חדשדשה

חדשדשה

נעים מאוד... החלטתי להצתף לפורום אני רואה שהוא מאוד פעיל ועוזר אני אספר קצת על עצמי אני הבת 19.. בשרות הצבאי שלי עברתי לא מאט בחיים אך למרות הכול למרות כל המשברים ידידי תמיד אמר לי את המשפט שלקחתי אותו תמיד לליבי "תחייכי לעולם והעולם יחייך אליך" וכך באמת עשיתי החלטתי לצאת מהדיכאון שהיתי בו ולשמוח ולראות דברים בצורה אחרת בצורה של ללמוד להתמודד להתגבר להיות חזקים ונחושים. אז להגיד שאין משברים ושאני לא נשברת זה שקר אני כן נשבר לפחות פעם בשבוע אבל מה לעשות זה הטבע אבל זה יותר טוב מפעם שהיתי כול יום נשברת. איזה כול יום כל שעה דקה ושניה בקיצר מקווה להשתלב...

לנושנוש

New member
ברוכה הבאה לפורום!../images/Emo140.gif

אז ממה את נשברת ומה השיטות שלך לצאת מזה?

מה עוזר לי

לא יודעת לחשוב על הטוב שהכול דבר מה למדתי מכול דבר ודבר רע שברתי בחיים לקחת את הלקחים ולדעת שפעם הבאה זה לא יקרה מה עוד.. לדבר עם אנשים שאני אוהבת להיפגש איתם לשמוע מוזיקה שאני אוהבת כל הדברים הקטנים האלה משחיכים ממני את הכול

ברוכה הבאה-אהבתי את הכינוי שלך ../images/Emo24.gif

החיים מלאי משברים ומה שחשוב זה שנמצא את הכוחות והאנרגיות להתמודד עם המשברים הללו כאשר אנחנו נפגשים עימך במהלך דרכינו. מקווה שתמצאי פה את המקום להיעזר ולעזור
.

ברוכה הבאה

אומרים שמה שלא הורג אותך מחשל אותך וכל החיים הם מסלול מכשולים אחד אחר השני

תודה..

צודקת במאה אחוז וככה באמת נקודת המבט שלי היא היית ככה פעם אז אומנם אחרי כמה דברים היה קצת איסוסים לגבי המשפט אבל אחרי כמה זמן גילתי שגם על הדברים הכי קשים וכואבים זה נכון

למעלה