חדשה-אפשר להצטרף?

חדשה-אפשר להצטרף?

היי חבר`ה, מה המצב? אני עוקבת אחרי הפורום בערך חודש בהפסקות, בשבוע האחרון בקצב רציף.. וכמו שאתם מבינים מהניק שלי אני חיה חיים כפולים! אני בת 19 וחצי ועדיין לא יודעת מה אני רוצה מעצמי, או יותר נכון אני יודעת אבל פוחדת לעשות צעדים כלשהם לשינוי.. אני מגיעה מבית חרדי, ולא הייתי מגדירה את עצמי חרדית בכלל! אני מחללת שבת, לא שומרת כשרות, בקשר לחגים זה בקטע של קריזות! יענו, פסח שעבר אכלתי לחם, ממש חופשי, וביום כיפור האחרון וזה שלפניו לא שמרתי! זה לא הפריע לי כלל! משום שאם אני לא שומרת שבת אז אני חוזרת להיות כבעבר-גויה! היום,אני די כועסת על הורי שהחליטו שאני צריכה להיות יהודיה, ובכך למנוע ממני את כל ההנאות שהם נהנים היום.... היום אני גרה אצל איזו משפחה.. כפי שאמרתי חרדית מקפידים על קלה כבחמורה. ונורא קשה לי עם זה... אני כל הזמן רבה איתם, הם בכל דבר מאשימים אותי, וגם אם זה ברור לכל שאני לא האשמה... כשאני איתם אני מתנהגת כחרדית לכל דבר! הן בלבוש, הן בדיבור, והן במקום הלימודים.... וכשאני עם עצמי / עם חברות (כולן חילוניות ולכן הורי לא מכירים אותן) אז אני מתנהגת כחילוניה לכל דבר! אני יוצאת עם בנים ובעצם, לא שמה על אפחד! עד שזה מגיע לקטע של הבית, שברגע שהם שומעים משו לא כשורה הם מתעללים בי ריגשית ונפשית. וזה שובר אותי מאד! בכל מצב שהוא הם לא מבינים אותי / מראים נכונות להבין גם כשקרה המקרה הגדול, המקרה ששבר אותי מבחינה רגשית ונפשית והרס אותי לחלוטין -בשעה שחזרתי הביתה כולי פצועה אחרי אונס קבוצתי, הם לא התייחסו לענין ברצינות ורק טענו באוזניי שאני `הזמנתי` לעצמי את זה, ביום למחרת אושפזתי בבי``ח לבד(!) במשך 3 ימים. ללא שום קרוב משפחה שבא לבקר / להתענין שהכל בסדר איתי.. בעצם, לא כזה איכפת להם ממני... מה דעתכם בנושא? אפשר להצטרף אליכם? ישנם קריטריונים? אשמח לקבל פה תמיכה בקטע של החיים הכפולים... חג שמח!

משלמים לי 50 שקלים ומתקבלים.

ועכשיו ברצינות. הקריטריונים כאן כתובים כמו בכל פורום שמכבד את עצמו. סגנון דיבור מכובד טרולים מתכבדים להשאר בחוץ וכן הלאה, מעבר לזה , ברוכה הבאה !!הגעת לפורום הנכון ,והטוב ביותר ברשת. לא להלחץ מהציניים , המדברים גבוהה, והליצנים. בגדול, כולם כאן (כמעט) נחמדים .

מתלבט13

New member
קשה לקרוא

בקשר לסיפור על האונס. יש אירגונים שעוזרים במקרים כאלה. וזה גם כולל תמיכה נפשית וכו'. זה יכול לעזור מאד.

rachel21

New member
אני חושבת שהרבה כאן עברו תקופה

של חיים כפולים.יום אחד תקבלי החלטה.אך תעשי לאט ובסבלנות. קשה לקרוא מה עובר עליך. אם את מחליטה לצאת מבית ההורים יש את ארגון הלל..לי אישית עזר מאוד. אני מבית חרדי לחלוטין(בני ברק) היום אני לא שומרת כלום.הלל עזר לי מאוד.מומלץ.

רחל אני חייב לדבר איתך...

