הבת שלי הפעילה כזה תקופה מסויימת, ונכדתי הדריכה בחדר בריחה.מי מכם היה בחדר בריחה?
אוהבים או לא?
איזה סוגים של חדרי בריחה אתם מכירים?
עם מי תחכו לפצח את חדרי הבריחה?
סליחה, אך מה זה חדר בריחה?מי מכם היה בחדר בריחה?
אוהבים או לא?
זה אטרקציה משפחתית... יש כאלה בכמה מקומותסליחה, אך מה זה חדר בריחה?
מזה? איך נכנסים לשם? לשם מה נכנסים לחדר?זה אטרקציה משפחתית... יש כאלה בכמה מקומות
משפחה או קבוצה של אנשים נכנסים לחדר, סוגרים אותם ותוך כדי משימות חשיבה ואתגרים ורמזים הם צריכים למצוא את הדרך החוצה יש להם זמן קצוב.... כנראה בסוף יש להם פרס למי שמצליח לצאת....
אני לא הייתי מסתדרת בחדר כזה... הלחץ היה גובר עלי
חדר שנכנסים אליו כדי לברוח מכל העולםסליחה, אך מה זה חדר בריחה?
תודה, פעם ראשונה שאני שומע על כזה דבר.חדר שנכנסים אליו כדי לברוח מכל העולם![]()
אפשר הסבר?מי מכם היה בחדר בריחה?
אוהבים או לא?
הילדים שלי אוהבים. היינו איתם פעם אחת. לקח קצת זמן עד שקלטתי את הרעיון. ס"ה היה נחמד, אבל לא משהו שאתחרפן וארוץ לעשות יותר מדי. פעם בכמה זמן כבילוי נחמד עם הילדים לעומת זאת, בהחלט חביב.מי מכם היה בחדר בריחה?
אוהבים או לא?
לא מבינה את כונתך,,חדר בריחה ממדם?????מי מכם היה בחדר בריחה?
אוהבים או לא?
זה אטרקציה של חוויה אתגרית למי שאוהבלא מבינה את כונתך,,חדר בריחה ממדם?????
פשוט מעולה. אתגר מחשבתי בתוספת חווית "אימרסיב" - אתה לא צופה בסרט, אתה הסרט.מי מכם היה בחדר בריחה?
אוהבים או לא?
בתור התחלה - יש כאלו שמספקים חוויה שקרובה לסרט/ספר מסויים, ואז זה גם בונוס לאוהבי הסרט/ספר,איזה סוגים של חדרי בריחה אתם מכירים?
האמת - לדעתי הכי כיף לעשות חדרים בתור 2 זוגות:עם מי תחכו לפצח את חדרי הבריחה?
ברור שלא אתה. אתה לא נראה אהבל אבל אתה הוא האיש... ננה בננה... נתפסת על חםיצא לי פעם אחת מטעם מקום העבודה, זה היה בטבריה.
דווקא זה שחשבתי שהוא הכי אהב'ל בין העובדים, דווקא הוא הפתיע בגדול והיה ממש שרלוק הולמס. (זה לא הייתי אני)
תראה משה, אני לא מתבייש להגיד שאני לא הרקולה פוארו.ברור שלא אתה. אתה לא נראה אהבל אבל אתה הוא האיש... ננה בננה... נתפסת על חם![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.