חדשהה

smileyy

New member
חדשהה

שלום :) אני חדשה פה קוראים לי מעין אני בת 17 ובי

Bi Free

New member
ברוכה הבאה מעיין!

קבלי כוס שוקו
שיגרום לך להרגיש בבית ויחמם אותך בחורף הקר (כשיגיע החורף בארץ...) רוצה אולי לספר לנו קצת על עצמך? איך הבנת שאת בי? את מחוץ לארון/לא? איך הגעת לפורמנו? לא חייבת לענות על הכל רק על מה שמתאים לך כרגע... אגב אני אלון מהרצליה הבנתי שאני בי לפני חצי שנה בבערך כשהרגשתי משיכה חזקה לחבר שלי דבר שלא היה קודם. רוב האנשים לא יודעים עליי רק המשפחה הקרובה וכמה חברים הגעתי לפה כשחיפשתי פורום לתמיכה וגם שיהיה זמין לי מהפלא כי רוב הזמן לא הייתי בבית (בסיס רחוק) ברוכה הבאה אלון

soul on fire

New member
ה../images/Emo185.gif האגדי

כשארז התחיל לנהל את הפורום הוא היה דיי ברצפה ואז החלו להגיעי אנשים חדשים והוא היה כותב להם משהו כמו 20 עמודים תגובה על שאלה שהם שאלו ואז מישהו שאל אותו מה עם כוס השוקו שלו ואז כולם נתנו לו אותה... בהתחלה אבל זה התחיל כשאר החליט לשים איזה שהואע אייקון נחמד כזה לכל מצטרף והוא החליט שזה יהיה ה
כי יש לו לב כזה קטקטן וחמוד ומאז זה נשאר וכל אחד מנסה להיות הראשון שיתן את ה
האגדי לחברים חדשים... אני מניחה שזה פלוס מינוס הסיפור של השוקו - ארז אתה מוזמן להשלים פינות ב20 שורות!

smileyy

New member
על עצמי...

על עצמי יש לא יודעת מה לספר אני אוהבת לצייר ומשחקת טניס וכמו כולם אוהבת להיות עם חברות חברים הבנתי שנאי בי כזה עם הזמן שבנות מצאו חן בעניי ואז ממש נדלקתי על ילדה יפה שהייתה לי בכיתה אני בארון בערך כמה חברות וחברים יודעים אבל זהו..

sutul

New member
ברוכה הבאה מעיין

את במערכת יחסים? עם מי?/מה? כבר כמה זמן? עם מי היתה המערכת היחסים אחרונה? מה הצבע האהוב עליך? תה או קפה? בנים אשכנזים או מזרחיים? בנות אזכנזיות או מיזרחיות? איזה מוסיקה את אוהבת? מתי לראשונה זכור לך שהתמודדת עם המחשבה שאת לא סטרייטית? האם את מיחוץ לארון במשפחה וחברים? פסק זמן או טוויקס? חביתת עין או מקושקשת? רוב הבגדים בארון שלך באיזה צצבע הם? ומה התלבושת האהובה עליך? מה הדבר שאת הכי מצפה לו החודש?

למעלה