חדשדש

Guid

New member
תלוי,

אם זה החדר שבו אתה מחזיק את המנגות שלך אז כן! בהחלט כן! *-*

Guid

New member
רציתי לומר לך את זה כבר מזמן,

אבל אתה כבר לא... עכשיו מנגות זה הקטע שלי. XD זה כזה שרשור הזוי... ^^``

היי D:

ברוך הבא 3: אני מקווה שתהנה פה~ ראור. [הייתי סוקלת אותך על כל האוסף הזה~ *מקנאהמקנאה* אבל... לא הייתי רוצה שתרגיש לא רצוי D;].

Bakura

New member
../images/Emo96.gif מרשים מאוד מאוד.

זה קעקוע אמיתי שעשית? D: וברוך הבא

TakeshiSensei

New member
אכן קעקוע אמיתי

חיחיחי. הייתי מראה לכם משהו נחמד של Takeshi Obata שיש לי, אבל אני לא רוצה באמת לגרום לכם לסקול אותי. ( מישהו יודע מה זה ה DEATH BOX ? ^_^ )

Guid

New member
אני מכיר death note... זה קרוב?

כי זה גם של טאקשי אובטה...

TakeshiSensei

New member
חחח לא לא

DEATH BOX קשור לDeath Note. זה פריט אספנים של טאקשי אובטה. יש לי שם רפליקות גדולות של הדפים אשר טאקשי סנסיי אייר עליהם קטעים מתוך דת' נוט. יש לי פיגר של לייט, L ומיסה מיסה וכמו כן גולגולת מדהימה של שיניגאמי. וכמובן... הארט בוק של טאקשי סנסיי העונה לשם Blanc et Noir עם איורים שונים שלו. אם יהיה ביקוש, אני אצלם ואפרסם.

UselessCds

New member
רגע..

יש לך את הפיגרים של L לייט ומיסה שעולים איזה 150 דולר כל אחד?! אהההההההה >< אני מוכן לתרום כליה בשביל הפיגר של L >< :(((((((((((

UselessCds

New member
וגם תצלם!

אני רוצה לראות! (ואז אני אתאבד כי לי אין כאלה) יוווווווו איזה שולט אתה אררר למה לי אין עבודה או משו שיכול להכניס לי כסף ><

UselessCds

New member
שמתי לב לעוד משהו

יש לך את הפיגר של הגאנסלינגר של ספון? או שזה משהו שונה? הוא פשוט מגניב טילים >< מאיפה קנית את כולם? (וכמה הם עלו לך בערך?)

TakeshiSensei

New member
לא נראה לי שאלו אותם פיגרים

הפיגר שלי יש זה פיגר משולב של שלושתם ביחד. הוא דיי גדול. וכן, זה הגאנסלינגר. בזמנו קניתי בחנות קומיקס וירקות... אפשר להשיג בEBAY. אני פאנאט של הפיגרים של ספון !! כל אחד עולה בערך 100 שקל אלא אם כן זה ה-12 אינץ' שעולה 250. בקשר לפיגר של דת' נוט, אני אצלם מחר.

UselessCds

New member
אהה

נראה לי אני יודע על מה אתה מדבר (משוטט הרבה באייבי) הזה שהם ליד קיר נכון? פשוט יש פיגר שאני ממש אוהב של L שעולה איזה 170 דולר +- ואין מצב פשוט שאני משיג אותו והוא פשוט אחד המגניבים הייתי נותן את הפסלון של השינגמי בשבילו ><

TakeshiSensei

New member
כן, זה הפיגר שהם ליד הקיר.

והפיגר הזה דווקא לא משהו.. מה שכן בטח אפשר לעצב אותו בתנוחות שונות בגלל המפרקים, אבל זה מכער אותו.

UselessCds

New member
לאדע, אני דווקא אהבתי אותו...

המפרקים לא מפריעים לי, במילא רואים אותם רק בכפות ידיים...

TakeshiSensei

New member
זה בטח FAN MADE, בגלל זה הוא עולה ככה

למרות שיש גם פיגרים שהם MASS PRODUCED ועולים המון. פיגרים זה עסק יקר... ניסיתי להכנס אליו אבל הוא גזל לי המון כסף. גם די וי דיים יפנים זה לא זול.

למעלה