חדשדש

UselessCds

New member
האמת שאת הפיגר הזה ראיתי בכמה אתרים שמוכרים ד

אבל המחיר הכי נמוך שמצאתי זה 159.90 דולר.. ראיתי פעם פעם לפני מלא זמן באיזה פורום יפני תמונות מתערוכת פיגרים של אנימה ומשחקים שאנשים הכינו, זה היה פשוט משהו מדהים, כל פסלון שמה היה יצירת אומנות לשמה. באסה שכל זה באמת עניין יקר, היה כל כך יותר נוח להיוולד יפני ולהיות מוכשר עם גישה לדברים כאלה P:

enjye

New member
סוקלת בקונאי >.<

לא סתם ^^ ברוך הבא לפורום! D: אל תדאג כולם פה נחמדים (= מצטרפת לשאלה מאיפה כל הכסף למנגות האלה O_O והקעקוע מגניב!

TakeshiSensei

New member
אמממ עובדים וכאלה

אני אוטוטו בן 22 אז את יכולה להבין מאיפה הכסף... עובד והכל. ד"א, כל המדפים שאתם רואים ? הם כפולים, ז'תומרת מאחורי המנגות שאתם רואים, יש עוד שורות של מנגות ^_^ בערך 700+ במספר.

Guid

New member
וקראת את כולם?!

כי אם כן אז אתה מטורף... ^_~

TakeshiSensei

New member
כן, אמרתי שעברתי לקרוא קומיקס אמריקאי

מה שאומר שהפסקתי לקנות מנגות, למרות שאני קונה ושם... בעיקר Crying Freeman אם מישהו מכיר.

alexsobsession

New member
אומג!!

איזה קעקוע מגנייייייייייייייייייייב יש לך איסיקיו ? מסן ?

lgmtk

New member
אני רואה קליימור שם!

למה רק 2? אה ושאלה פליז T_T יש משהו שאתה ממליץ עליו במיוחד? איזשהי מנגה לא ממש ארוכה אבל טובה? עדיף לא שוג'ו או רומנטיקה :X

lgmtk

New member
רציתי להתחיל את האנימה...המנגה יותר שווה? P:

TakeshiSensei

New member
המנגה משלבת בתוכה

פחות או יותר אלמנטים מפומופו ומהסידרה הרגילה. הייתי ממליץ לך ללכת על המנגה.

Adi Chan

New member
אוו גל הבחור המגניב!

ברוך הבא, אני מקווה שתשאר^_^ אם אתה לא מזהה זו עדי עם הזכרון הגרוע0_0 ויש לך חתיכת אוסף נחמד שם!!! קיצור, תשאר פה, כיף כאן~ויש לנו מפגשים! אז תבוא אליהםXD

TakeshiSensei

New member
ברור שאני מזהה

אני מתפלא שאת זוכרת אותי עם הזיכרון שלך XDDDDDD אני אבוא, אני אבוא - לא אפספס ניסיונות סקילה נגדי ( מה יש לי, למה לעזאזל אני רוצה שיסקלו אותי ?! O_ם )

ayana

New member
ואוו

אני דוקא מתרשמת יותר מהקעקוע מאשר מהמנגות, אבל זו רק אני ^^" סחטיין על האוסף, ואיזה קומיקס אמריקאים אתה אוהב? DC ו MARVEL או דברים יותר אוף סטרים?

TakeshiSensei

New member
תודה, תודה

אני קורא גם דברים של DC וMARVEL אבל הסידרה שאני הכי הכי אוהב כרגע היא של ליין הVERTIGO וקוראים לסידרה FABLES. זה מספר על דמויות מהאגדות ( שלגיה, הזאב הגדול והרע מכיפה אדומה, נסיך האגדות וכדומה ) שכתוצאה מפלישה של צבא העונה לשם ADVERSARY הם נאלצים לעזוב את עולם האגדות ולהשתלב בעולם שלנו, בני האדם הרגילים. זה בעצם מספר על החיים שלהם וכל מיני תרחישים בינם לבין עצמם. זה מאוייר מצויין וכתוב עוד יותר מצויין. מומלץ ביותר. היא נחשבת לסידרת האוף סטרים הכי טובה שיש כיום.

הווו~~ התחלתי לקרוא אותם =D

מישהי סיפקה לי אותם דרך המסנג'ר.. *שיעול* אבל אז היא הפסיקה ממש בהתחלה ~_~ אז אין לי מושג מה קורה שם ;;

TakeshiSensei

New member
תבקשי ממנה להמשיך לשלוח ומהר

זה מעולה, את לא תוכלי לעזוב את זה לרגע.

למעלה