יש מצב תצרי איתי קשר לאייסי שלי 278338345... זה בקשר לאודת הלל... נדבר ותביני...

Moon rise girl

New member
ברוכה הבאה

לא ממש הבנתי כמה דברים - ההורים שלך התגיירו? כתבת שהם מנעו מך את ההנאות שהם נהנים היום, ז"א שהם היום חילונים? אצל איזה משפחה את גרה עכשיו, ואם הם לא המשפחה שלך אז יותר קל לך לעזוב אותם ולחיות את החיים שלך, לא? אני חושבת שבלי קשר לדת, לפי מה שאת כותבת את חייבת לצאת מהמקום בו את נמצאת, לאף אחד לא מגיע יחס כל כך משפיל ומתעלל וזכותך לחיות את החיים שלך כפי שאת רואה לנכון. לגבי האונס - שולחת לך מסר. ושוב, ברוכה הבאה ובהצלחה.

ONE18

New member
היי

אני גם כמוך בא מבית דתי וחי חיים כפולים ואני מבין את מה שעובר עלייך.אשמח לעמוד לשרותך בכל נושא שהוא במסרים או בפלאפון.המון בהצלחה ותמשיכי עם הדרך שנראית לך נכונה גם עם זה קשה העתיד אינו שחור!

אבזץ

New member
אוי ויי זמיר. תהיי חזקה.

לא כ"כ הבנתי את הרקע. את גיורת? נתגיירת לבד? משפחתך הביולוגית נותרה בגוייותה ואותך שלחו להיות יהודייה? הסיפור שלך מחריד. התלוננת במשטרה? אני בשוק טוטאלי. עם חברים כאלה, מי צריך אויבים... כמובן שאת יותר ממוזמת להרגיש כאן בבית - ישנם מפגשי פורום מדי שבוע ובכלל חיי קהילה ענפים. תהיי חזקה, חג שמח

כן...

הורי וכל משפחתי המורחבת..נותרו קתוליים אי שם בחו``ל, ומכיון שאני הבכורה הם שלחו אותי לישראל ע``מ ללמוד את הדת היהודית כי משפחתנו שם מאד מכובדת ומכל משפחה צריך נציג שיודע את הדת היהודית ואני נשלחתי ונתגיירתי... בקשר לאונס התלוננתי במשטרה ומיד אחרי שהשתחררתי מהבי``ח ביטלתי את התלונה.. בגלל שהאנסים איימו שהם יתנקמו אז פחדתי... תודה בכל אופן.

ליה ...עם כל הכבוד...ויש כבוד

המיסתוריות לא מוסיפה לאמינות.... או שתדברי עכשיו וספרי מה קרה קורה ויקרה... או שתשתקי לנצח... מה את עושה לנו כתבי חידה? לא מתאים...

justchip

New member
כמובן

בכל משפחה מכובדת צריך שיהיה מישהו שישתייך לרוצחי בן האלוהים.

uri80

New member
ברור,הרי צריך איזה יהודי-מחמד בבית

לא? יש מבצע כזה למשפחות קתוליות בברזיל-תן ילד אחד למטרת אפיית מצות בפסח, קבל שני יהודים + אחד ספייר על החשבון. המבצע תקף רק עד סוף חג הפסח הנוכחי, ורק עבור משפחות דוברות פורטוגזית ממעמד כלכלי סביר פלוס.

Moon rise girl

New member
תראי,

למען האמת, כל הסיפור הזה, איך שלא הופכים ומסתכלים בו - הזוי לגמרי. בשביל לדעת את הדת היהודית לא צריך להתגייר ועל אונס קבוצתי לא כותבים ככה בפורום כבדרך אגב. מה גם שאם התלוננת במשטרה לפני הבית חולים על אונס קבוצתי, היו מטפלים בזה בלי לחכות שתשתחררי מהבית חולים - זה אונס קבוצתי אחרי הכל, לא גניבה של פלאפון. בכל אופן, אם זה הזוי אך אמיתי ואת צריכה עזרה - את מוזמנת לפנות אליי, יש לי דרכים לעזור לך.

למעלה