חדשדשים על המדף.

Rubycon

New member
Helter?!

Haven't heard Roxy and Are You Experienced until now?! oh well...

HelterSkelter1

New member
אההממ...

שמעתי בערך חצי מהשירים בAre You Experienced?. את רוקסי שמעתי לא מעט פעמים... אז איך שמעתי אם לא היה לי עד עכשיו? אממ כן... המבין יבין

OzzzzzY

New member
...

Lynyrd Skynyrd: Freebird: The Movie / Tribute Tour זה DVD שהוא בעצם משלב בין שני דיוידים שונים: Freebird: The Movie - שתי הופעות מאמצע שנות השבעים + הסיפור של הלהקה וראיונות של חברי הלהקה. Tribute Tour - הופעה מתחילת שנות התשעים , בהרכב שאחרי האיחוד.

MajorWinters

New member
קלאב, דיסק קלאב../images/Emo19.gif

באיזה סניף היית? שדרות התמרים אני מקווה? (ולמה לא התקשרת היינו נפגשים)

Speed King

New member
הדסקים החדשים שלי

יש לי שני אלבומים חדשים שקיבלתי השבוע האחד: Eric Clapton-Me And Mr Johnson לא סגנון שמאפיין את קלפטון יותר נוטה לג'אז ... סך הכל אלבום טוב אני אוהב אותו... והשני האלבום של אגדת הרוק הכבדה ביותר... אלבום מדהים האהוב עליי ביותר שלהם! Black Sabbath-Volume 4

melancholy man

New member
לא ג'אז

לסגנון הזה וראים דלתא בלוז, רוברט ג'ונסון, ששיריו הם אלו המעטרים א האלבום, נחשבים על ידי רבים למלך הדלתא בלוז (הדלתא המדוברת היא כמובן זו של נהר המסיסיפי), גב אם יש לי ביקורת לאלבום הזה וככל שאני שומע אותו יותר יש לי פחות ביקורת, הוא שלפטון קשישא נאמן מידיי למקור, אב במקרה של ג'ונסון, יכול להיות שאפילו זה לטובה.

VeraLynn

New member
חדשים אצלי..

הייתי פעם אחת בחופש הזה בת"א בגלל בעיות מוחיות של האמא שלא מרשה לי לצאת מיבנה.. :/ אז אם כבר ת"א חזרתי עם סטוק דיסקים ותקליטים דיסקים- צליל מכוון שמעתי עליו כל כך הרבה שלא יכלתי להתאפק :) cream- disraeli gears טוב זה בעצם כבר אלבום שהכרתי כי ידיד שלי הלווה לי את התקליט וממש אהבתי את האלבום הזה וכשהוא לקח לי אותו היה קשה חח אז קניתי את הדיסק colosseum- valentyne suite טוב אני חייבת להודות שעודד ומי שהגיב לקנייה שלו לפני שבועיים בערך סיקרנו אותי והייתי חייבת לשמוע וממה ששמעתי- אהבתי :) renaissance- innocents & illusions 2 אלבומים בדיסק אחד של רנסאנס... מה עוד אפשר לבקש the byrds- fifth dimension כל מילה נוספת מיותרת תקליטים- yes- relayer למרות שיש לי אותו כבר בדיסק :) mike oldfield- ommadawn האלבום הכי טוב של אולדפילד ושוב כל מילה נוספת מיותרת supertramp- crime of the century the moody blues- question of balance שם טוב לוי- התעוררות אין הרבה מה לפרט על שלושת התקליטים האחרונים משום שלא יצא לי לשמוע אותם או עליהם וכל אחד מהם עלה לי 5 ש"ח והם במצב מצויין אז יכלתי לקחת את הסיכון :)

giloni

New member
שאלה לי אלייך

האלבום של Renaissance לא מוכר לי. יש שתי אפשרויות שאני מכיר (ושתיהן נפלאות, כמובן): אחת, האלבום הראשון והשני בכריכה אחת (Renaissance+Illusion שמתעד את אלבומי ההרכב הראשון-הקדום של הלהקה - פליטי היארדבירדס); השנייה, אלבום שהוציא אותו הרכב (פחות או יותר) בשנת 77 או 78 תחת השם Illusion, והוא כולל למעשה שני אלבומים, האחד נקרא Out of the midest והשני הוא Illusion מ1971. על הצירוף שציינת לא שמעתי - אולי משהו חדש שאינני מכיר. מכל מקום, יופי של קנייה ולא רק רנסאנס. יקי

