ברוך הבא^^
ה הולי בריאן New member 17/4/06 #26 היי, ברוך הבא! ספיר, בת כמעט [גם חודשיים! חח] 15. אני די מופתעת שכל הבנות עוד לא התנפלו עליך, חח... המון בהצלחה!!! [ואם בא לך, יש מדריכים-טיוטוריאלים במאמרים של הפורום].
היי, ברוך הבא! ספיר, בת כמעט [גם חודשיים! חח] 15. אני די מופתעת שכל הבנות עוד לא התנפלו עליך, חח... המון בהצלחה!!! [ואם בא לך, יש מדריכים-טיוטוריאלים במאמרים של הפורום].
S super cat New member 17/4/06 #27 ../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifברוך הבא ../images/Emo13.gif אני סשה. בת 14 כמעט. גם עוד חודשיים P: מתי היום הולדת שלך ??? אהאה אתה בן תישאר
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifברוך הבא ../images/Emo13.gif אני סשה. בת 14 כמעט. גם עוד חודשיים P: מתי היום הולדת שלך ??? אהאה אתה בן תישאר
M Miss Naama New member 17/4/06 #28 ../images/Emo48.gif לא-להבריח ;;!!!!!!11111 אהמ. כן. היי ^^ נעים להכיר, אני נעמה בת 13
M mirymoo New member 17/4/06 #29 ../images/Emo80.gif../images/Emo209.gifברןך הבא אני מירי... כדאי לך לקרוא את חוקי הפורום ....למקרה חירום.. תיהנה פה
../images/Emo80.gif../images/Emo209.gifברןך הבא אני מירי... כדאי לך לקרוא את חוקי הפורום ....למקרה חירום.. תיהנה פה
T tamaguchi girl New member 17/4/06 #30 ../images/Emo89.gifברוך הבא D: אני רוית בת 14 עוד חודשים טיוטוריאלים (מדריכים בדוליז) תוכל למצוא בשורה הכחולה למעלה- בטאגליינס או במאמרים. את חוקי הפורום מישהי כבר תיתן לך כי אני עצלנית השתלבות נעימה
../images/Emo89.gifברוך הבא D: אני רוית בת 14 עוד חודשים טיוטוריאלים (מדריכים בדוליז) תוכל למצוא בשורה הכחולה למעלה- בטאגליינס או במאמרים. את חוקי הפורום מישהי כבר תיתן לך כי אני עצלנית השתלבות נעימה
C chaki finster New member 17/4/06 #22 שלום..חדש כאן ;;;^_^ אני דודי, בן כמעט 14 (חודשיים!!!), מעוניין להתחיל להכין דוליז. אשמח לקבל עצות ועזרה ו...נעים להכיר ^_^
שלום..חדש כאן ;;;^_^ אני דודי, בן כמעט 14 (חודשיים!!!), מעוניין להתחיל להכין דוליז. אשמח לקבל עצות ועזרה ו...נעים להכיר ^_^
ה הילי הנסיכה New member 20/4/06 #32 הי אני חדדשה =]] קוראים לי היליי.. דוליי ראשונהה - לא גמורהה עדיןן.. לא יודעת להצליל:S
N NaamaHilary New member 22/4/06 #33 היי אני חדשה:] אני לא מבינה כלום בדולי.. אני תמיד עושה לפי מדריכים למה ההצללות שלי גרועות... הייתי שמחה אם תעזרו לי:]
היי אני חדשה:] אני לא מבינה כלום בדולי.. אני תמיד עושה לפי מדריכים למה ההצללות שלי גרועות... הייתי שמחה אם תעזרו לי:]