חדר 1022: אולם או כיתה?

MichlinM

New member
חדר 1022: אולם או כיתה?

מישהו יודע איך נראה החדר 1022 בבניין המדרגה? מבחינת אולם או כיתה רגילה עם כסאות ושולחנות. תודה רבה.

deathcaster

New member
ממממממ

נדמה לי שזו כיתת מחשבים אבל יכול להיות שאני טועה...... מה זה בכלל משנה ? (פסיכומטרי?)

MichlinM

New member
קלעת בול - בהחלט פסיכומטרי

אני אחדד את העניין: לפי מה שהבנתי, זו היא הקומה הראשונה בבניין המדרגה, בה יש אולמות וכיתות. אני שואל על חדר 1022. שוב - יש למישהו יש מושג?

deathcaster

New member
תגובה

אני אחדד את העניין
זו אכן הקומה הראשונה בבניין המדרגה.... ושוב... מה לעזאזל זה משנה אם זה אולם או כיתה?
עושים את המבחן וזהו

MichlinM

New member
לא בקשתי את דעתו של אף אחד...

אתה לא יודע, אל תענה. בקשתי ממך משהו? חוץ מהמתחכם - מישהו יודע?

stkachov

New member
נדמה לי

שזה אולם, כי הכיתות בקומה זו מאוד קטנות. אבל... אני לא בטוח ב 100%.

deathcaster

New member
אני עשיתי בכיתה קטנטונת כזו פסיכומטרי בעלומיי

הרחוקים, אין עם זה שום בעיה ומאז כבר החליפו את הכיסאות והשולחנות הרעועים שהיו שם

MichlinM

New member
בדוק?

איך הכיתה נראית? כסאות מקובעים או רגילים? כסאות סטודנט? כסאות שמחוברים לשולחן של מי שיושב מאחורה (כמו באולם)? תודה רבה.

MsUnderstood

New member
אפעם לא הבנתי את הלחץ מאיך הכיסאות

והשולחנות נראים בפסיכו זה שולחנות כמו בבצפר עם כיסאות רגילים...

MichlinM

New member
תודה רבה

זה לא עניין של לחץ. פשוט יש שאומרים שזה ממש לא נוח כמרגישים כל תזוזה של מי שיושב מאחורה (אם הכסא שלך מחובר לשולחן שלו).

stkachov

New member
כשעשיתי קורס פסיכ'

המדריך שלנו היה "מפתיע" אותנו במהלך הסימולציות ע"י מעשים כמו דפיקה מתמשכת עם פטיש על קיר הכיתה, השמעת קולות מוזרים, הזזת שולחנות בכיתה בקומה שמעל, והקפאת התלמידים ע"י כיוונון המזגן למשהו כמו 10 מעלות... אחרי כאלו "הפתעות" כולנו באנו רגועים לבחינה, בידיעה שאין דבר שיכול להפתיע אותנו במהלך הבחינה האמיתית

למעלה