זאת קצת פחות יפה אבל במה ששמתי את יושבת מממש יפה!!
Z Z i N a1 New member 2/6/05 #32 ../images/Emo133.gifשאאללוום!! את מכירה אותי כבר...חחח זאת שני!! אני ושלוק
H horse is my life New member 2/6/05 #34 שלללללללללליייייייייי זאת נויה!! =))) טוב את מכירה אותי אז אני אל צריכה להציג את עצמי השתלבות נעימה =))
שלללללללללליייייייייי זאת נויה!! =))) טוב את מכירה אותי אז אני אל צריכה להציג את עצמי השתלבות נעימה =))
A arieledaho New member 2/6/05 #41 שלום!!!!!! אני אריאל ואני רוכבת בחוות יגור בתל אביב!!! אני הייתי "הבעלים" הקודמים של שאפו המלך!!!!!!!!!! (ואל תגידו שלא?!?!?) ~התמכרות נעימה~
שלום!!!!!! אני אריאל ואני רוכבת בחוות יגור בתל אביב!!! אני הייתי "הבעלים" הקודמים של שאפו המלך!!!!!!!!!! (ואל תגידו שלא?!?!?) ~התמכרות נעימה~
H HaDaSoOsA New member 3/6/05 #42 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif אני נעמה, בת 15 וכמה חודשים...אני רוכבת בערך 4 שים בחוות הרי יהודה (ווסטרן) ומתחרה בריינינג עם הדסה השתלבות נעימה!
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif אני נעמה, בת 15 וכמה חודשים...אני רוכבת בערך 4 שים בחוות הרי יהודה (ווסטרן) ומתחרה בריינינג עם הדסה השתלבות נעימה!
° °fanta° New member 3/6/05 #47 ברוכה הבאה../images/Emo6.gif היי שלי אני יעל אני רוכבת בחוות הפארק ואני עוד חודש בת 15....... תהני בפורום
ברוכה הבאה../images/Emo6.gif היי שלי אני יעל אני רוכבת בחוות הפארק ואני עוד חודש בת 15....... תהני בפורום