חדשדשות בפורום:]

miss beauty

New member
חייבת עזרה דחוף!!!

לקחתי בסיס ריק , ועליו ציירתי(בצייר) בגדים.מצאתי שער שמתאים לו , אבל זה היה על בובה אחרת.אז מחקתי את כל הפנים שלה , ונשאר לי רק השיער.הבאתי את שני הדברים לאותו חלון , וכשאני מנסה לשים אותם אחד על השני , יש לי חלל לבן סביב זה , וזה מסתיר את הדמות!ואין לי שמץ מה לעשות... יש למישהו רעיון?

fat luey

New member
שלום.../images/Emo13.gif^^

פה אנחנו מציירות את הבגדים\שיער\אביזרים בעצמנו, ולא לוקחות מדוליז אחרות. אם לא הבנתי נכון, והשיער שאת מנסה לשים על הדולי נעשה על ידך, פשוט תלחצי על הכלי הזה שמעבירים איתו דברים [
] ואז באפשרויות למטה בסרגל הכלים קחי את האפשרות השנייה. דוליז משרשרים לשד"חם [-שרשור דוליז חדשות מסודר-], שמסומן בתמנון סגול,
, ושאלות לשעו"ה [-שרשור עזרה ובקשות הדדי-] שמסומן בשבלול,
. אנחנו לא נוהגות לפתוח שרשורים חדשים- אלא רק ע"י המנהלות ובאישורן.

miss beauty

New member
יש תוצאות!!!

השיער נראה נורא..אני יודעת...אבל אפשר תגובות

TBY4

New member
היי

קוראים לי טלי ואני חדשה פה ובעינייני הדוליז והתחלתי עם זה כי אני אוהבת לעצב ועכשיו הורדתי מפה פלטות ובייסים ועכשיו אני עובדת על הדולי הראשונה שלי, ובקרוב אני אציג אותה!

lady blak

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה../images/Emo199.gif../images/Emo220.gif|און|

כרובית הכרובית[ברוכה הבאה...] אני מאי בת 11 ו4 חודשים.. השתלבות מהירה ישלחו לך כבר ת'חוקים אני עצלניה... בת כמה את?

LittleGirl4

New member
../images/Emo13.gifשלום...

היי! אממ...אני כבר כמה שבועות מכינה דוליז, ואני לא ממש טובה. אז החלטתי להצטרף לפורום ואולי אני יצליח להשתפר [?] נמנמ. זהו כעיקרון.

mirymoo

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo209.gifברוכה הבאה!

http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=338&msgid=57569146 זאת כתובת קסומה שתוביל אותך לחוקי הפורום! יהיה נחמד אם תפרסמי דולי שלך תיהני פה

chaki finster

New member
שלום..חדש כאן ;;;^_^

אני דודי, בן כמעט 14 (חודשיים!!!), מעוניין להתחיל להכין דוליז. אשמח לקבל עצות ועזרה ו...נעים להכיר ^_^

למעלה