חדשהשה

מוקימו

New member
חדשהשה

שלום, אני חדשה כאן, חרדית, ומאזינה בטרוף לגלגלצ... ת'אמת קצת פחות מפעם, אבל מחזיקה עוד איכשהוא במצעדים. וגם אני מאד אוהבת את גורי אלפי......... (היוםםםם!!!!!!!!!!!) בהתחלה זה קצת לא הסתדר לי גם להיות דוסית וגם להקשיב למוזיקה כזו, אבל בסוף הסתדרתי עם עצמי... אולי תסבירו לי את חוקי הפורום??

limors2

Well-known member
איזה שיר../images/Emo99.gif בחתימה שלך

ברוכה הבאה! לינק לחוקים יש בשורה הצהובה למעלה, אם משהו לא מובן לך שם את מוזמנת לשאול! ובמאמרים (בשורה הכחולה) יש מדריך לחברי פורום חדשים שאלון כתב- גם שימושי

מוקימו

New member
'

"______ "........... ( ) ... ( ) , ??????? ( , , ) , ?? , ( ...) ( (... .....) '..........) ............... . , , . !!

מוקימו

New member
הבנתי ת'כללים

לא נירה לי שאני אכתוב "______ תעשה לי ילד"........... חחחחחחחח כי אני מאד אוהבת (או הכי אוהבת) לשמוע את הדר מרקס... (והייתי גם מקשיבה לה בגלצ) אבל גם הדר בעצמה במצעד הבינלאומי השנתי אמרה את המשפט הזה על כל מיני אחרים, אז למה לנו אסור??????? היה לפני חצי שנה (אני לא עוקבת, אז אני לא יודעת בדיוק אם זה נפסק או לא, ולכן אני שואלת) תוכנית של כל מיני ראיונות עם כל מיני זמרים, מה עם זה?? הפסיקו עם זה או לא, פשוט אני זוכרת שבקיץ (כשעוד היה זמן...) הקשבתי לכל מיני ראיונות (עם עברי לידר (יאמי... למה הוא.....) וכו'..........) וזה היה דווקא נחמד............... סליחה על החפירות. אופס, עוד משהו, מתי כבר ישפרו את הקליטה של גלגלצ בדרום. אני פשוט סובלת!!

limors2

Well-known member
אם הדר תקפוץ מהגג תקפצי גם?../images/Emo3.gif

החלטנו שלא להגזים עם זה יותר מידי כי זה לא נעים. זה עושה רושם הרבה פחות רציני ממה שאנחנו כבר ככה עושים פה, זה גורר לדיונים של "מי יותר מושלם ומאמם ושווה" וזה מוריד דרסטית את הרמה של הפורום. פעם ב זה בסדר
"מדברים בשקט"- מאז שלילך עזבה את התחנה לא שודרו תוכניות חדשות, ויש רק שידורים חוזרים של ראיונות קודמים. אולי בעתיד ימצאו לה מחליפה הולמת ויהיו חדשים.

גלעד2211

New member
בדרום יש לך רדיו דרום 97 ו95.8

האומנם לא משהו אך את יכולה לנסות 90.9 רדיו ללא פרסומות זה נקלט בדרום זה רדיו ירדן יש שם מוזיקה לעוזית כל היום <לא ערבית> אם זה לא עובד נסי את זה בתדר 96.3 זה יענו הגלגל"צ של ירדן רק בלי מוזיקה בשפת המקור שלהם <ערבית>

ShukyD

New member
לא מתפתחים שם בדרום הא?

לא רק שאת דוסית ושומעת גלגלצ את גם פקאצה ברוכה הבאה

מוקימו

New member
פעם איזה חברה

נסתה להסביר לי מה זה פאקצה והיא לא כל כך הצליחה, אולי אתה תעשה זאת ביתר הצלחה??????? והדרום מוזנח..... מסכן..........

chen010189

New member
פרחה קטנה צועקת הצילו

ויש לזה עוד כל מיני פירושים שאנשים מחדשים עם הזמן

redgirl2

New member
חן המצאת פירוש חדש!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

צועקת הצילו..גדול!

מוקימו

New member
אז תרדו מזה

אני לא כזו..... (כי אני דוסית אמיתית..., כאילו מאמינה במה שאני עושה) וחוצמיזה אני לא מקללת בכלל (99.9% מהזמן...)

למעלה