חדר ציור

אחת כזו

New member
חדר ציור

שלום לכולם אשמח מאוד לקבל את עזרתכם: בעלי הטרי אוהב לצייר (כבר מזמן לא צייר) ואני רוצה לעשות לו הפתעה ליום ההולדת -להפוך את חדר העבודה לחדר ציור בשבילו,ולחדש לו את התביב,אשמח לקבל כל רעיון שיוכל לתרום לאווירה ולהפיכת החדר למקום שכייף לצייר בו,(ריהוט, צבע, בדים, לא יודעת איך להתחיל) אין לי מגבלה של תקציב אז אתם יכולים להציע כל דבר ובלבד שאני אוכל לעשות בעצמי.(כמובן אם יש ריהוט ספציפי מוכן אז אני לא מתכוונת לבנות אלא לקנות...)מה צריך וחשוב שהחדר יכיל? גודל החדר הוא 3וחצי על 3 וחצי מואר היטב (אור טבעי). תודה מראש לכווווללללם.

מאגר

New member
|../images/Emo91.gifחדר ציור

לדעתי האדם הטוב ביותר שיכול להגיד לך מהצריך הוא צייר אי לכך אנני יודע מהיכן את בארץ אבל באיזור חיפה והצפון יש לך את עין הוד אן פת אם תמצאי שם עוד צייר או שניים וביפו העתיקה הם יכולים להגיד לך בדיוק מה צריך צייר בחדרו (סטודיו) בבירכת שנה טובה וגמר חתימה טובה וחג שמח

אישה טריה, ואהבת...

אם אני רוצה להיות מגעילה, הייתי אומרת, שבלי בעיה של תקציב, אולי מאפשר לך להזמין מעצב/ת, כמו שצריך... מצד שיני, אם אני חושבת, שבן זוגי לוצה להכין חדר שטוב לי, לעבודה יצירתית, הייתי במבוכה גדולה - את מנתרלת את הבן אדם, שעבורו מיועד החדר! שום צייר משום מקום לא יכול להגיד מה הוא צריך, מאשר הקורבן בעצמו! תחשבי, אם לא תצליחי במשימתך, הוא צריך לעבוד במקום, שלא טוב לו, ועוד להגיד טודה!!! תגידי, את רוצה לקלקל את הקשר שלך עם בעלך, כבר עכשיו?! את יודעת, אני אישה מבוגרת, ומול עיניי העושר שלכם, שבסכנה ממשית, אם תיתערבי בדבר אינטימי כול-כך, כמו חדר ליצירה... דרך אגב, לציור בקושי צריכים דברים בחדר. צריך אור טבעי טוב, ארגז לניר, מעלו הצבעים ומתקן לבד. כל דבר רק מפריע את האנשים, כי לצייר בצורה חופשית, לעשות בלאגן, לכלוך, בצורה חופשית... חדר בלבד לא מספיק, כי בגלל הריח של הצבעים, עדיף מקום מאוורר היתב ליבש את הציורים, ולאחסן... תשמעי, על תעשה הפתעה כזאות...

SpicyTuna

New member
תשמעי אווה, את בעייתית

אווה, אני מעריך מאד את עצם היותך מנהלת הפורום, אבל מה סך הכל ביקשה האישה הנפלאה הזו, להפתיע את בעלה? כנראה הם מכירים מספיק טוב והיא מרגישה כי היא יכולה לעשות זאת למענו. כמו כן היא מודיעה שאין בעיית תקציב, מתי פעם אחרונה שמעת על זה ??? פשוט נפלא היא יכולה לעשות ככל העולה על רוחה. אאבל במקום לתת עצות מועילות (מה שלאט לאט אני מגלה שאת פשוט לא עושה ) את מדכאת את יצר העשייה, מציעה כרגיל את שירותיך (בטח שלחת לה מסר אישי שהיא יכולה לשכור אותך) ובעצם מסבירה כי היא צריכה עוד חדר ? אולי שתרכוש עוד בית בשביל הנושא ??? הפורום נועד להתייעצות, דיונים, שיתוף ברעיונות.... לא רק בתכנון בתים על הנייר ובנייה מן היסוד, לעיתים יש אילוצים : יש רק חדר אחד! אני מבטיח לך כי יצא לה חדר מדהים בעיקר בגלל האהבה המושקעת בו. אווה, תבדקי את עצמך ואת אופן ניהול הפורום שעליו כבר דובר רבות

לא הבנת כלום!

