חדרי ילדים

חדרי ילדים

הי, אני מחפשת רעיונות לעיצוב חדרי ילדים, בעיקר ציורים על קירות, רהיטים וכו'. אשמח לקבל מידע על אתרי אינטרנט מעניינים או חנויות ששוות ביקור. המון תודה...

גלית2002

New member
../images/Emo151.gifחדרי ילדים

בפורום "להיות הורים" יש גלריה של חדרי ילדים. בהצלחה. גלית.

אם הילדים מעל גיל 3-4 תשתדלי

לעשות איתם ביחד את הצביעה! הדמיון של הילדים הרבה יותר מעניין מאשר דוגמאות מאתר כלשהו!

מיכלקו

New member
אם יוצא לך להגיע לדן דיזיין

בבני ברק, מציעה לך לקפוץ לחנות רהיטי נוער בשם ברזילי (קומה עליונה). זו לא חנות לציעת קירות, אבל יש שם איזה חדר נוער עם ציור קיר פינתי שבעיני משגע. אם הייתי מחליטה לעשות ציורי קיר, הייתי מחפשת את מי שעשה את זה. טוב, זה כמובן עניין של טעם, אבל בעיני כל ציורי הקיטש המתקתקים עם עננים למעלה וכד', זה כבר מאוס. זה מיוחד ברגע הראשון, אבל אחרי כמה חודשים ימאס לך. ואם אין לך כסף מיותר, אז חבל להוציא 2000 ש"ח לציור קיר שיחזיק שנה. אני בעד צבע אחיד בגוון נעים, ועליו תשתוללי עם תמונות, בורדרים, מדבקות וכד'. ואם כבר ציור, אז לא על כל הקירות, אפילו לא על קיר שלם. הציור ראיתי בברזילי הוא על פינה של חדר: תופס חצי מקיר אחד, חצי מהקיר שלצידו וקצת פינה של התקרה. עדין אבל מרהיב. קחי בחשבון גם, שאם צריך מידי פעם תיקון בקיר (עבר הסדקות, לכלוך וכד'), כשהקיר מצויר זה בעיה. שיהיה בהצלחה, ואשמח לשמוע רעיונות שלך, קישורים לאתרים, ומה דעתך על הציור בברזילי. אני גם בעניין עיצוב חדרים כרגע, והנושא מעניין אותי.

מיכלקו

New member
עוד רעיון

שמישהי סיפרה לי שראתה ב"עבודת בית". את כל החדר צובעים בגוון נעים ושקט (נניח שמנת), ורק קיר אחד (את העמוק ביותר) צובעים בגוון חזר יותר (נניח צהבהב) ועליו מציירים קשת גדולה וצבעונית.

batt

New member
רעיון יפה, ואפשר את התקרה לצבוע

בתכלת ולעשות עננים בלבן בעזרת ספוג. או לצבוע את כל החדר בצבע אחד נניח שמנת, ולפתח תמונות גדולות של הילדים מתקופות שונות (רצוי בשחור לבן) ולמסגר במסגרות ציבעוניות. או.............. צבע חלק בחדר שוב... נניח שמנת ואת מסגרת החלון לשבור העזרת צבע אחר נניח אדום ואת להוסיף כמה תמונות עם מסגרות באדום... מה את אומרת?

מיכלקו

New member
לדעתי

תמונות מוגדלות של הילדים - נשמע יפה. אבל לא הייתי הולכת על שחור-לבן בחדר משחקים. אם שחור-לבן אז באיזור אחר של הבית. אני צבעתי בינתיים (יותר נכון, ברגע זה הסיני צובע) בצבע שמנת חלק, כי אני מאמינה שצריך רקע רגוע. רק אחרי שיעמדו הרהיטים אני אדע איך להמשיך. כי יש הבדל בין חדר שעומד ריק וחיוור לבין חדר בלאגן צבעוני. כשאני מסתכלת על חדר המשחקים שלי היום, אני חושבת שקשת בענן זה בכל זאת מקושקש מידי. אולי אני אצייר כמה טוליפים גדולים בצבעים שונים על קיר או שניים.

אלי ו.

New member
טוליפ = צבעוני (פרח)

אגב, היתה תקופה שצבעונים שחורים היו שווים יותר מזהב.

למעלה