArlicK

New member
וואוו! קודם כל תודה לכולם!!

על התשובות הזריזות כל כך! לקחתי לתשומת ליבי אני יוצאת לחיפושים בקרוב - שאלות על שלב ב´ (שאני עוד לא יודעת מהו... אולי על טיולים...) המון תודה ! ! !

AVZIV

New member
אופניים לניסיון

הצעה - בקשי סיבוב/מדידה, מאלה שכבר יש להן/להם אופניים קטנות, זה דורש השקעה מצידך, למשל לנסוע עד ל..., אבל זה נראה לי עם יותר סיכוי מאשר שיבואן יסכים להביא אופניים לניסיון.... קדימה - הצעות ??? וכמעט שכחתי, ברוכה הבאה לאופניים (אני רק לא מבין למה במקום אופנוע ???, אפשר שניהם !) זיו

hindeer

New member
אני קיבלתי את שלי מהיבואן לנסיון

למשך שבועיים ללא התחייבות. ומכיוון שמדובר כאן ברוכבת נמוכה אך יותר גבוהה ממני יש לה סיכוי גדול מאוד להסתדר עם מידה S ... אני יודעת שלא עושים כאן פרסומות אז לא אומר את שם היבואן הנחמד אבל אתם יודעים שיש לי אופני מרידה... יבוא אופניים במידה קטנה למלאי צריך לדעתי להיות חלק ממדיניות הרכש של היבואנים בכל שנה - הם יחזיקו זוג אחד כזה במלאי למקרה הצורך וכל עוד אין שינוי מהותי בדגם (בשילדה בעיקר) הם לא חייבים ליבא כל שנה דגם חדש...אבל מי יודע אולי זה יגרום לכל הגמדים להגיע, לנסות ולקנות. ברגע שיש זוג אחד עם שילדה קטנה במלאי ומנסים אותו הרבה יותר קל להתחייב לרכוש כזה שמייבאים במיוחד עבורך

CArlicK

New member
רעיון לא רע

למי שמבין בעניין אני לא מבינה כלום בענייני אופניים - אז נראה לי שגם ככה אני אתחיל ממשהו פשוט למדי... למה במקום אופנוע? מאופנוע הורידו אותי אחרי ההתרסקות האחרונה אז עכשיו קטנוע ככלי רכב ואופניים ככלי הוצאת אנרגיה מיותרת נשמע לי דיל טוב

BikeMessanger

New member
המלצה

חברה שלי קנתה אופניים בסלאלום. גם היא Small באופן די עקבי... אסף מסלאלום ידע לעזור לה לבחור אופניים בגודל שילדה מתאים, אני בטוח שהוא (או כל אחד אחר בחנות) יוכל לעזור לך. אנחנו קנינו אופני Schwein Mesa GSX ב 1500 ש"ח, קבלי זאת כהמלצה, בטוח יש דגמים אחרים טובים לא פחות. תהני !

x nofear

New member
קצת לפזר את העננה

בסכום נאה של 1500 שקלים ניתן לרכוש יופי של אופני זנב קשיח. נכון שאלו לא אופני קצה ולא אופניים סופניות אבל בהחלט מתאימות כזוג למתחיל. המלצתי היא ללכת על שילדה קצת פחות "נחשבת" כדוגמת 'מרידה' 'ווילר' 'ג'אינט' וכו. על חשבון זה ניתן לקבל מכלולים טובים יותר. לאחרונה חבר קנה בסכום זה אופניים טובות של 24 הילוכים אומנם אבל הם החזירו את מלוא התמורה כשהוא 'נתן בראש' בשוקף-אלון. אז אל תיפול רוחך ויישר כוח. אשמח לתרום עוד מידיעותיי...

erez arny

New member
../images/Emo70.gifמידת השילדה היא מאוד קריטית

מיכמה סיבות א)שילדה שהיא גדולה מידי תהיה מגושמת ולא יציבה וחוץ מיזה שנפילה תפגיש בימהרה בן האופניים ומבושייך מיפגש כואב ולא רצוי. ב)שילדה שהיא קטנה מידי תהיה זריזה וקופצנית מידי ולכן שוב לא יציבה הפעם אן בעיה עם המבושים. ולכן כאשר את בוחרת אופניים אחת השיטות ליבדוק גודל שילדה היא לעמוד מעל האופניים (האופניים בן הרגליים והרגליים יציבות על הקרקע)ולהרים את האופניים עם הכידון בילבד עד שיש מגע בן הצינור האופקי של השילדה ובן המבושים. בשילדה בגודל המתאים הגלגל הקידמי צריך להיתרומם בערך עשרה סנטימטר.וזהו מרחק הביטחות שלך במיקרה נפילות. וחוץ מיזה ש-1.62 זה לא גמדות לנשים זה בסדר גמור, חברה שלי בגובה שלך ורוחבת על TREK במידה 16.5 את יכולה לנסות ללכת לפי זה.

CArlicK

New member
../images/Emo5.gif מעולם לא היה דיון כה מעמיק

על מבושי.... אבל הרבה תודה! רשמתי לפני!

למעלה