ודי נמעס לי מהטיפוסים שכמוך, שרק ביקורת יכולים לכתוב, ואף דבר, שנוגעה בעיקר! למה לא מציגה את עצמך כמנהל/ת? חודשים כותבת לכמוך, שהדרך פתוח לפני כולם!לחליף שמות, זה מה שאתם יודעים טוב-טוב. להסתתר, ולרוק על אחרים!

SpicyTuna

New member
השם הקודם הוא EWAVE

רציתי לשנות מזמן, לא יצא לי. אני לא כותר רק ביקורת, אלא מנסה גם לעזור כל אימת שאני יכול. אני לא מציג עצמי כמנהל כי אין לי מספיק זמן, ובכדי לעשות זאת כמו שצריך צריך להקדיש זמן. אמנם זה די נחמד לקבל קו ADSL חופשי לבית, אבל לדעתי ללא ספק צריך לעמוד מאחורי הפורום בעל מקצוע (אדריכל/ית, מעצב/ת פנים וכו´). שורה תחתונה: אני שמח שקיבלת את ביקורת הגולשים והודעת על עזיבתך. שוב תודה על העשייה עד כה, בהצלחה בהמשך

אין לי ADSL בחינם, את הכל משלמת

מכיס הפרטי שלי. ולא עוזבת את הפורום, רק לא רוצה לנהל אתו, כי גם לי אין זמן לשתויות... בהמשך, יכולה לכתוב, מה שבאה לי...ומתי שבאה לי.

ובדקתי, איזה מסר שלחתי לך, עוד,

שהיית בשם הקודם שלך, ילד. אז בבקשה, תספר לאנשים, כשביקשתה המלצות לאדריכל פנים, המלצתי לך למישהיא, אבל לא על עצמי... ואתה יכל להיות בטוחה, שבעצמי פניתי לאנשים מקצועיים, שיכולים לנהל את הפורום, ולא רק לעשות רוח רפעים... לילה טוב ילד

s u z a n a

New member
הלו...הגזמת.....

אני מודה שגם אני כשקראתי את ההודעה של האשה שאומרת שאין לה בעיית כסף חשבתי באופן הכי טבעי שכדאי שתיקח מעצב... זה לא ברור לך שלמי שאין בעיית כסף את השירות הכי טוב יקבל ממקצוען? ואני ממש לא יכולה להציע את שירותיי אז מה פשר הירידה האגרסיבית חסרת הפרופורציות על אווה?

אלי ו.

New member
מה היא כבר אמרה?

1) לתכנן חדר לאמן זה דבר אישי מאוד ולא כדאי לעשות זאת בלי להתיעץ עימו. (לא "הפתעה" טובה) 2) באטליה של צייר כמעט ואין כלום ולכן לא מדובר בפרויקט כפי שהיא חושבת. עצות טובות כנות ומועילות לדעתי. אולי לא מה שהשואלת ציפתה לו, אבל בהחלט תשובה לענין. אוה אף פעם לא טענה שרק תכנון בתים מהיסוד היא מטרת הפורום. להיפך, הטענה שלה היא שכל דבר דורש תכנון קפדני מראש. לא מבין על מה אתה מדבר.

SpicyTuna

New member
יופי של יוזמה

אני ממש אהבתי את היוזמה, היצירתיות, האהבה וההשקעה. אני מצטרף לתגובה השניה וממליץ לך לפנות לאמנים בעלי סטודיו בכדי לנסות להבין את הצרכים, החומרים והעלויות. המון הצלחה בפרוייקט, שתפי אותנו איך יצא ותשלחי תמונות.

רעיון מקסים ../images/Emo13.gif

איזה כיף זה "חדר סטודיו" קטן, בתור אומנית חובבנית הייתי ממש שמחה לקבל הפתעה כזאת
אני מציעה להיכנס לחנות שמוכרת ציוד לציירים ולשאול אותם, אם הוא לא צייר המון זמן ואין לו שום ציוד, אז יש לך כמה וכמה דברים לקנות, אם הוא לא יאהב מה שקנית הוא תמיד יכול להחליף או להוסיף דברים, אבל עצם הרעיון, ממש נהדר, אני בטוחה שהוא מאוד מאוד יעריך את זה

למעלה