חדשה-אפשר להצטרף?

אבזץ

New member
בכל יום מחדש אני משתאה לנוכח

הטמטום האנושי. מצד שני, לשלוח ילדים להודו אחרי הצבא יותר נורמלי? ולשלוח אותם לצבא? ולהביא אותם לעולם? הגעת לארץ מיוזמתך? באיזה גיל? במסגרת "תגלית" או משהו סוכנותי או חב"די שכזה? מצטער שאני נובר ומפשפש בנפשך, חודר לפרטיותך כך בפרהסיה. כמה אירוני, הסיפור שלך נותן לי להרגיש פתאום סתם ישראלי צבר שנולד כאן בארץ ישראל... ולא איזה חרדי שכל חייו מלחמה, לשנות את עצמו ואת העולם...

מתלבט13

New member
זהירות ילדה

יש כאן חטטנים ו"מושתלים" חרדים לפעמים. זה יכול להיות לא נעים. אז תיזהרי מלמסור פרטים אישיים לחרבים לא מוכרים. (מה זה מוכרים אני לא יודע, אבל יש כאן מספיק אנשים שמכירים אותם החבר'ה). היו מקרים לא נעימים.

סיטרא

New member
זה מזכיר לי

את רשימת ה"טו דו ליסט" שלי: 1. לא לשכוח לקנות בטריות קטנות. 2. לבקש אישור לימודים ממאיה. 3. לברר לגבי מחירים של מספריים. 4. לארגן הפיכה. 5. לצלם עותק של החוזה (דחוף! עד יום חמישי!)

rafi2006lavi

New member
תני ללב שלך להוביל אותך..

אני עם הורים שלי עברתי את אותו דבר... כנראה שאלוהים ציווה עליהם שאת האהבה ישמרו לדף הגמרא או לנרות השבת ולא לילדים.. היה חכם מצד הוריי "להשריץ" 12 ילדים בלי לדעת לתת אהבה אפילו לאחד מהם... בגיל 8 וחצי כשאני עברתי מעשה מגונה מ "שכן צדיק" ו"ירא אלוהים" לא היה לי אפילו למי לפנות... הייתי צריך להישאר עם כל הכאב והטראומה לבד.. להרגיש מאויים....מפוחד...ומנוצל... השיא מבחינתי הוא שבלהטיף על היופי שבדת לא חסר לרבנים כלום...לא לאלה שלימדו אותי בישיבה... אבל לטפל בבחר שלמד איתי בשיעור וניצל מינית בחור שהיה קטן ממנו בשנתיים לא היה להם מענה... ואני שואל עד מתי... עד מתי אלוהים ישב למעלה וימשיך לנהל את זה כמו שזה מתנהל... אני לשמחתי בגיל 16 פרשתי... מאז אני גר לבד....עובד....שורד... והכל עם חיוך על הפנים... כי אני יודע שהחלפתי חיים צבועים ומכוערים בשלווה של לעשות מה שהלב מרגיש... אם תצטרכי עזרה/עיצה/סיוע/הכוונה... אני תמיד פה... אייסי: 278338345 מסנג'ר : [email protected] טלפון: 0548063558

נשמע הזוי

אני לא יודע אם הסיפור נכון או לא. בכל מקרה, שאלתי מישהי שהייתה נשואה לקתולי בשמך תקופה לא קצרה. היא לא שמעה מעולם על המושג הזה. אם תעיינו בהיסטוריה אני בטוח שגם לכם תעלה שאלה או שתיים על הסיפור הזה. לא רוצה לומר ששקר הוא הדבר, אבל כך לא נשמעת האמת. סורי. אגב, אטומים ככל שיהיו, קשה לי להאמין שמישהו יאמר על אונס קבוצתי שהקרבן הזמין את זה. דווקא הנאנסות עצמן חושבות כך. אבל זו לא הבעיה הפסיכולוגית היחידה שנוצרת להן מהאונס.

לא חייבתי אותך להאמין לסיפור...

ובאותה מידה לא ביקשתי שיאמרו לי עד כמה הוא נשמע הזוי, את כל זה אני יודעת... אבל זהו סיפור שאני גדלתי איתו כסיפור חיים, ואלו גם הנתונים שכתובים בתיק אימוץ כך שאין הרבה מה להתווכח עם הנושא! יותר מזה בקשר לאונס אלו הם טענות שנאמרות מפי אנשים סביבי! ולא ציינתי מה אני חושבת בנושא...

george23

New member
אם את רוצה עזרה

אני חושב שכדאי לך לצלצל לקו של הלל ולספר את כל הסיפור שלך. הם דיסקרטיים. מקסימום ישמעו ולא יעזרו אבל הם יכולים לברר מכל הסיפור מה קורה ומה עושים.

צודקת

ובאותה מידה, התגובה שלי הייתה לעיני העולם כולו ואליו. לא אליך. ראי את מה שכתבתי כאילו לא כתבתי.

כמה ששכחת..

חיית חודשיים במעי הדגה. עברת בגיל 12 ניתוח לשינוי מין לחסיכת הוצאות בת מצווה. לאחר שנה עברת ניתוח חוזר לחסיכת הוצאות בר המצווה. ככה זה כשאתה חי אצל חרדים ועוד חורגים. אכלת את החצי המורעל של התפוח וזורי נישק אותך. תקעת את דגל ישראל על הירח המצאת את הטלפון פיתחת את תאוריית הקשר בראת את העולם החרבת אותו ונתת לאלוהים לבנות שוב כי קיבלת בדיוק סמס משון דהן ולא רצית שההורים החורגים הרשעים יקראו אותו. עבדת בהטלאת קונדומים. המצאת את הגלגל בהשפעת הוריך המאמצים המצאת את גלגל המזלות (היהודי) פיתחת את הלהיט הגסטרונומי "במבה" ועוד כמה ששכחת. אבל ב19 שנות קיום מי מסוגל לזכור הכל?

למעלה