חדשדשים על המדף.

ThePiper

New member
חדשדשים על המדף.

קודם כל, אני רואה שהספקתם הרבה בחמשת הימים שלא הייתי פה (ובקשר לקורט קוביין, תודה לאל שהאדיוט מת). הייתי בנסיעה לאילת, ואיזו נסיעה לאילת תהיה נסיעה לאילת אם לא קופצים לבקר בחנות הדיסקים המקומית? ובכן, הלכתי לטיול קצר בדיסק סנטר וחיפשתי לי כמה אלבומים, ודגתי את השלושה הבאים: Love- forever changes כן, סופסוף הנחתי ידי על יצירת האומנות של ארתור לי וחבורתו. האלבום היחידי למעשה שידעתי איזו מין מוזיקה יש בו. Cat stevenes - tea for the tillerman אלבום זה הוא חתול בשק מבחינתי P: אבל מהאזנה ראשונה שנעשתה ברפרוף, אני חושבת שאני אוהב אותו. Bob Dylan - Highway 61 revisited אז כן למדתי משהו מהולדן וקניתי את האלבום היחיד שלא היה אלבום אוסף מבין כל הדילנים =) עכשיו (טוב, לא באמת עכשיו כי אם אני אקשיב לעוד תו אחד אני אקיא) אני אאזין לשניים האחרונים בתשומת לב ואתן התרשמותי.

yoavsc

New member
חדשים אצלי

חזרתי מת"א עם סוג של סטוק נתחיל באריק איינשטיין - שבלול + פוגי + פלסטלינה , הרי הם שבלול בקופסה , שעלתה לי 80 ש"ח.. עוד לא שמעתי, אז נרחיב אח"כ. ששת - ששת. נאמר כבר הכל לפני כמה ימים. Big brother & the holding company - cheap thrills הרבה זמן התלבטתי אם לקנות את זה. מצד אחד, זה נחשב לאלבום מצוין, והם יודעים לנגן החברה.. מצד שני , ג'ניס היא לא כוס השוקו שלי. Country Joe & The Fish - Electric Music for the mind and ears נדמה לי שככה קוראים לזה.. על השולחן בקצת אחרת היה גליון של דליה הפסיכית, ובדיוק הייתה שם רשימה של 10 הטובים של סאן פרנסיסקו.. וקאנטרי ג'ו כיכב שם... אז החלטתי לנסות.. שמעתי בחנות, ועכישוזה אצלי. דרק והדומינוס - ליילה ודברים אחרים. רציתי עוד משהו סאן פרנסיסקו-י , אבל עם שירה יותר נעימה מזו של ג'ניס,המוכר השמיע לי את Ivory, הם טובים, אבל נשמעים בעיני יותר מדי כמו ג'פרסון איירפליין.. והגעתי ל10 דיסקים בכרטיסיה, אז הייתי צריך לקחת משהו. הושטתי יד אל המדף, ויצאתי עם האלבום הזה.

Tidal

New member
אוה! חיפשתי שרשור כזה!

למרות שהבטחתי לעצמי שעכשיו אין דיסקים עד שאין מספיק כסף למגבר רגליי לקחו אותי לטאואר רקורדס אתמול בערב [נשבעת, אני ביקשתי מהן לעצור! פרחחיות!] פתאום קלטו עייני את Tarkus של ELP שאני חומדת כבר המון זמן ודקה אחרכך כמה דיסקים של ג'ניס. האמת שחיפשתי אחד שלא היה שם, אז לצערי נאלצתי לקחת אוסף..הייתי חייבת את סאמרטיים שיהיה שם. נפלא. אז הידיים שלי, פתאום, למרות שאמרתי להן לא, לקחו את שני הדיסקים. הנזק לכיף ולמגבר העתידי -110 שקל. שניהם. יוהוהו! וגם גנבתי לאבא [ברשות. נשבעת.] את שחרזדה של רנסאנס. "אבא אני יכולה לקנות ממך את זה?" "קחי" "לאלא אני אקנה. כמה?" "5 שקל" יאללה. יפה לי.

