למרות שמידע הזה היה באתר והוסר באופן תמוה (באתר היחידה לחינוך גופני), חברות באגודת הסטודנטים כן מעניקה 50 ש"ח הנחה במנוי לחד"כ. 550 ש"ח במקום 600. שתדעו.
אגב, למי שנמאס מהחד"כ או רוצה קצת פעילות גופנית אחרת, שבוע הבא נפתח חוג ג'וג'יטסו. זה יהיה בימי ראשון ורביעי ב 19:30 וזה עולה 10 ש"ח לשיעור לחברי אגודה. אני חושב שאני אלך...
את מתחמקת מלהפגש איתי... אז אני נאלץ לחפש עיסוקים אלטרנטיביים. חוץ מזה ג'וג'יטסו זה מגניב לאללה. זה כמו קרבות רחוב כאלה. אתה יוצא משם כולך אדום, שרוט, מזיע וחבול... מרגיש כמו גבר אמיתי.
נחמד אבל לא בשבילי. זה מזכיר לי את קרב המגע בצבא. בעעעעעע אין חוג סריגה או משהו? אגב, בעבר התלוננו פה שאין באוניברסיטה בריכה וכאלה. אז אמנם זה באסה אבל חדר הכושר באוני' ממש לא רע. יש בו לא מעט מכשירים והכי חשוב - הוא לא עמוס (לפחות לא ברביעי בערב
) בחדר הכושר של אוניברסיטת בן גוריון, לדוגמה, צריכים להירשם למכשירי הריצה מרוב העומס ורק כשמגיע התור שלך ברשימה - אפשר לעלות... אז כשאפשר - מותר לפרגן לאוני'
לא הייתי ממהר לפרגן. אולי ביחס לבן גוריון החדר כושר יותר טוב, אבל ביחס למוסדות אחרים, יש לו הרבה מה להשתפר. המכשירים ברובם מיושנים, חד"כ צפוף וקטן... וגם המחיר לא הכי אטרקטיבי ביחס לחדרי כושר של אוניברסיטאות.