חדר כושר

חדר כושר

אהלן. נרשמתי לאחרונה לחדר כושר חדש (שינוי אווירה מחדר כושר קודם, שהרגשתי שם כמו עציץ - רואה ואינו נראה), ואני מרגיש שוב אותה תחושה. אף אחד לא פונה אליי, אף אחד לא מתייחס אליי.. ואני רואה איך פונים למתאמנים אחרים. אני יודע מה התשובה - להיות זה שיוזם ומתחבר אבל קשה לי. קשה לי להתחבר, לפתח שיחה עם אנשים זרים. ואני שונא ללכת לבד לחד"כ אבל אין לי עם מי ללכת. :(

כנ"ל היה אצלי. הפסקתי את האימונים.

בחדרי כושר, עפ"י נסיוני, אנשים לא פונים אחד לשני. כל אחד מתאמן לו לעצמו על המכשירים, וזהו. אתה מספר שיש שם מי שפונים אחד לשני? אולי אנשים שמכירים מקודם. כך הם הישראלים. אולי תנסה לפנות לאנשים במלתחה. שם יותר פתוחים לשיחה, לפי נסיוני.

זה ככה בכל מקום

הכל זה דיסטאנס , כולם מפחדים להראות את החסרונות שלהם ולהפגע . צריך למצוא דרך מקורית כדי להתחבר עם אנשים , אני עדיין לא מצאתי את הנוסחה , הלוואי שאמצא .

קרנוש272

New member
למה אתה הולך לשם?

קטע של אימונים או קטע חברתי?לחדר כושר באים בשביל להתאמן והרוב באים לבד. תתמקד בזה ותראה שיש לך פחות דאגות על הראש.

Lichy87

New member
לדעתי

זה דווקא יפה שאתה מגיע למקום מלא אנשים ומעוניין ליצור שם אינטראקציות מאשר רק להתחבא, לעשות את שלך, ולברוח. תתחיל מקטן. אם יש לך איזו שאלה או בעיה שנראה לך מתאים להתייעץ עם המאמן, תנסה לפנות אליו לשאול אותו משהו אחד. אותו דבר עם מישהו שמתאמן, אתה יכול לשאול אותו משהו על מכשיר מסוים או סתם שאלה כללית. ככה אתה יכול לתת לעצמך משימה לפעם הבאה שאתה הולך לשם להתנסות באינטראקציה אחת קטנה עם מישהו וזהו. אל תצפה ישר לדבר עם כולם ולהרגיש בנוח. תתחיל ממשהו קטן כמו שאלה סתמית. גם אם זה לא הולך והבנאדם עושה לך פרצוף ולא מגיב, העיקר עשית את שלך. חוץ מזה שללכת לבד לחדר כושר באמת דורש אומץ לדעתי, אז כבר כל הכבוד שאתה עושה את זה.

giorno231

New member
מניסיון של שנים, יש טיפוסים שמדברים בחדר כושר

לא כל אחד עושה את זה. לרוב השיחה מגיעה מהכיוונים הבאים: - וותיקים שמכירים שנים במכון - כאלו שמחפשים למכור מוצרים ומסווים את זה בשיחה רגילה - דיון על כושר בין כאלו שעמוק בעניין אם אתה לא באחת מהקבוצות הללו, אז אתה מהחלק שפחות מדבר ומתקשר עם אנשים במכון, ואני מעריך שכחצי מהאנשים הם כאלו. מתאמנים לבד, מקסימום שלום שלום עם אנשים שפוגשים, ותו לא. חוץ מזה, אולי תגיד מה שם המכון שאתה נמצא בו, יתכן ויש כאן אנשים שמתאמנים שם.

../images/Emo45.gif

יש לי ניסיון של כמה שנים בחדרי כושר, עברתי די הרבה חדרי כושר. גם לי היו תקופות שניסיתי לנצל את החדר הכושר לפגוש אנשים חדשים או בכלל כמקום למפגשים חברתיים וכל פעם מחדש ראיתי שזה לא ממש עובד... לדעתי זה גם תלוי באיזה חדר כושר, כמה גדול או קטן הוא (בגדולים יותר כגון חדר הכושר של אוניברסיטת תל אביב זה ממש ממש כל אחד לעצמו!) וכדומה, אבל באופן כללי חדרי כושר לא משמשים למפגשים חברתיים אולי למעט הדברים ש- giorno231 אמר

אבל...

אני כן ממליץ לעשות דברים כמו שליצ'י אמרה כגון לשאול את המדריך שאלות ולנסות אינטראקציה אפילו מאוד פשוטה כמו לשאול אדם שמתאמן עוד כמה סטים נשארו לו ובפעמים הבאות אם הוא נראה נחמד להמשיך לדבר איתו עוד :)

yardeni21

New member
אז אולי אתה תפנה לאחרים ?

אני מתאמנת בחדר כושר כבר 7 שנים אותו חדר כושר ואם פונים אלי זאת הסיבה שרוצים להתחיל איתי..חח אני תמיד באה עם אוזניות כי באמת המטרה שלי היא לא להכיר. אלא להיות עם עצמי ולהנות עם עצמי מהספורט. אני יודעת שאצל בנים זה די שונה, כי נגיד בהרמת משקולות צריך מישהו שיעזור לך.. אז אולי אתה תיקח את המושכות ? פעם הבאה שאתה מרים משקולות תתפוס לך איזה גברברון ותבקש ממנו עזרה.. ועל הדרך תפתח איתו שיחה :) אין מה להרגיש רע לגבי זה.

את יודעת ...

זה מאוד מעניין , אתן הנשים כבר מפחדות שיתחילו אתכן , ואנחנו הגברים כבר מיואשים כבר מלדבר אתכן ( שמא תדחו ) , אז מה הקטע פה ?

למעלה