6565

New member
גם אני קניתי את שבלול בקופסא

אחד הדילים היותר טובים שעשיתי בזמן האחרון... גם שבלול שהוא בוודאי אלבום מופת שבזמנו גם היה חדשני ונועז מאוד, שירים כמו "מה אתה עושה שאתה קם בבוקר" ( ואל תגידו לי ש"מה אתה רואה שאתה קם בבוקר? - ברובם אני לא מוצא אותה אחת" היא לא שורה מהפכנית ומתגרה לסוף שנות השישים ), "אבשלום", "קח לך אישה" ( קלאסיקה של שלום חנוך וביצוע מעולה של איינשטיין ), "לילה של כוכבים" שהוא שיר מקסים וביצוע של אריק ל"בלדה על יואל משה סלומון" . את פלסטלינה ופוזי ( עם ז', פוגי זה בכלל מלהקה אחרת ( ולא פחות נחמדה ) עוד לא שמעתי, אז עדיף באמת שאני אחסוך במילים .

HelterSkelter1

New member
חדשים(כניעה למיסיונריות,ג'ת'רו וכו)

Zappa\Mothers - Roxy & Elsewhere אלבום מעולה ומומלץ. ג'אז רוק בהופעה חיה, עם קטעי קישור מפילים מצחוק של זאפה, כולל הבי-בופ טאנגו, שפשוט עושה חשק לראות את ההופעה בלייב. שווה! Jethro Tull - Stand Up Jethro Tull - Songs From the Wood ג'ת'רו טאל פשוט שיחקו אותה עם הבונוסים - כל אלבום כולל שירים מעולים בתור בונוסים, שרק הם מצדיקים את רכישת האלבום (וגם מחיר מצחיק של 40 ש"ח). מיותר לציין שהאלבומים עצמם מעולים. סטאנד אפ שווה אפילו רק בגלל העיבוד ל Bouree של באך. Gentle Giant - Free Hand \ Interview טוב, את פרי האנד אני כבר מכיר (אל תשאלו
), והוא כולל את אחת מיצירות המופת הגדולות ביותר של הלהקה - On Reflection. בקשר לאינטרוויו עדיין אין לי מושג. Strawbs - From The Witchwood יקי, נכנעתי לפרופוגנדה שלך, אבל עדיין לא שמעתי את זה. תן לי כמה ימים
. East Of Eden - Mercator Projected אלבום שרציתי לקנות כבר כמה די הרבה זמן... שילוב של ג'אז, הארד רוק בלוזי ופרוג. אלבום מיוחד, פרוג מוקדם שכזה, עם כינור חשמלי, גיטרות בלוזיות משהו וכלי נשיפה. לא שמעתי מספיק, אבל יש תחושה טובה בקשר אליו. Hendrix - Are you experienced? חוץ מזה שלקח לי די הרבה זמן משום מה למצוא את האלבום הזה, ועוד במחיר נוח, אין מה להרחיב, נכון?
חוצמזה שהסאונד לא מי-יודע-מה, למרות הרימאסטר החדש יחסית, כנראה שזה מהתקליט ולא מהטייפ המקורי... חראות!
. מישהו יודע האם ישנה גירסא שונה (הבנתי שיש לאלבום כמה גירסאות) עם סאונד טוב יותר במקרה?

MajorWinters

New member
בעניין bouree../images/Emo19.gif

הגרסא שבסטנד אפ והגרסא שבבונוסים של אקווהלאנג.... זה אותה אחת?