VeraLynn

New member
האפשרות הראשונה :)

רציתי גם לקנות את גרייב ניו וורלד (אין לי כוח לאנגלית :)) של הסטרובס בהשפעתך אבל לא היה להם את זה שם... אז לא נורא... פעם אחרת :)

giloni

New member
כן, ראיתי את ההוצאה הזו

ב AMG אחרי התגובה שלי.זה מה שקורה כשלא מתעדכנים. מכל מקום, שני אלבומים נהדרים של ההרכב האורגינלי, שממעטים לעסוק בו ולהשמיע אותו לעומת ההרכב המאוחר עם אנני האסלאם שזוכה להרבה יותר ייטינג (ולא שהוא רע, חלילה). יקי

VeraLynn

New member
שלא היה לי כסף באותו רגע :)

אבל תשמור לי אותו, זאת הקניה הבאה שלי :)

גם אני קניתי דיסקים באילת

ההבדל היחיד הוא שאני גר שם 3 דיסקים ב99 שירים מהיער של ג'תרו טאל אדום של מלך הארגמן וגם ענק עדין

חדש דנדש מאתמול...

ביקור קצרצר בתל- אביב הניב את צמר גפן מתוק של גרוניך,ממה ששמעתי בהחלט אלבום שווה ומומלץ... גרוניך שיחק אותה בהחלט באלבום הזה... מזכיר לי משהו את ג'אנטל ג'יינט בחלק מהשירים.. בתור מישהי שעד לא מזמן די סלדה ממה שנעשה בארץ אני חוזרת בי...

טוב - אתם לא תאמינו ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

אבל אני, ניצן החייל, זה שתמיד מתלונן שאין לו כסף לדיסקים חדשים, ושהשרשור הזה רק מוציא לי את העיניים - אני התחדשתי לי קצת. ככה - לכבוד החג... אז רכשתי לי ארבעה חדשים, כולם במחירים נוחים מאוד... מה דעתכם? טן ניו סונגס - לאונרד כהן סתם, היה בהנחה. פחות טוב מכל מה שעשה אי-פעם. הגרייטפול דד - וורקינגמנ'ס דד לא כמו תקליטי הופעה שלהם, אבל עושה שמח כששוטפים כלים. סיימון וגארפינקל - ברידג' אובר טראבלד ווטר פשוט היה חסר בתקליטיה. עכשיו לא. בוב דילן - דיזייר אחד הטובים שלו. ללא ספק.

melancholy man

New member
חדש אצלי

אז הדירה החדשה נמצאת 2 דקות הליכה משני חנויות מאוד מפורסמות כאן, הנמצאות בסמוך לכיכר עליה הונח פסל מזעזע של יעקוב אגם (מה שנקרא הסבר נוסח עדות יקי :-;) כך שהמינוס צפוי לגדול. פצחתי בקניית מתנה מאוד מאוד שווה, למישהי שקוראת את פרום ומאחר ולא מסרתי אותה עדיין אשמור אותה בסוד. חוץ מזה, מתנגן עכשיו במערכת שלי הקופסא החדשה שקניתי: Those were The Days של אלוהים ולהקתו, הלו הם Cream שמעתי את הקופסא המכילה שני דיסקים של הקלטות אולפן ועוד 2 של הופעה חיה, באופן רצוף מאז יו שישי בבוקר והמסקנה היחידה שיש לי היא שמדובר בפריט חובה אמיתי בכל בית שיש לו איזושהי זיקה ולו אקראית לרוק אנד רול. ארי שנים ל רכישת בעיקר דברים שיש לי כבר על תקליטים, וקופסאות משומשות של חומרים ממוחזרים ורימאסטרים מעצבנים, סוף סוף פגשתי קופסא שמצדיקה כל גרוש (234 ש"ח, נדמה לי) רק בשביל זה היה שווה המעבר לדיסקים. חוץ מזה שיחזרתי את highway 61 של דוגמן הבית של ויקטוריה סיקרטס, הו הוא הרב צימרמן שליט"א, שמי שצריך הסבר למה הוא חייב להיות אצלכם, נמצא פשוט בפורום הלא נכון

noosh

New member
תתחדש../images/Emo70.gif

גם על האלבומים וגם על הדירה
מיקום מעולה מצאת לך...

למעלה