HelterSkelter1

New member
שאלה טובה

אני מניח שלא, אבל זה אמור להיות די דומה (עד כמה שאני זוכר). בכל מקרה, איכות הסאונד בבונוס של אקוואלאנג היא מזעזעת. הבאס חזק מאוד, החליל חלש מאוד.

pasteran

New member
לא

באקוולונג זו הקלטה מהBBC. לכן האיכות הפחותה. התפקיד של הבאס שונה. וכמובן שבגרסה המקורית (סטנד אפ) יש עוד כמה חלילים שמוסיפים טעם.

melancholy man

New member
יקי אני מקווה שאתה קורא את זה

יש תקווה למיסיונרים. אגב, לא נעלמתי, עברתי דירה ועוד לא סידרתי אינרטנט .(עשיתי עכשיו חיבור זמני מלפטופ של השותפה כי התגעגעתי יותר מידיי), אבל אני אחזור בקרוב ובקטן

giloni

New member
קורא קורא, בטח קורא

שאני אחמיץ משפט אחד שלך??? מחכה לפסק דינו של הלטר. תן לי בק-אפ בסנגוריה!! יקי

giloni

New member
אני לא מוכן לחכות יותר מדי

קודם כל תודה על כך שתרמת להעשרת קופתו של דייב קאזינס. הוא זקוק לקצת פנסייה לעת זקנה (הבן אדם או-טו-טו בן 60!!). שנית, איזו בושה זו תהיה לי אם לא תהנה (והבוס לשעבר ועבדך טענו יותר מפעם אחת שההנאה מובטחת כבר מהשמיעה הראשונה!). אז בקשה גדולה לי אליך: אם לא תהנה, ספר לנו! אם תהנה, ספר לחבריך! יקי

melancholy man

New member
מנצל את חמשת הדקות האחרונות שלי

באינטרנט השבוע (איזו כותרת דרמטית יש להודעה
) בשביל להסכים

HelterSkelter1

New member
טוב

סיימתי את השמיעה הראשונה שלי. ובכן כפי שאמרת: "ההנאה מובטחת כבר מהשמיעה הראשונה". אני עדיין לא רוצה לצאת בהצהרות, אבל אהבתי מאוד את Sheep ,A Glimpse of Heaven ואת The Hangman and the Papist. ווייקמן עושה שם עבודת קלידים מדהימה, זה ישר קופץ לאוזן. אבל עדיין מוקדם כדי להביע דעה. אגב, שמעתי כבר בעבר את New World ואת Heavy Disguise מתוך Grave New World (אל תשאל איך
) והם מעולים, במיוחד Heavy Disguise שהוא שיר מופת.

HelterSkelter1

New member
אגב

קאזינס מנגן שם על משהו שנשמע מאוד כמו סיטאר, דבר שמוסיף המון לסאונד של האלבום. זה כנראה כלי בשם "Dulcimer" שאין לי מושג מהו
. או שזה הבאנג'ו?

giloni

New member
דולצימר ואפילו חשמלי

אם-כי כמובן יש שם גם באנג'ו בשיר אחד או שניים וגם סיטאר, שמנגן עליו המתופף ריק האדסון. אהבת את השירים הנכונים. נסה את השיר Sheep שהוא שיר ה"פרוגרסיב" המובהק הראשון של הלהקה עם כל האלמנטים הדרושים על-פי מדד ברייטמן, וחווה דעתך עליו ככזה. ואם כבר הזכרת שיר מGrave new world ושיר מ Bursting at the seams קדימה, רכוש נא את שני אלה ונוכל להרחיב את גבולות הדיון. ביי יקי

giloni

New member
תיקון

קודם כל שמעת את Sheep אז מה אני רוצה ממך. שנית, שני השירים שהזכרת הם מ Grave אבל בכל זאת אתה מוזמן גם למסיבת Bursting at the seams. כשנגמור עם אלה נעבור לאלבומים של ההרכב שיופיע ב 10 ביולי הקרוב בנירפסט, בפסטיבל הפרוג השנתי, Hero&Heroine, Ghosts יקי

למעלה